10 Boxers Made of Iron

Boxul poate să nu aibă o popularitate enormă la nivel mondial de care sa bucurat în ultimele decenii chiar acum, dar nu se poate nega faptul că sportul a oferit lume unii dintre cei mai duri oameni care au mers vreodată pe pământ. Sportul este unul brutal, așa că boxerii ar fi bine să fie construiți fizic și psihic pentru a îndura tot ceea ce li se aruncă în ring, dar de-a lungul erelor au existat întotdeauna câțiva tipi care au stat cu cap și umeri deasupra celorlalți. Această listă se uită la 10 boxeri care au fost construiți ca un fier, cu o structură fenomenală, o putere extraordinară de lovire și fălci de fier care ar putea primi lovituri de la cei mai buni dintre cei mai buni.

Boxeri construiți ca zeii greci|| |648

Cei mai duri boxeri ai tuturor timpurilor

Aproape toți boxerii care au făcut această listă au făcut Hall-of-Fame, deoarece toți au experimentat (sau au) un succes extraordinar în acest sport. Puterea pe care o aveau tipi ca Tyson, Frazier, Cesar Chavez și Marciano au fost fără egal în timpul erei lor și să te lupți împotriva lor a fost într-adevăr ca și cum ai lupta cu o bucată grea de fier care te-ar trânti înapoi. Mulți dintre acești bărbați și-au schimbat fața boxului în felul lor unic și au făcut acest lucru arătându-și fizicul de fier și puterea de a domina competiția.

Pariul pe box în zilele noastre este puțin mai greu decât este. a fost acum câteva decenii pentru că sportul nu este la fel de mediatizat ca odinioară (în afară de luptele cu Floyd Mayweather) și a trecut pe bancheta din spate laMMA meciuri de astăzi. Dar nu vă înșelați în privința asta, sportul are încă câțiva luptători specatuclar în rânduri la diferite clase de greutate, iar casele de pariuri încă mai scriu o mulțime de bilete la meciuri în fiecare lună.

Categorie :Mai multe știri