10 Reasons Why Michael Jordan is More 'than just an internet meme'

Datorită obsesiei internetului pentru „meme” , cel mai mare jucător de baschet și poate cel mai mare atlet al timpului său a fost redus la nimic mai mult decât un decupaj plâns. Deși totul este pentru bine și pentru distracție și Jordan (probabil) nu-i deranjează atenția suplimentară, este înșelător și lipsit de respect chiar și să relaționezi cel mai recent ratat la modă cu un campion perpetuu precum Michael Jordan. Putem trece cu ușurință prin o sută de motive pentru care MJ este cel mai bun, dar iată zece în schimb:

De ce Michael Jordan este cel mai mare vreodată

Provocarea echipelor vechi și noi a lui Jordan pentru supremația estică

La 53 de ani, Jordan poate avea încă o a treia revenire. Charlotte Hornets ar putea folosi ajutorul suplimentar pentru punctaj, deși se bucură de cei mai buni ani de când franciza a fost restabilită în 2004 sub numele de Bobcats. Hornets au făcut playoff-ul sezonul trecut terminând cu cel mai bun record (48-34) din noul mileniu. Cu aproape aceeași listă, ei caută să se lupte înEastern Conference, dar nu dacă fosta echipă a lui Jordan, Chicago Bulls le pune în cale. Bulls au fost unul dintre cei mai mari jucători ai extrasezonului, care și-a reînnoit echipa prin schimbul lui Derrick Rose și prin semnarea lui Dwyane Wade, originar din Chicago.

Ca șisezonul NBA Începând cu decembrie, Hornets și Bulls încep acum să experimenteze natura în sus și în jos a sezonului regulat lung și, pe măsură ce accidentările și schimbările de listă își vor face plăcere, va separa concurenții de pretendenți. Fanii și pariorii NBA deopotrivă vin la casele noastre de pariuri de încrederecasele de pariuri pentru a-și pune șansa asupra echipelor. Site-urile oferă cele mai bune prețuri de pariuri cu multe opțiuni de pariere diferite.bonusul de înscriere de până la 20 USD în numerar este o cireșă frumoasă pe deasupra.

Rezultate / ProgrameNBA|| |672

Category : Mai multe știri