10 Cities That Need An NBA Team

Extinderea și relocarea NBA este întotdeauna un subiect fierbinte în fiecare an, deoarece pare inevitabil că liga se va extinde la un moment dat . Cu contractele uriașe de televiziune pe care liga le-a semnat recent pentru a-și crește jocul și a crea un aflux uriaș de numerar - mai mulți bani mergând către proprietari, jucători și ligă - adăugarea unei alte echipe NBA sau două ar menține cu siguranță trenul de bani al NBA.| ||638

Cities The NBA Derserves To Give A Franchise To

Aici avem 10 orașe din America de Nord care merită să fie incluse pe această listă de extindere, deoarece fandomismul baschetului este mare și vocal în acestea. zone.

Locații de extindere NBA

Nu există nicio îndoială că primele trei orașe de pe această listă (Las Vegas, Vancouver și Seattle) ar trebui să fie considerate primii care vor obține o franciză NBA ar trebui/când liga decide să se extindă. NBA s-a aventurat deja în două dintre ele în trecut și, deși nu au ajuns să lucreze în acel moment, există zero șanse ca acele orașe (Vancouver, Seattle) să nu-și intensifice sprijinul pentru a evita ca același lucru să se întâmple de două ori. Las Vegas este o zonă nouă care ar vedea, de asemenea, fanii de baschet și pariorii sportivi, adunându-se la o echipă NBA și, deoarece NHL a fost prima care a făcut această mișcare, este probabil ca celelalte ligi sportive profesionale - inclusivNBA - nu doresc să piardă partea lor din plăcintă din Las Vegas.

Extinderea ligii adaugă întotdeauna o dinamică interesantă pariurilor sportive, deoarece adesea durează cu cel puțin un an sau doi înainte ca echipele de expansiune să fie relativ competitive. Asta înseamnă că, în cazul în care NBA decide să ofere unuia dintre aceste orașe merituoase o echipă în viitorul apropiat, pariorii de baschet ar trebui să fie pregătiți pentru spread-uri înalte de nefavorabili la această nouă echipă și să se adapteze în consecință. Acesta este unul dintre cele mai mari obstacole în calea expansiunii în aceste zile, deoarece ligile nu vor să aștepte ani înainte ca noua echipă să fie „bună”, deoarece asta le va afecta rezultatul pentru o perioadă prea lungă. Dar pariorii își pot îmbunătăți propriul rezultat final la aceste jocuri cu metode de handicap situațional care se pot dovedi foarte profitabile cu spread-uri mari de puncte și prețuri pe linia monetară încasate în locurile potrivite.

Rezultate/ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri