Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best Picks for the 2018 Shanghai Masters

Cele mai bune alegeri pentru Shanghai Masters 2018

Maestrul anual de la Shanghai a devenit unul dintre cele mai faimoase turnee de tenis în afara celor patru Grand Slam și este în centrul atenției comunității de tenis în acest moment în fiecare an. Cei mai buni jucători din întreaga lume vor fi prezenți și există un teanc de premii în bani și puncte de clasare de câștigat.

Există multe de câștigat pentru comunitatea de pariuri;pariul pe tenis este întotdeauna interesant, iar piața totală pentru Shanghai Masters oferă pariorilor câteva oportunități fantastice.

Să explorăm fiecare piață și să stabilim ce jucător este cel mai probabil să câștige coroana în categoria de simplu din acest an.

Shanghai Masters Futures - Cote absolute

Câștigătorii trecuti

Importanța unui turneu poate fi rezumată în mod normal prin lista de campioni care au scos trofeul, iar Shanghaiul nu face excepție. Din cele nouă ediții de până acum, opt au fost câștigate fie de Andy Murray (3), Novak Djokovic (3) sau Roger Federer (2) - țineți cont de asta atunci când plasați pariul.

Federer este cel mai important. campion în apărare - l-a învins pe Rafael Nadal în finala de anul trecut și va fi din nou unul dintre jucătorii de învins.

Favoritul - Novak Djokovic (+165)

Dacă Roger Federer vrea să meargă spate la spate, probabil că va trebui să-l depășească pe acest om la un moment dat. Djokovic a revenit în formă și proaspăt după victorii consecutive de Grand Slam la campionatele de la Wimbledon și la US Open.

Revenirea lui la vârf înseamnă că acum are o mare șansă de a egala incredibilele 20 de turnee de Grand Slam ale lui Roger Federer - Novak are 14 și tocmai a împlinit 31 de ani.

Toate timpurile Lider în premii în bani pentru turnee, Djokovic păstrează tot ce a putut pentru marea etapă, iar acesta este încă un turneu în care a excelat. În cele mai bune condiții, ar trebui să fie prea bun pentru bătrânul Federer și, cu siguranță, mai bun decât ceilalți jucători din teren.

Presupunând că va rămâne în formă și sănătos pe tot parcursul Mastersului, va fi greu de respins. El este cu siguranță alegerea noastră, iar la +165 el prezintă o rentabilitate rezonabilă a investiției. Sari mai departe acum înainte ca prețul lui să scadă și mai mult.

Novak Djokovic Pentru a câștiga șansele Masters de la Shanghai
+165
Sports Interaction

Campionul - Roger Federer (+333)

Toate semnele indică o finală de succes între Federer și Djokovic și, deși am menționat că Djokovic are vârsta de partea lui, nu-l poți exclude niciodată pe campionul maestrului elvețian.

La urma urmei, Federer a reușit să revină la vârful tenisului masculin după un interval de cinci ani fără un Grand Slam, câștigând două titluri la Australian Open și la Wimbledon din 2017. Bineînțeles, a câștigat anul trecut la Shanghai și ar putea fă-l al treilea titlu dacă poate depăși restul terenului încă o dată.

Ne-ar plăcea să-l vedem pe Federer excelând, el este cel mai mare jucător pe care poate unii dintre noi îl vor vedea vreodată și un adevărat domn al lui. joc. Dar dacă altcineva nu-l elimină pe Novak din acest turneu, lui Roger îi va fi greu să-l învingă încă o dată pe sârb.

Concurenți - Juan Martin Del Potro (+800)

Acolo. sunt o mulțime de jucători mai tineri la margine în acest moment, deși niciunul nu și-a pus amprenta. Acest lucru le-a permis jucătorilor precum Federer, Nadal și Djokovic să-și recâștige locul în fruntea clasamentului, în ciuda faptului că s-au descurcat în ani de zile.

Juan Martin Del Potro este un altul care a beneficiat de apatia noii generații, surprinzător de multe în a ajunge la finala US Open - prima sa apariție într-o finală de Grand Slam de când a câștigat evenimentul în 2009.

Argentinianul apare pe locul al treilea pe lista de cote la +800, ceea ce este destul de un salt. . Motivul principal pentru aceasta este procentul slab de victorie al lui Del Potro împotriva lui Djokovic (21%) și Federer (28%). În total, are 11-33 împotriva acestor doi, iar asta nu ne umple de încredere înaintea acestui turneu.

Concurenți - Alexander Zverev (+1000)

Singurul celălalt jucătorul din teren care apare la +1000 sau mai puțin este germanul Alexander Zverev, iar noi îl anulăm de la început pe baza inconsecvenței sale jalnice.

Va fi un timp pentru Zverev - el este un jucător de clasă și mulți uită că are doar 21 de ani. Dar încă nu va progresa din sferturile de finală la Grand Slam și probabil că nu va face până când își ajustează un pic mai mult jocul.

La cotele sale actuale, el este sub preț - credem că nu are nicio șansă să câștige acest eveniment.

România Chance - Milos Raonic (+2500)

Raonic și-a egalat cea mai bună performanță la US Open recent - a ajuns în runda a patra înainte de a fi eliminat de John Isner în cinci seturi. O victorie în fața americanului ar fi putut deschide calea pentru o apariție finală puțin probabilă (ar fi înfruntat cu Del Potro în sferturi și apoi ar fi beneficiat de retragerea lui Nadal în semifinală), dar asta a fost povestea carierei lui Raonic până în prezent - atât de aproape, dar atât de departe.

Adevărul incomod este că Raonic este întotdeauna pe vârf, dar niciodată suficient de bun pentru a face un pas suplimentar. Recordul său împotriva lui Federer, Djokovic și Nadal este un 5-26 jalnic și a pierdut toate cele opt meciuri împotriva lui Novak.

Ne-ar plăcea mai mult decât orice să-l vedem pe Raonic sosind în sfârșit ca jucător, dar lui scăderea clasamentului este probabil o indicație mai precisă - nu-l putem vedea câștigând acesta.

Câștigătorul

Trebuie să fie oamenii lui Novak Djokovic. Sârbul a revenit în afaceri și pare să fi trecut în sfârșit de necazurile accidentate. Reîmprospătat și gata să facă față provocării de a reveni la vârful clasamentului mondial, Djokovic va fi dornic de succes aici, într-o arenă în care a ridicat trofeul de trei ori anterior. Pune-i casa pe el.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive