Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Davis Cup Final Predicitions

Predicții finale Cupei Davis 2018

Croația nu a pierdut de acasă la acest turneu din 2015. Au fostCupa Davis pe locul secund în 2016 și tocmai a depășit un defect în Statele Unite în semifinale pentru a ajunge aici. Vor avea destule pentru a supăra țara gazdă, Franța, mai târziu în această lună?

Finala Cupei Davis: cote și defalcare

Rivalitatea europeană din 2018

A 106-a finală a Cupei Davis va va avea loc în perioada 23-25 ​​noiembrie, înfruntând două națiuni care devin destul de familiare una cu cealaltă.

În două întâlniri anterioare cap la cap de Cupa Davis, fiecare a câștigat o dată, ambele victorii venind pe teren propriu.

Să ne uităm la cotele pentru finala Cupei Davis oferite deBODOG:

Davis Cup Final Odds: BODOG

Cu aceste finale disputate pe | ||676Clay Surface of the Stade Pierre Mauroy in Lille, France campionii în curs au fost enumerați ca mici favoriți pentru a lua acasă trofeul după ce au învins națiunile din Țările de Jos, Italia și Spania pentru a ajunge finala.

Marginea Franței pare să fie profunzimea și experiența lor, deoarece au oameni ca Lucas Pouille, Richard G. asquet și Benoit Paire, toți cu vârsta de 24 de ani sau mai mult și toți clasați în primii 52 de jucători din lume în clasamentul ATP. Dar jocul pe teren propriu va fi un impuls suplimentar care duce Franța la victorie.

Dar profunzimea lor poate fi anulată de faptul că doi dintre jucătorii menționați mai sus nu sunt remarcabili pe zgură.Deși Pouille are 32-22 pentru cariera sa pe suprafețele Clay, el are doar 5-5 anul acesta. Paire pentru cariera sa s-a luptat pe zgură cu 64-67 și are 5-8 în 2018.Deci nu există nicio certitudine că Franța îi va nominaliza pe oricare dintre ei săptămâna viitoare, ceea ce înseamnă că se vor baza pe jucători de tenis. care nu sunt la fel de buni în general.

Croaţia a învins România, Kazahstanul şi a dat dovadă de inima uriaşă pentru a reveni împotriva Statelor Unite în semifinale pentru a stabili această întâlnire cu Franţa.

Croaţii vor se bazează foarte mult pe Marin Cilic,pe locul 7 în lume, cu un record de carieră de 115-70 pe zgură, și pe fenomenul Borna Coric, în vârstă de 21 de ani,ranked 12 in the world with a career 40-31 record on clay.

Croația Pentru a câștiga cotele Cupei Davis
+110
Sports Interaction

Predicție

Va fi jocul pe teren propriu fi un impuls suplimentar care duce Franța la victorie?

Rețineți că această echipă croată nu a pierdut de acasă în acest turneu din 2015. În plus, cu capacitatea de a se sprijini pedoi jucători care se clasează în top 12 ATP|| |722 will weigh more heavily than home court advantage.

Cu Cilic fiind cel mai bun jucător la general, iar Coric jucând cel mai bun dintre oricine din oricare dintre țări, capacitatea Croației de a se sprijini pe aceste perechi de crampoane, care ambele au recorduri bune de carieră pe suprafețe de zgură, mă face să le aleg pentru a supăra națiunea gazdă.

ALEGE: CROATIA +110 pe BODOG

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Ma poți urmări pe twitter @zahir_gilani