2016 Fantasy Football: Top 10 Fading Veteran Players

Stelele sportului strălucesc și apoi se estompează – este o progresie naturală. Acest lucru este valabil mai ales în lumeaNFL Fantasy Football. Pariorii și proprietarii Fantasy trebuie să fie conștienți de herghelii care se pot transforma în rătăciri de la un sezon la altul. Deși nu vă susținem să vă îndepărtați în totalitate de cei 10 jucători veterani în faza de Fantasy Football din 2016 - ar trebui să vă temperați așteptările de la aceste foste vedete.

Sfat pentru pariuri NFL 2016: nu ignorați Fantasy Football atunci când plasați pariuri zilnice

Noi credem că Fantasy Football este un instrument solid atunci când vine vorba de pariuri NFL în lumea reală și acolo sunt câteva exemple pentru a susține credința noastră. Datorită abundenței statisticilor de fotbal fantasy sport, pariorii trebuie să fie adaptați la aceste numere. Acest lucru este valabil mai ales când luăm în considerare opțiunile de pariere pentru echipa și jucătorul prop în ziua jocului publicate la Bodog. Indiferent dacă vă gândiți la elementele de recuzită pentru jucători individuali sau la varietatea de elemente de recuzită pentru echipe - cum ar fi totalurile de câștiguri ale sezonului, „valorile” acordate jucătorilor de fotbal fantezis este un „scris” uriaș atunci când faceți alegerile de pariuri în NFL.

Futures Betting NFL 2016: Înapoi Dallas Cowboys (+175 ML) pentru a câștiga NFC East 

Având în vedere că orice pariuri futures depind de sănătatea jucătorilor - este un pic de alegere a riscurilor Dallas (+175) va câștiga NFC Est. Acestea fiind spuse,Cowboys au partea lor bună de vedete Fantasy Football și, atunci când sunt toți pe teren împreună, pot lumina orice apărare. QB Tony Romo, debutantul RB Zeke Elliot, WR Dez Bryant, plus TE Jason Witten în vârstă, dar încă eficient, vor fi cu toții selectați în timpul Fantasy Drafts 2016. În speranța că vor rămâne cu toții sănătoși - îi sprijinim pe Dallas Cowboys (+175 ML) cu cinci unități pentru a câștiga NFC East. Această opțiune de pariere, plus alte sute, sunt postate în prezent la Bodog. Sigur, simplu și sigur înscrieți-vă este la doar un clic distanță la această legendă a pariurilor sportive din România.

LIVE Bodog Sportsbook 2016 National Football League Linii de pariuri| ||670

Results / FixturesNFL - nfl

 

Categorie :Mai multe știri