Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Kentucky Jockey Club Stakes

2018 Kentucky Jockey Club Stakes

Este greu să nu fii entuziasmat de acest eveniment din perspectiva pariurilor. Pentru început, ai teren mare și o mulțime de opțiuni, dar ai și unghiul de apariție pe mai mulți cai de preț în această cursă.

Knicks Go is a deserving favorite at 2/1, but this colt was 70/1 two starts ago, and 40/1 in his last start. Granted, those efforts resulted in an upset win in Grade 1 Breeders' Futurity and a game second-place finish in the Grade 1 Breeders' Cup Classic. He's earned the favoritism, but he'll also have his work cut out for him.

Sfaturi de pariuri

Câmpul

Un câmp voluminos de tineri se poate preta incertitudinii . Knicks Go menționat mai sus va trebui să negocieze condițiile de la un post extern (13) și va întâlni mai mulți alergători live în acest loc. Knicks Go este, de asemenea, un tip de viteză timpurie și mulți alți rivali se gândesc să-și pună ochii pe partea din față. Iată o privire asupra grupului:

 1. Signalman 5/2
 2. Tracksmith 20/1
 3. Manny Wah 20/1
 4. Dunph 6 /1
 5. Plus Que Parfait 20/1
 6. Oțel albastru 15/1
 7. Limonit 20/1
 8. Urna regală 30/1
 9. Actual 15/1
 10. Roiland 20/1
 11. Steaua lui Mick 30/1
 12. Rege pentru o zi 8/1|| |694
 13. Knicks Go 2/1
 14. 14-Topper T 20/1

De asemenea, eligibil

 • 15-Ever Fast 15/116-Kentucky Allstar 30/1

La fel ca Knicks Go, Signalman revine într-o pauză relativ scurtă după ce s-a clasat în gradul 1 Breeders' Cup Juvenile. Stagiarul Kenny McPeek s-a adunat bine, dar a fost la o lungime de Knicks Go, în timp ce a terminat pe locul al treilea. Nu discreditez șansele acestui mânz, dar 5/2 este un preț destul de neapetisant aici.

Cele mai bune alegeri și prețuri

Mă voi pune acolo spunând că 20/ 1 fotografie Tracksmith arată live. Acest mânz a făcut toate cele trei porniri pe gazon, în ciuda faptului că a fost crescut pentru murdărie. A alergat frumos peste gazon și ar trebui să se îmbunătățească pe pista principală. Tatăl său, Street Sense, a câștigat Kentuky Derby-ul din 2007 și acest mânz a lucrat bine pe murdărie pentru acest început. Pentru început, antrenorul Joe Sharp se conectează la un clip favorabil de 20%, cu alergătorii mergând pe gazon în murdărie.

Pe lângă această bombă, îmi place și aspectul lui Dunph la 6/1. Are 2 pentru 2 și încă nu a fost contestat, câștigând ambele starturi cu aproximativ 8 lungimi. Cu siguranță se va confrunta aici cu cai mai buni, dar acest mânz este crescut pentru a face față mai multor distanțe și a demonstrat o viteză excelentă.

Hai să încercăm ceva puțin exotic aici și să mergem cu exacta și trifecta. Voi folosi numerele 1,2,4 și 13 în casete în ambele pariuri. Pentru un dolar exact, acesta va totaliza 12 dolari, iar pentru un trifect de 50 de cenți, va costa aceeași sumă. Voi juca ambele pariuri de mai multe ori și sper să fac legătura cu unul sau ambii cai de preț.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri de unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive