Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
10 NHL Trades That Helped Both Sides
Mai multe știri

10 tranzacții NHL care au ajutat ambele părți

Comerțul cu sporturi implică, de obicei, să obțineți tot ce puteți sau ceea ce aveți nevoie pentru cel mai mic în schimb. Cu care faci comerț este un adversar și a-l ajuta să te rănească în viitor. Desigur, nu orice tranzacție se termină așa. Uneori, tranzacțiile ajung să fie câștigătoare pentru ambele părți implicate. Iatăde zece ori schimburile NHL au ajutat ambele părți.

Phil Kessel pentru Kasperi Kapanen și o alegere din prima rundă

În timp ce Kessel a produs câteva sezoane All-Star pentruToronto Maple Leafs, mandatul său în echipă nu s-a materializat niciodată într-un succes de echipă pe gheață și, după șase sezoane, echipa l-a trimis la Pittsburgh.

Ca Pinguin, Kessel a câștigat două Cupe Stanley,adunând 45 de puncte în acest proces, în timp ce juca la un nivel Conn Smythe în timpul primei sale victorii.

Leafs au reușit o sumă decentă de la Pittsburgh în schimb, ajutând la formarea listei lor actuale. Kasperi Kapanen a câștigat primul său sezon de 20 de goluri în 2018-19, în timp cealegerea din primul tur a fost schimbată la Anaheim pentru Frederik Andersen (probabil cel mai bun jucător al Leafs în afara Matthews de când s-a alăturat echipei).

Shea Weber pentru PK Subban

Puține schimburi înLiga Națională de Hochei au provocat titluri și argumente, cum ar fi Canadiens și Predators răsturnându-și apărătorii All-Star. Și, chiar dacă un jucător a trecut mai departe, iar altul s-a confruntat cu accidentări, necesitatea schimbului este parțial ceea ce face ca acesta să fie un câștig-câștig.

Ca lider, Jocul lui Weber la Montreal este respectat, totuși mulți critică performanța lui Weber pe gheață, ceea ce nu este pe deplin garantat. De fapt, piesa lui Weber din Montreal este subestimată. În trei dintre cele patru sezoane ale sale, +/- a variat între +8 și +20 în timp ce a marcatzece goluri câștigătoare în 227 de apariții (comparativ cu 24 în 763 de jocuri cu Preds).

Subban, acum membru al New Jersey Devils, a profitat din plin de timpul său în Nashville. Și în timp ce timpul lui Subban a fost scurt ca Predator,două apariții la All-Star și o cursă la Cupa Stanley au făcut-o un succes.

Mike Richards pentru Wayne Simmonds

Flyers și Kings s-au schimbat înainte de începerea sezonului 2011-12, fiecare echipă beneficiind.

Kings l-au achiziționat pe Richards, care a ajutat echipa să câștige două Cupe Stanley. Richard a fost cel mai productiv în timpul primei runde de Cupă a Kings, având o medie de0,75 puncte pe meci.

La Wayne Simmonds, Philadelphia a obținut un marcator consistent. . Simmonds, excluzând sezonul scurtat 2012-13, a marcatcel puțin 28 de goluri din 2011-12 până în 2017-18 pentru Flyers.

Alexander Mogilny pentru Brenden Morrison

Cu unul care a ajutat la câștigarea unei Cupe Stanley, iar celălalt ajutând la formarea uneia dintre cele mai bune linii de la începutul anilor 2000, aceasta este o tranzacție câștigată de ambele echipe.

Deși el a jucat doar un sezon și puțin pentru New Jersey Devils, Alexander Mogilny a fost separat din două curse Devils Stanley Cup, inclusiv victoria lor în 2001. În acel sezon, Mogilny a marcat 43 de goluri în sezonul regulat și 16 puncte în playoff.

Brendan Morrison sa dovedit un jucător de încredere pentru Canucks ani de zile, înscriind 384 de puncte pentru Canucks și ocupându-se pe locul șase din toate timpurile (din 2020) în istoria francizei cu 30 de goluri câștigătoare.

De asemenea, a ajutat la formareauna dintre cele mai bune linii din ligă, cu Todd Bertuzzi și Marcus Naslund , combinând 718 puncte din 2001-02 până în 2003-04.

Overall, this turned out to be one of the cele mai bune tranzacții NHL oferte cu termen limită.

Joe Nieuwendyk pentru Jarome Iginla

La momentul acestei tranzacții, puțini și-au putut imagina că este una dintre cele mai bune tranzacții din istoria NHL. Cu toate acestea, exact asta s-a întâmplat când Calgary Flames și-au trimis căpitanul nemulțumit la Stars pentru jucătorul ales de Dallas în primul tur 1995NHL Draft.

Being unable to agree on a contract, Flacările l-au trimis pe Joe Nieuwendyk la Dallas Stars, unde fostul căpitan a înflorit în al doilea act al carierei sale. Joe Nieuwendyk i-a ajutat pe Stars să ajungă consecutiv în Cupele Stanley, câștigând totul în 1999.

Nieuwendyk ia luat acasă pe Conn Smythe, în spatele 21 de puncte și șase goluri câștigătoare.

The Flames a primit. Jarome Iginla în comerț. Iginla este una dintre cele mai mari Flăcări din istorie. Iginla a marcat 523 de goluri pentru Flames și i-a ajutat să ajungă la Cupa Stanley în 2004.De șase ori All-Stara condus NHL la goluri de două ori,won an Art Ross Trophy și a părăsit franciza caliderul tuturor timpurilor în jocuri, goluri și puncte.

Cory Schneider pentru o alegere în prima rundă (Bo Horvat)

Chiar dacă această tranzacție nu este o victorie la fel de mare pentru Devils precum este pentru Canucks,both francizeau beneficiat de pe urma acestei tranzacții.

Canucks au folosit alegerea din prima rundă în această tranzacție pentru a selectează Bo Horvat. Horvat a devenit un jucător consistent, marcândcel puțin 20 de goluri din 2017 până în 2020. El este o amenințare legitimă pentru jocul de putere și continuă să-și dezvolte abilitățile de pase. Pe măsură ce centrul intră în apogeu, sezoane cu 70 până la 80 de puncte sunt la orizont.

În primii câțiva ani, schimbarea pentru Cory Schneider a plătit dividende pentru Diavolii care aveau mare nevoie să-l înlocuiască pe legendarul Martin Brodeur între conducte. Înprimele sale trei sezoane cu Devils, Schneider a înregistrat o medie de 2,14 GAA și un procentaj de salvare de .924, în timp ce a înregistrat o medie de patru opriri pe sezon. Desi a scazut in ultimele sezoane, el a fost stelar pentru Devils in playoff-urile din 2018, afisand un procentaj de salvare de 1,78 GAA si .950 in patru jocuri (trei starturi).

Miika Kiprusoff pentru o alegere a doua runda ( Marc-Edouard Vlasic)

Puțini ar fi putut prevedea că întoarcereaun portar de rezervă pentru o alegere din runda a doua ar avea un impact atât de profund asupra a două francize. Cu toate acestea, pentru Sharks and Flames, asta este exact ceea ce s-a întâmplat.

Miika Kiprusoff s-a alăturat Flames în 2003, iar până la sfârșitul acelui sezon, a fost gardianul lor cu normă întreagă. Kiprusoff i-a ajutat pe Flames să ajungă în finala Cupei Stanley în 2004, în urma a cinci opriri și a unei GAA de 1,85 în playoff. Kipper a avut o carieră grozavă cu Flames, conducând NHL în GAA de două ori, împreună cu victorii și shutouts o dată.

Kipper a retras liderul tuturor timpurilor de la Flames cu 305.

The | ||765Sharks au folosit alegerea din runda a doua pe care au primit-oau primit-o în schimb apărătorMarc-Edouard Vlasic. Vlasic, pregătindu-se pentru primul său joc NHL în 2006, și-a petrecut întreaga carieră cu Sharks (eclipsând 1000 de meciuri din sezonul regulat în sezonul 2019-20). Vlasic a fost o ancoră pentru echipă, jucând în cel puțin 80 de meciuri de șapte ori. În 2016, când Sharks au ajuns în playoff, el a condus toți patinatorii din playoff cu un rating de +14.

T.J. Oshie pentru Troy Brouwer

Succesul în playoff este un indicator cheie atunci când se judecă o tranzacție. În timp ce un jucător a durat doar un sezon, ambii jucători au contribuit la succesul echipei lor înplayoff-urile NHL (cu un jucător câștigând în cele din urmă o Cupă Stanley).

Although Troy Brouwer a durat doar un sezon în St. Louis, impacturile sale din 2015-16 au făcut ca schimbul să fie o victorie pentru Blues. Brouwer a totalizat 13 puncte în 20 de jocuri în cursul finalelor Conferinței de Vest, iar dacă Blues ar fi continuat să câștige Cupa, ar putea foarte bine să câștige Conn Smythe.

Spre deosebire de Brouwer, Oshie a rămas pe loc de la schimb, ajutând Capitalele să câștige prima Cupă în 2018. Oshie a condus NHL în 2017, cu un procentaj de lovituri de 23,1% și a marcat cel puțin 25 de goluri în patru din cele cinci sezoane ale sale la Washington.

James Neal pentru Patric Hornqvist

Este Cu siguranță, când cei doi jucători dintr-un schimb se întâlnesc în final în finala Cupei Stanley, ambele echipe au beneficiat, ceea ce este exact cazul când Penguins l-au schimbat pe James Neal la Nashville Predators pentru Patric Hornqvist.

Neal a marcat. 81 de goluri și a făcut un joc All-Star în trei sezoane pentru Predators. De asemenea, a ajutat franciza să facăprima lor apariție în Cupa Stanley în 2017 (marcând șase goluri, inclusiv două câștigătoare ale meciului în postsezon).

Omologul său în schimb, Patric Hornqvist, a fost o piesă esențială pentru Penguins, ajutându-i să câștige spate la spateStanley Cups în 2016 și 2017. Cel mai bun sezon al lui Hornqvist a venit în 2015-16 când a acumulat 51 de puncte în sezonul regulat și încă 13 în playoff.

Dany Heatley pentru Marian Hossa

Schimbarea a două stele este rar în hochei și este mai rar să le vezi pe ambele mergând spre succes. Cu toate acestea, în 2005, asta s-a întâmplat pentru Dany Heatley și Marian Hossa.

Heatley a avut cei mai buni patru ani din carieră la Ottawa, înregistrând180 de goluri și 362 de puncte în doar 317 jocuri. De asemenea, i-a ajutat pe senatori să ajungă în finala Cupei Stanley în 2007, terminând cu 22 de puncte, cel mai mult decât orice patinator din postsezon.

În timp ce Hossa ar juca doar două sezoane și mai mult pentru Atlanta Thrashers, el a ajutat franciza face postsezon pentru prima dată. Hossa a avut o medie de1,12 puncte pe joc în mandatul său cu Thrashers, cel mai mult dintre orice jucător din istoria francizei (inclusiv jucătorii de când s-au mutat la Winnipeg).|| |829