2016 Fantasy Football: Top 10 Sleepers To Win The League

Deși handicapații care mănâncă trabucuri care ies la casa de pariuri sportive Westgate Las Vegas ar putea să nu fie de acord – Pariurile NFL și Fantasy Football merg împreună ca o mână în mănușă. Este o corelație simplă, deoarece cercetarea privind pariurile din Liga Națională de Fotbal include analiza statistică, iar Fantasy Football se bazează 100% pe statistici. Iată selecțiile noastre ca Top 10 Sleepers din Fantasy Football din 2016 pentru a câștiga liga în care jucați.

NFL 2016 Sfat pentru pariuri: includeți cercetarea în fotbalul fantastic înainte de a vă plasa pariurile

Orice avantaj este un avantaj bun atunci când pariați pe NFL. Deși jucătorii de pe „lista noastră de dormitoare” pot sau nu ajuta la pariurile câștigătoare în numerar – pariorii nu ar trebui să se culce cu valoarea generală a statisticilor Fantasy Football atunci când își cercetează alegerile săptămânale NFL. Un domeniu în care jocul fantasy poate ajuta este cu pariurile totale peste/sub joc la SportsInteraction. Un exemplu clasic în acest sens este confruntareaRaiders vs Saints Week One. Ambele echipe au un amplu talent de fantezie și o apărare limitată. Reducem prețul total până la 46,5 (-222) și încarcăm OVER la acel concurs.

Futures Wagering Sfat: Pariați PESTE pe Jacksonville Jaguars 7.5 (-139) NFL 2016 Win Total| ||660

Aiming for a second .500 season, since 2008, we like Jacksonville reaching that mark during NFL 2016. The Jaguarii au o mulțime de talent fantezie pe ofensiva - inclusiv Allen Robinson și Allen Hurns ca un duo dinamic la poziția de receptor larg. După cum am menționat, în lista noastră de Top 10 Sleepers, Jaguarii vor fi, de asemenea, mult mai buni în apărare în acest sezon. Adăugați și faptul că Pisicile au un program decent și un record de 9-7 nu este exclus. Pariăm pe PESTE (5 unități) pe prețul total câștigat pentru Jaguars 7.5 (-139) laSportsInteraction. Obțineți aceste cote și multe altele cu un singur clic, înregistrându-vă pentru un cont personal de pariuri sigur și securizat la această legendă a pariurilor sportive din România.

Categorie :Mai multe știri