Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019 Australian Open Future Bets

2019 Australian Open Future Bets

Cu o șansă la istorie pentruNovak Djokovic și a pentruSerena Williams pentru a continua să adauge la moștenirea ei, Australian Open de anul acesta va atrage cu siguranță spectatori și interes de pe tot globul. Jucătorii turneului, care se desfășoară în perioada 14 – 27 ianuarie, sunt toți stabiliti, adicăcote de pariuri la tenis pentru câștigători sunt disponibile. Previzăm cele mai bune pariuri și câțiva dezamăgiți buni pe care să le pariăm la Australian Open 2019.

2019 Australian Open

Va juca Nadal?

Înainte de a face pronosticuri despre care va câștiga Australian Open 2019, ar trebui să vorbim despreRafael Nadal. După cel mai bun an al său din 2013, Rafael Nadal a suferit o mică intervenție chirurgicală la gleznă. Sa întors pe teren, oferindu-i aproximativ o lună pentru a reveni în formă.

Nadal trebuie să fie 100% sănătos pentru a avea vreo șansă la Australian Open. Nadal are un singur titlu la Australian Open, revenind în 2009. Din 2009, Nadal a ajuns în finală de trei ori, pierzând de fiecare dată (cel mai recent în fața lui Roger Federer în 2017).

Cotele lui Nadal. al câștigării turneului (+503) ocupă locul doi după Novak Djokovic. Cu toate acestea, având în vedere sănătatea și istoria lui la turneu, valoarea câștigării lui Nadal pur și simplu nu există.

Cel mai bun pariu pentru a câștiga Openul Australian masculin

Favoritul cu șanse la câștigarea Openului Australian 2019 esteNovak Djokovic la +130. Djokovic este la egalitate cu Federer șiRoy Emerson pentru cele mai multe titluri Australian Open din istorie cu șase. Când Djokovic ajunge în finală, este neînvins.

Cu sănătatea lui Nadal o îngrijorare și vârsta lui Federer (37), acest turneu este de pierdut pentru Djokovic.

Djokovic a câștigat 88. % din meciurile sale de la Australian Open (61-8) și a trecut mai departe de turul al doilea la 11 din ultimele 12 turnee.

Valoarea lui Djokovic este cea mai mare piedică în a paria pe el. victorie. Rareori cineva este favorizat atât de mult pentru a câștiga un major în tenis, dar cu terenul în afara primilor trei (Djokovic, Nadal și Federer), pariurile pe Djokovic sunt întotdeauna imprevizibile.

Alege: Novak Djokovic va câștiga Australian Open (+130)

Novak Djokovic Pentru a câștiga Australian Open Cote
+130|| |718
Sports Interaction

Cel mai bun pariu pentru a câștiga Australian Open feminin

Echipa feminină de la Australian Open este considerabil mai deschisă, cu 12 jucătoare având cote +1800 sau mai bine să câștigi turneul (comparativ cu doar cinci la bărbați).Serena Williams' se deschide ca favorită la +445.

Serena Williams Pentru a câștiga Openul Australian feminin
+445
Sports Interaction

În timp ce Serena este încă cea mai bună jucătoare din lume, vicecampiona de anul trecutSimona Halep|| |753 (+825) is the best bet to win Melbourne.

Caroline Wozniacki a pariat pe Simona Halep, probabil în cea mai competitivă finală de când Serena și-a învins-o pe sora ei Venus. în 2003. Cu toate acestea, spre deosebire de partea masculină a turneului, vicecampiona din anul precedent are un istoric de câștiguri (fă-o de trei ori din 2007).

Halep vine un an în care a câștigat primul ei Grand Slam (Openul francez 2018), ajutându-o să-și asigure numărul de la sfârșitul anului. 1 clasament pentru al doilea an consecutiv.

La 27 de ani, Halep intră în primii ani. Ea vine de la cel mai bun an al carierei sale, în ciuda unui sfârșit lent al sezonului, și ar trebui să înceapă 2019 cu al doilea Major al carierei.

Alege: Simona Halep să câștige Australian Open ( +825)  

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  View All Sports Betting Sites

  Cel mai bun underdog din categoria masculină

  Așa cum este cazul în majoritatea turneelor ​​masculine, toată lumea este un underdog în afara celor trei mari stele (deși Alexander Zverev a urcat în conversație la +800). Privind domeniul concurenților de la turneul din acest an, cel mai bun dezamăgit de pariat este Marin Cilic, vicecampionul de anul trecut.

  Istoria nu este neapărat de partea lui Cilic.Ultima dată când vicecampionatul la Australian Open a câștigat anul următor a fost în 1963. Totuși, s-a întâmplat o dată, iar Nadal se confruntă cu accidentările și vârsta lui Federer este întotdeauna un punct de discuție, ușa este deschisă pentru ca cineva nou să câștige.

  Cilic are 26-10 pe viață la turneu și a fost oh-atât de aproape de a câștiga anul trecut (a pierdut în cinci seturi în fața lui Federer). Considerați-l unul dintre cei mai buni oameni care au câștigat campionatul în 2019.

  Alege: Marin Cilic (+2200) pentru a câștiga Australian Open 

  Cel mai bun underdog în categoria feminină

  Privindu-ne la fiecare femeie de la Australian Open, îndrumarea pentru cel mai bun underdog pentru a câștiga îi revine Julia Gorges. Gorges a ajuns în top-10 în clasamentul mondial anul trecut.

  Din cele patru Majore, Gorges are cele mai multe victorii și cel mai bun procentaj de câștiguri (16-10, 61,5%) la Australian Open.

  Gorges oferă o valoare bună la +3900. Deși este întotdeauna greu de prezis un dezvantat la orice turneu de tenis, a-i proteja pe unii dintre favoriți cu Gorges este o strategie de pariere bună.

  Alege: Julia Gorges (+3900) pentru a câștiga Australian Open