15/12
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Breeders Cup Juvenile Turf

2018 Breeders Cup Juvenile Turf

Liniile actuale ale lui Bovada și Bodog în această cursă țipă incertitudine - mai mult decât orice alt eveniment Breeders' Cup. Site-urile listează doar 7 opțiuni de pariere cu posibilitatea de a solicita cote pentru alți alergători. Cât de deschisă este această cursă? Reclama este cea mai bună alegere la un robot +700 (risc 100 USD pentru a câștiga 700 USD). Să înceapă jocurilepariuri pe curse!

Sfaturi de pariuri

O privire asupra cotelor

Iată o privire câmpul alocat în prezent cote de pariuri viitoare pe Bodog și Bovada:

  • Reclama +700
  • Cape of Good Hope +800
  • Mohawk +800
  • Forty Under +1200
  • Bucuria lui Henley +1600
  • Somelikeithotbrown +1600
  • Opry +2000

Reclama Breeders Cup Juvenile Turf Odds
+700
Sports Interaction

Aceasta este o cursă în care cu siguranță voi aștepta să se umple pre-înscrierile (22 octombrie) pentru a vedea care conexiuni au intenții clare de a face poarta de start 3 noiembrie la Churchill. Acestea fiind spuse, aș fi neglijent să nu încadrez această discuție în jurul lui Broome al antrenorului Aidan O'Brien, care este vizibil absent de pe lista concurenților de mai sus.

Broome are doar o singură victorie în cinci începuturi de carieră, dar a mers grozav în grupa 1 Quatar Prix Jean-Luc, ultimul out la Longchamp. Acesta este un cal în creștere și ar trebui să beneficieze de adăugarea lui Lasix dacă face călătoria la Louisville. În acest moment, pun pariu că O'Brien se simte destul de bine în privința acestui alergător. Ignorați pe propria răspundere.

Linia de fond

O'Brien, aparent încărcat pentru această cursă în fiecare an, îl are și pe Cardini care a câștigat 1 din 8 starturi și a terminat pe locul al treilea în grupă 3 mize de șampanie la Doncaster 15 septembrie. Din locul în care stau eu, amintitul Broome pare a fi șansa lui mai bună. Jockey Ryan Moore este pilotul obișnuit pentru ambii cai, așa că va fi interesant să vedem alegerea sa de monturi dacă ambii fac călătoria.

Un alt euro interesant care nu este listat la Bovada sau Bodog este Madhmoon neînvins. care a câștigat Mizele pentru Juvenile Campionilor Grupei 2 la Leopardstown doar la al doilea început de carieră. Acest alergător pare să aibă un talent nelimitat și va fi un jucător important.

Pentru mai multealegeri gratuite, reveniți frecvent!

See below the top sportsbooks where you can wager online and choose the best one for you:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive