10 Players Who Cheated Worse Than Brady

Când Al Davis a devenit proprietarul Oakland Raiders la sfârșitul anilor 1960, în cele din urmă a pus un semn în Vestiarul Raiders care avea o listă de „reguli” pe care trebuie să le respecte echipa. Lista avea două reguli care spuneau „Regula #1: Înșelarea este foarte încurajată. Regula #2: Vezi Regula #1”. Raiders au fost întotdeauna cunoscuți ca o franciză care nu are certuri cu privire la depășirea limitelor regulilor, dar în urma scandalului „Deflategate” al lui Tom Brady, ne-am gândit că cel mai bine este să privim înapoi la unii dintre cei mai mari trișori din NFL a avut vreodată.

Istoria trișorilor NFL

Înșelatorii NFL care au fost prinși| ||656

As the old saying goes, "if you're not cheating, you're not trying" and all 10 of the players and teams that made this list made sure they followed that mantra at least for one day.

Steroizii s-au răspândit prinNFL în anii 1980 și ar fi putut exista o listă întreagă dedicată acestui lucru sau pur și simplu dedicată întregului Oakland. Raiders sau New England Patriots au documentat trucuri, dar această listă a atins puțin din toate acum că scandalul Deflategate al lui Tom Brady și-a făcut oficial cursul. Nu vă lăsați păcăliți, există încă o mulțime de înșelăciuni în jocul de astăzi, deoarece jucătorii și echipele caută fiecare avantaj imaginabil pe care îl pot obține pentru a câștiga jocuri în NFL fără a fi prinși.

Pariorii NFL de pretutindeni cu siguranță au o poveste sau două bad beat în care au simțit că pariurile lor au fost „înșelate” dintr-o victorie. Cele mai multe dintre acestea rezultă din decizii oribile sau controversate de arbitraj care apar ca cea a jocului „Holy Roller” menționat în listă.

Uneori, este aproape comic câte jocuri NFL se reduc la un apel îndoielnic la un moment dat. punct critic într-un joc și, ca parior, trebuie doar să speri că fie nu ai pariat pe acel joc, fie că ai fost cel puțin pe partea dreaptă a „cheat-ului.”

Rezultate/Programe|| |667NFL

Categorie :Mai multe știri