Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 FIBA Women's World Cup Basketball Outrights

2018 Cupa Mondială feminină FIBA ​​de baschet Outrights

Sfaturi de pariuri

Preferate puternice ale americanilor pentru Cupa Mondială FIBA ​​Feminin 2018|| |661

USA -5000

Echipa națională de baschet feminin a Statelor Unite ale Americii este unul dintre cele mai dominante cluburi ale oricărei competiții majore în sport, eclipsând partea masculină.Site-uri de pariuri sportive cum ar fi Bodog enumeră SUA drept favorit ridicol de -5000 pentru a câștiga aur.

Pentru Cupa Mondială FIBA, americanii au câștigat șapte din ultimele zece campionate, împreună cu un secund și două locuri pe locul trei. De la boicotul olimpic din 1980, Statele Unite au câștigat aurul în opt din ultimele nouă Jocuri de vară.

Întrându-se în acest turneu ca favoriți copleșitori pentru a câștiga totul, Statele Unite ale Americii formează cea mai profundă echipă din lume. , inclusiv vedete din WNBA și NCAA. Brittney Griner, Breanna Stewart, A’ja Wilson, Elena Delle Donne, Sue Bird, Diana Taurasi și Nnemkadi Ogwumike se vor lupta pentru timpul de joc.

Dacă Statele Unite ar prezenta o a doua echipă formată din femei care nu se află pe lista actuală, cele două echipe americane s-ar întâlni probabil în finală.

Ca și echipa masculină și NBA, existența WNBA pe pământ american creează un avantaj semnificativ de dezvoltare față de alte echipe internaționale. O mare majoritate a celor mai bune jucătoare WNBA s-au născut și au crescut într-un sistem conceput pentru a alimenta talentul în cea mai bună ligă profesionistă feminină din lume. Dacă Statele Unite ar prezenta o a doua echipă formată din femei care nu sunt pe lista actuală, cele două echipe americane s-ar întâlni probabil în finală.

2018 FIBA ​​Women's World Cup Dark Horse Picks

Spania +1400

Echipa națională feminină a Spaniei a urcat pe scară pentru a deveni a doua echipă de baschet din lume. Ei au câștigat turneul FIBA ​​EuroBasket 2017 împreună cu turneul de calificare din 2016. Spaniolii au depus, de asemenea, un efort excelent împotriva americanilor în timpul Jocurilor Olimpice din 2016, terminând cu o medalie de argint foarte respectabilă. Rivalele din grupa C includ Japonia, Puerto Rico și Belgia, dintre care niciunul nu ar trebui să poată învinge Spania în turneul la turneu.

Australia +1500

Fiind singura altă echipă câștigătoare a campionului mondial FIBA ​​din 1998, echipa feminină australienă a dominat Rusia pentru a câștiga aurul în 2006. Aussienii au o lungă istorie de a juca bine la nivel internațional. campionate, inclusiv patru primele trei clasate în ultimele cinci turnee mondiale FIBA. Jocurile Olimpice din 2016 au fost oarecum dezamăgitoare, deoarece Australia nu a reușit să obțină medalii pentru prima dată din 1996, dar echipa este gata să revină ca una dintre cele mai bune echipe de dormit din tragere la sorți.

Franța +2200| ||690

France enters the 2018 FIBA World Cup on a bit of a roll, defeating the România team 72-68 in a tightly contested exhibition tune-up in Antibes during the weekend before the opener. The French feature superb depth throughout the lineup, including a strong bench unit which lessens the scoring pressure for France’s starters. France’s best world championship finish was third in 1953, but the team’s riding a string of superb results over the past decade, including a 2009 Euro Championship and five top-three finishes in the Olympics and Euros combined.

2018. Cupa Mondială de baschet feminin selecții de dormitoare

România +5000

În ceea ce privește alegerile de dormitoare, femeile din România vor fi una dintre cele mai bune candidate pentru a surprinde lumea în Spania. Kia Nurse a marcat 25 de puncte în timpul unei expoziții recente din Franța, ceea ce este un semn fantastic dat fiind faptul că ambele echipe se vor confrunta în Grupa A. Nurse a fost MVP-ul competiției FIBA ​​Americas 2015, a câștigat campionate consecutive NCAA cu Connecticut și a adunat un aur. la turneul AmeriCup 2017. România se va sprijini foarte mult pe garda lor de superstar, care va fi esențială în orice supărare.

Kia Nursa - România Women's National Basketball

Belgia +8000

După un turneu remarcabil FIBA ​​EuroBasket 2017, care a dus la cel mai bun loc al treilea din toate timpurile. pentru femeile din Belgia, această țară s-a calificat pentru prima dată la campionatul mondial. Această echipă ar putea câștiga câteva victorii surpriză, dar este o șansă lungă pentru a face furori la prima lor apariție la Mondiale.

Turcia +8000

Echipa turcă a performat precum și gazde pentru ediția din 2014 a acestei competiții, terminând respectabil pe locul patru la prima lor apariție. Turcia a obținut o pereche de primele trei locuri în turneele EuroBasket în ultimul deceniu, așa că va concura bine, dar rămâne extrem de puțin probabil să câștige în 2018.

Japonia +10000

Japonia. se califică pentru a treia lor apariție consecutivă la acest turneu și au câștigat trei medalii de aur consecutive la Campionatele FIBA ​​Asia, făcându-i cea mai realizată echipă asiatică de la lumea 2018. Din păcate, au primit o remiză dificilă, ajungând în grupa C împreună cu Spania și Belgia.

China +12500

În ciuda aterizării în aceeași grupă cu Statele Unite, China poate avea un o șansă mai bună de a face rundele eliminatorii decât echipa rivală japoneză. Senegalul și Letonia ar trebui să fie jocuri câștigabile pentru femeile chineze, chiar dacă americanii vor învinge complet China în faza grupelor.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  E puțin probabil să progreseze în faza de grupe

  Următoarele calificări feminine FIBA ​​vor avea foarte multe dificultăți în trecerea fazei grupelor a Cupei Mondiale 2018. Există șanse mari ca jumătate dintre aceste echipe să termine turneul fără victorie. Ca atare, aceste șapte echipe vor avea nevoie de un miracol pentru a câștiga această competiție.

  • Letonia +30000
  • Grecia +30000
  • Coreea de Sud +40000
  • Argentina +75000
  • Nigeria +75000
  • Puerto Rico +150000
  • Senegal +200000