Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019 Formula 1 Odds: Lewis Hamilton and Mercedes are the favourites

Cote Formula 1 2019: Lewis Hamilton și Mercedes sunt favoriți

Cei mai buni șoferi din lume revin în 2019, iar viitoareaFormula Unu season looks to be another classic. There's plenty of driver and team movement to talk about as always, but the big showdown will once again be between two of the most successful drivers of all time in Sebastian Vettel and Lewis Hamilton.

Să aruncăm o privire la cele mai bune modalități în care poțimiria online pe cursele cu motor și verifică viitorul Formula 1 pentru 2019.

Formula One Betting Guide

Formula 1 viitorul sezonului 2019

Cu un teren cu douăzeci de piloți calificați, nu poți fi niciodată complet sigur cine va ajunge pe podium la sfârșitul oricărui eveniment dat. cursă, iar acesta este unul dintre cele mai mari atracții ale Formulei 1. Există mai multe curse organizate la intervale regulate de-a lungul calendarului, începând din martie și care se termină în decembrie, așa că există întotdeauna o cursă de așteptat.

Dar la sfârșitul zilei, totul se reduce la campionat și nu poate fi decât un singur câștigător. Aruncă o privire la cotele de mai jos, disponibile prin toate companiile de top online de pariuri sportive.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cote la Campionatul Piloților|| |1145

  Lewis Hamilton nu este surprinzător favoritul copleșitor pentru sezonul 2019, după ce și-a câștigat al cincilea titlu de campionat în 2018.Pilotul britanic a fost etichetat drept unul dintre cei mai buni în istoria sportului, iar el este încă suficient de tânăr pentru a mai scoate câteva titluri.

  Maturitatea lui Hamilton în ultimele sezoane a fost cheia succesului său, iar faptul că a condus una dintre cele mai bune mașini cu siguranță nu îi strica șansele în 2019. El va fi cel de învins, iar la cote de deschidere nu mai mari de +100, este clar că casele de pariuri sunt de acord că va fi greu să-l oprească.

  Încă o dată va fi Sebastian Vettel leading the challenge to Hamilton in 2019. The German has a great pedigree, having won four world championships of his own, although he hasn't been successful since 2013 due to Hamilton's dominance in recent years.

  Vettel începe cu o cotă de aproximativ +350, ceea ce, în opinia noastră, este puțin sub ceea ce ne-am aștepta având în vedere cât de dominant a fost Hamilton. Totuși, s-ar putea să merite o privire.

  Vettel se va potrivi din nou pentru Ferrari, constructorul cu cele mai mari șanse de a-l egala cu Mercedes-ul lui Hamilton în 2019. Noul său coechipier are 21 de aniCharles Leclerc, care îl înlocuiește pe veteranul Kimi Raikkonen. Leclerc are doar un sezon sub centură, deși este foarte apreciat în comunitatea curselor. El începe cu o cotă de aproximativ +1000.

  Max Verstappen este singura altă șansă sub +1000, începând pe locul al treilea pe lista de cote la +450. El va conduce linia echipei Aston Martin Red Bull Racing și se pare că vor fi din nou în măsură să concureze cu echipele Ferrari și Mercedes.

  Lewis Hamilton Pentru a câștiga Campionatul Mondial F1 2019
  +100
  Sports Interaction

  Constructor's Cote de campionat

  Mercedes au dominat Campionatul Constructorilor în ultimii cinci ani, iar cu Lewis Hamilton șiValtteri Bottas luând frâiele pentru al treilea sezon consecutiv, este greu să vezi vreo altă echipă apropiindu-se în 2019.

  Producătorul german începe de la -166 în topurile de pariuri sportive, iar aceasta este o piață în care tu sunt aproape garantat că vor câștiga.

  Ceritorii principali vor fi Ferrari (+275) și Red Bull (+ 400), deși la fel ca în Campionatul șoferilor, șansele sunt scurte pentru favorită dintr-un motiv întemeiat.

  Mercedes are tot elanul, iar cu un duo experimentat la cârmă aproape că nu există nicio șansă. a oricărui alt rezultat din 2019.

  Programul Formula 1 2019

  Programul 2019 începe în Qatar în martie și se va termina la Valencia în noiembrie. Programul este aproape identic cu cel al sezonului 2018, schimbarea între Marele Premiu al Mexicului și al SUA fiind singura schimbare.

  Marele Premiu al Australiei 17 martie Marele Premiu al Ungariei 4 august
  Marele Premiu al Bahreinului 31 martie Marele Premiu al Belgiei 1 septembrie
  Marele Premiu al Chinei 14 aprilie Marele Premiu al Italiei 8 septembrie
  Marele Premiu al Azerbaidjanului|| |1244 28th April Marele Premiu din Singapore 22 septembrie
  Marele Premiu al Spaniei 12 mai Russian Grand Prix 29 septembrie
  Marele Premiu de la Monaco 26 mai Marele Premiu al Japoniei 13 octombrie
  Marele Premiu al României 9 iunie Marele Premiu Mexican 27 octombrie
  Marele Premiu al Franței 23 iunie Marele Premiu al Statelor Unite 3 noiembrie
  Marele Premiu al Austriei 30 iunie|| |1296 Brazilian Grand Prix 17 noiembrie
  Marele Premiu al Marii Britanii 14 iulie Marele Premiu Abu Dhabi 1 decembrie
  German Grand Prix 28 iulie    

  Pariază pe curse de Formula 1

  Pariază pe Formula 1 1 vă permite să vă arătați cu adevărat cunoștințele. În timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel continuă să se lupte în majoritatea curselor și să ofere pariorilor numere care nu merită efortul, poți oricând să sprijini un outsider pentru un podium sau chiar un top zece.

  RomâniaLance Stroll este un exemplu bun aici - prima sa cursă acasă la Montreal a obținut un loc al nouălea, care a fost mult mai mare decât eforturile sale anterioare. Cunoașterea driverelor și cunoașterea piețelor dvs. este cheia succesului.

  Pentru cei dintre voi care iubesc cu adevărat provocarea, există mai multe opțiuni exotice disponibile pentru fiecare Grand Prix individual. Puteți plasa un pariu pe primul șofer sau constructor care se retrage, puteți decide dacă un anumit șofer va fi prins în viteză în pit lane și chiar să renunțați la un pariu pe marja câștigătoare. Nu există aproape nicio limită pentru opțiunile disponibile.