100% până la
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
University Sports Affected by New Covid Variant
Știri despre pariuri sportive

Sporturile universitare afectate de noua variantă Covid

Încă o dată se teme în jurul unei noi varianteVarianta Covid provoacă anulări și amânări în lumeasporturile universitare.

Cu o nouă variantă de Covid răspândită pe tot globul, multe evenimente internaționale sunt din nou amânate sau anulate.Sporturile universitare sunt afectate de noua variantă Covid – cu evenimentele internaționale, sportivii din România sunt programați să participe în afara programului în viitorul apropiat.

Ce a fost afectat până acum?

Majoritatea sporturilor universitare afectate sunt pe scena internațională.Evenimente precum Universiada de iarnă 2021 și Jocurile Mondiale Universitare au fost anulate din cauza restricțiilor de călătorie și a cerințelor de carantină.

Pentru mulți sportivi din România, pierderea acestor evenimente este o dezamăgire zdrobitoare. Pentru mulți studenți-sportivi, aceasta estesingura lor șansă de a reprezenta România pe scena internațională. Mulți s-au antrenat probabil ani de zile pentru oportunitatea, care este anulată – și pentru unele evenimente anulate din nou.

Pentru multe evenimente, acesta este al doilea an de anulări

Unele dintre aceste evenimente – precum Jocurile Mondiale Universitare au fost în esență amânate. Planurile inițiale erau să organizeze evenimentul în ianuarie –dar comitetul a decis să amâne evenimentul pentru decembrie 2021. Acum, întreaga versiune a jocurilor de iarnă din 2021 este anulată, iar următoarea desfășurare nu este până în 2023 în Lake Placid, New York.

The Summer World University are aceeași soartă| ||701 – with the 2020 Games postponed until 2022. For the majority of university athletes (outside of the rare few who make the Olympics) of the last three years, the chance to represent România is likely over.  

Sporturile interne rămân puternice – dar incertitudinea persistă întotdeauna

Problemele generale cu care se confruntă sporturile universitare și universitare se învârt în jurul călătoriilor internaționale – nu a călătoriilor interne. Nu există nu planuri să amâne sau să anuleze niciun joc NCAA Bowl în decembrie și ianuarie  - deși câțiva jucători ar putea renunța (și unii trebuie deja să se pregătească pentru NFL 2022 Draft).

În general, deși ar trebui să fie un joc interesant42 de jocuri cu bowl – cu2021 NCAA Bowl cote în semifinale deschise pentru pariuri.

 • Joacă online acum
  Pariați pe fotbal universitar
 • The la fel se întâmplă și în baschetul NCAA. Sportul face un o treabă mai bună decât anul trecut, păstrând jucătorul în siguranță și evitând reprogramarea jocurilor. Desigur, este devreme în sezonul de baschet NCAA și nimeni nu este prea investit (în afară de cei mai tari din România) până când cele mai bune 2022 NCAA Basketball cote de pariereși încep parantezele apare pe March Madness.

 • Joacă online acum
  Pariază pe baschetul universitar
 • Este la fel pentru U Sports in România. Există oslistă completă de jocuri programate în 2022 (baschet, hochei și volei) fără planuri de a anula sau de a face ajustări. Desigur, totul este supus regulilor provinciale individuale în România – așa că nu poți spune niciodată că nimic este o certitudine.

  Ce urmează pentru sportivii universitari din România?

  Sportivii universitari din România sunt se îndreaptă spre examene și vacanța de iarnă – doar câțiva se întorc la sfârșitul lunii decembrie pentru baschet. În timp ce majoritatea se vor concentra pe examene, festivități de vacanță și antrenamente – cei care așteaptă cu nerăbdare competiția internațională sunt lăsați în gol.

  Probabilnimic nu va înlocui aceste evenimente internaționale. Ați putea să vă uitați pozitiv și să spuneți că atleții au acum mai mult timp să se concentreze pe studiile lor.

  Unii sportivi se vor concentra pe Jocurile Olimpice de iarnă din 2022. În timp ce guvernul României – împreună cu alte țări occidentale – fac parte dintr-un boicot diplomatic al jocurilor – fiecare țară își susține în continuare sportivii și decizia lor de a participa la Jocurile.

  The Olimpiadele au, de asemenea, mult mai multă putere și bani decât evenimentele sportive universitare. They can create bubbles for the athletics – as they did in Tokyo – and spend the necessary money to keep the event running.

  Sportivii din România sunt și ei obișnuiți cu protocoalele – întrucât România găzduiește unele dintre cel mai strict protocol și cerințe de testare din lume. Toți ceilalți care nu participă vor rămâneacasă și vor avea ocazia să urmărească evenimentele și să-și aclame prietenii și țara lor.

  Pariuri pe sporturi universitare și universitare

  Găsițirecenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online pe care să pariațiRomânia and American collegiate sports!

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive