10 Unbreakable NHL Records

Așa cum se spune vechea zicală, recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte. Cu toate acestea, oricât de adevărat ar fi asta de cele mai multe ori, vor exista întotdeauna unele recorduri, în special în sporturile profesioniste, care nu vor fi niciodată atinse. Această listă de Top 10 se uită înapoi la unele dintre cele mai imbatabile recorduri din NHL și, deși întreaga listă ar putea fi completată de Wayne Gretzky și cele 67 de recorduri ale sale NHL, există mulți alți jucători care merită să fie recunoscuți pentru faptele lor uimitoare și imbatabile. la nivelul NHL.

Cele mai imbatabile recorduri NHL

Recorduri NHL care nu vor fi niciodată Broken

Deși ar fi putut exista multe alte recorduri ale lui Wayne Gretzky pentru a face această listă - de fapt, el ar fi putut umple întreaga listă și încă vreo două liste din Top 10 cu note indestructibile - toate celelalte recorduri NHL pe această listă sunt la fel de de neatins. Chiar crezi că vom vedea un alt jucător NHL câștigând 11 Cupe Stanley în timpul carierei sale de jucător, precum Henri Richard?

Sau cineva mai în vârstă decât a jucat Gordie Howe într-un joc NHL? Sunt sigur că nu, deoarece toate aceste 10 înregistrări de pe această listă vor fi înrădăcinate în locul lor în istorie pentru deceniile următoare. Este posibil ca recordurile să fie doborâte, dar nu există nicio modalitate de a vedea că vreuna dintre aceste 10 realizări ajunge pe locul 2 în timpul vieții noastre.

NHL pariorii nu sunt neapărat preocupați. ei înșiși cu recorduri de nepătruns ca acestea atunci când handicapează jocuri pe o bază de noapte, dar sunt sigur că pariorilor „peste” le-ar plăcea să vadă cel mai rapid record de hat trick al lui Billy Mosienko să fie rupt într-un joc pe care au pariat „peste”. Dar înțelegerea istoriei jocului NHL - ca și înțelegerea istoriei oricărui lucru - poate ajuta pe cineva să înțeleagă mai bine ce ne-ar putea rezerva viitorul și aceasta este ideea generală de a fi un parior sportiv; prezice corect ceea ce trebuie să se întâmple încă. Poate că într-o zi vom vedea că scorul în NHL va avea o creștere uriașă și va semăna cu ceea ce am văzut din liga în anii 1980 și începutul anilor 90, când au fost stabilite toate semnele de neatins ale lui Gretzky, dar până atunci, este frumos să stai pe spate și să reflectăm doar cât de norocoși am fost noi, ca fani ai NHL, că am împărtășit bucăți din istorie pe care acești jucători le-au creat.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri