Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Team România 100 Days to the Olympics 2022 Beijing
Știri pariuri sportive

Echipa România 100 de zile până la Jocurile Olimpice 2022 Beijing

Cum suntSportivii din România|| |643 preparing for the 2022 Beijing Winter Olympics – la care mai sunt doar trei luni?

Sportivii din România sunt la mai puțin de100 de zile de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing. Asta înseamnă multă emoție, antrenament și calificări pentru sportivii din România.

La 100 de zile distanță, Sportivii din România sunt încântați de Jocurile Olimpice de iarnă

Pare o nebunie – sau poate ca pe vremurile de demult – dar Jocurile Olimpice revin în mai puțin de 100 de zile și la mai puțin de un an de la Jocurile de vară de la Tokyo. Revenirea Jocurilor Olimpice – și a sporturilor competitive de iarnă pe scena internațională – îi face pe mulțisportivi și olimpici români încântați pentru următoarele patru luni.

De-a lungul următoarelor patru luni. cu sportivii, România în general este încântată de Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 (deși vom aborda câteva aspecte mai târziu în acest articol).România generează o pondere mare din spectatorii Olimpicilor de iarnă șiPariuri la Jocurile Olimpice de iarnă – întrucât România are mult mai mult succes la iarnă Olimpiade decât Jocurile de vară.

Unii sportivi din România încântați de Jocuri includ Marie-Phillip Poulin și Justine Dufour-Lapointe.Marie-Phillip Poulin – căpitanul echipei de hochei feminin din România – este pregătit pentru antrenament, pregătire și competiție care duce la Jocurile Olimpice. Hocheiul feminin s-a confruntat cu provocări și anulări nesfârșite din martie 2020 – dar Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 sunt un pas pozitiv pentru acest sport.

Justine Dufour-Lapointe –care a câștigat o medalie de aur în 2014 (terminând înaintea surorii ei Chloe Dufour-Lapointe, care a capturat-o pe Silver) dorește să se întoarcă la asta. Ea vizează Aurul în 2022 – și este una dintre atletele obligatorii din România la Jocurile Olimpice de iarnă.

În următoarele trei luni, atleți precum surorile Dufour-Lapointe și membrii Naționalului Feminin Echipa se va antrenala fel de greu ca niciodată pentru Jocurile Olimpice.

Revenirea hocheiului și creșterea NHL în China

After the NHL skipped the 2018 Games in PyeongChang – NHL se întoarce în 2022. Odată cu revenirea jucătorilor NHL –România este favorită la pariurile Olimpice pentru a câștiga medalia de aurMedalia. Reîntoarcerea NHL la Jocurile Olimpice nu a fost o decizie ușoară.

Multe România nu își dau seama că provocările NHL care joacă la Jocurile Olimpice de iarnă au mai mult de o lună de pauză în timpul sezonului.O mare parte a dezbaterii se învârte cu privire la costul asigurării pentru jucători – deoarece jucătorii vedete din NHL se rănesc în timpul Jocurilor Olimpice este diferit de dacă se rănesc în timpul unui joc NHL.|| |727

Dar – într-un efort de a crește jocul în China – NHL optează să joace la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022. Deși nu știm că toți jucătorii la Jocurile Olimpice de la Beijing România îi aduce încă, ei au trebuit să trimită trei nume până pe 15 octombrie. Echipa națională a României a prezentat:

  • Connor McDavid: considerat universal cel mai bun jucător de hochei din lume
  • Sidney Crosby: marcatorul Golului de Aur care a câștigat Aurul România la Vancouver
  • Alex Pietrangelo: Captain of the 2019 Stanley Cup-winning St. Louis Blues

Ce grup minunat de jucători care combină îndemânarea, câștigul, seriozitatea și istoria.așteptăm lista completă anunțată în următoarele două luni – cu o listă de înlocuitori dacă cineva nu poate juca la Jocurile de iarnă. De asemenea, au trecut opt ​​ani de când am văzut efectul Jocurilor Olimpice asupraCote de pariuri NHL asupra jucătorilor care se întorc.

Politica globală este încă un factor

Există unele apeluri la boicotarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022 – din cauza tratamentului de către China a uigurilor din regiunea Xinjiang. Deși nu putem prezice ce vor face sportivii și țările individuale (inclusiv în România) în următoarele câteva luni – știmunde se află CIO în direcția Jocurilor.

The CIO consideră că Jocurile Olimpice ar trebui să rămână o entitate nepolitică – deoarece Jocurile ar trebui să ofere lumii un cadru rar în care să se poată reuni în sprijinul măreție și distracție. Este puțin probabil să-și schimbe atitudinea – deși peste o sută de țări fac parte din CIO și luând decizii politice, într-un fel sau altul va înstrăina/frustra cu siguranță o viziune opusă.

La ce se pot aștepta sportivii din România. În următoarele 100 de zile

Este greu de argumentat că cineva a spus-o mai bine decât de două ori campioană olimpică Catriona Le May Doan„Fiecare atlet este acum în modul numărătoare inversă.”| ||785

Nu doar sportivii din România, ci fiecare sportiv care se îndreaptă spre Jocurile Olimpice . Așa cum a fost cazul Jocurilor de vară din 2021 – sportivii trebuie să se pregătească pentru o etapă diferită de alte Jocuri. În 100 de zile, în 50 de zile, cu zece zile înaintea Jocurilor – nu poți prezice clima generală din Beijing.Trebuie să fii pregătit emoțional și mental atât cât ești fizic.

Dar nimic nu se va opriRomânia Candidați la medalii, cum ar fi Mikael Kingsbury și Justin Kripps. Emoția pentru Jocuri este prea palpabilă, concentrarea este acolo, iar visul este real.

Pariu pe sporturile de iarnă și calificările olimpice

În următoarele 100 de zile,sute de sportivi din România vor concura la Calificările Olimpice și la alte evenimente sportive de iarnă. La cele mai bune casete de pariuri din România enumerate mai jos, putețigăsi cote excelente pentru sporturi de iarnă la evenimentele și sportivii dumneavoastră preferați – cu piețele explozive odată ce Torța este aprinsă la Beijing pe 4 februarie .

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive