2016 Fantasy Football Rankings: Top 10 Players To Get

În timp ce dezbaterea dacă Fantasy Football este jocuri de noroc sau pur și simplu distracție curată se înfurie - acolo Nu se poate nega faptul căNFL este mai popular ca niciodată datorită creșterii ligilor de fotbal Fantasy zilnice, săptămânale și sezoniere. Iată topii noștri zece jucători care trebuie să creeze o echipă NFL All-Pro 2016 Fantasy Football. Asigurarea câtorva dintre aceste știfturi în Ziua Draftului îi va ajuta pe proprietarii Fantasy să câștige un campionat.

Statistici de fotbal fantasy Ajutor Pariori Selectați pariuri câștigătoare NFL

Începând ca o simplă ondulație în vastul ocean care este NFL, când Greater Oakland Professional Pigskin Prognosticators League a ținut primul draft în 1963, Fantasy Football a devenit un val de proporții epice. . Încă se luptă să câștige avânt, acum douăzeci de ani, FantasyFotbal a primit un impuls care a schimbat jocul când CBS Sports a început să găzduiască jocuri online gratuite în 1997, iar restul este istorie. În timp ce pariorii de sport din vechea școală se bat deseori de concept, ei nu pot nega că înțelegerea peisajului Fantasy Football îi poate ajuta pe pariori să câștige pariuri câștigătoare.

Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de opțiunile de pariuri pentru jucători postate în timpul sezonul NFL de către casele de pariuri de la cele mai apreciate case de pariuri sportive online, cum ar fi cea de laBodog. Hei, dacă o echipă plină de vedete Fantasy Football joacă o echipă care nu are același număr de stud, alegerile tale pentru spread și pariuri pe linia de bani sunt limitate. Același lucru poate fi spus atunci când pariezi pe cote Peste/Sub, deoarece numărul de studs Fantasy într-un concurs New England vsGreen Bay indică un joc cu scoruri mari. Deschideți un cont de pariuri sportive sigur și securizat, oricând 24/7, la Bodog.

Pariați pe Rezultatele jucătorilor NFL - Spreads de puncte - Linii de bani și totaluri ale jocului

Rezultate/Programe| ||669NFL - nfl

Categorie :Mai multe știri