Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet365 News: New Deal with Spotlight Sports Group
Știri despre pariuri sportive

Știri Bet365: O nouă ofertă cu Spotlight Sports Group

Găsiți detaliilenoua ofertă între Spotlight Sports Group și Bet365 aici!

Recent a fost anunțat că compania de pariuri sportive Bet365 a semnat un nou acord cu Spotlight Sports Group. Deci, ce presupune afacerea și de ce este un lucru bun pentru pariorii care folosesc Bet365?

Care este noua ofertă între Bet365 și Spotlight Sports Group?

Noua ofertă între Bet365 și Spotlight Sports Groupimplică creșterea conținutului și a datelor din cursele de cai din Statele Unite și Franța. Scopul tranzacției este de a crește ceea ce este disponibil la Bet365, care oferă deja o colecție solidă de conținut și date despre cursele de cai din Marea Britanie și Irlanda.

Bet365, de asemenea extins recent pe piața de curse de cai din Africa de Sud. Pariorii din România – împreună cu zeci de alte naționalități – pot paria pe cursele de cai la Bet365.

Ce este conținutul și datele postărilor de curse

Conținutul și datele posturilor de curse reprezintă colecția care implică cursele de cai în anumite regiuni. Acesta include detalii despre cărțile viitoare, rezultate recente și istorice, știri importante, sfaturi de pariuri pe curse, statistici și chiar nașteri recente.

Oferind totul într-un singur locația este populară, deoarece vă crește publicul și numărul de timp pe care oamenii îl petrec pe site-ul dvs. web.Bet365 a lucrat anterior cu Spotlight Sports Group. Parteneriatul lor original s-a concentrat pe conținutul posturilor de curse pentru clienții din Marea Britanie și Irlanda. Parteneriatul sa dovedit fructuos, deoarece își extind acordurile pentru a include mai multe regiuni și țări.

Unde este disponibil conținutul Racing Post prin intermediul Super Feed?

În prezent, conținutul Racing Post Super Feed-ul va fi disponibil în Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Africa de Sud, Hong Kong și Emiratele Arabe Unite. Acordulîntre Bet365 și Spotlight Sports Group este de trei ani.

Ei precizează în acord căva include toate cursele majore din America de Nord – așa că ne așteptăm ca acordul să includă și România. Dacă România nu face parte din lansarea inițială, ne așteptăm ca acestea să fie incluse, deoarece au declarat planuri de extindere în regiuni suplimentare.

Chiar dacă Super Feed-ul nu se lansează imediat în România,Bet365 este încă disponibil pentru pariorii sportivi din România. Puteți afla despre renumitele case de pariuri sportive online curecenzia noastră de pariuri sportive online Bet365.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200$
 • Nu este singura ofertă recentă care implică Bet365

  Această ofertă nu este singura din ultimele luni care implică Bet365.Recent, gigantul de jocuri de noroc s-a asociat cu San Antonio SpursSpurs și Bet365 s-au asociat pentru a lansa un joc free-to-play numit Call Your Shot.

  Ce este interesant la acest parteneriat este că Texasul are pariurile sportive nu au fost încă legalizate în stat. Acordulnu implică bani și oferă fanilor șansa de a face pronosticuri despre joc pentru o șansă la premii precum experiențe VIP, bilete gratuite și marfă semnată.

  Este clar că Bet365 vrea să rămână un jucător serios în America de Nord – și caută multe moduri pentru a atrage pariorii din America de Nord la casele de pariuri sportive – care includ parteneriatul cu echipe și oferirea unuiBet365 pentru noii utilizatori de pariuri sportive - în valoare de până la 200 USD.Bet365 transmite în mod regulat evenimente live pentru a-i recompensa și a interacționa cu clienții lor.

  Pe ce poți paria la Bet365?

  Bet365 esteuna dintre cele mai mari companii de pariuri sportive din lume cu milioane de clienți în peste o sută de țări. Aspectul lor global (care include România) înseamnă că oferă cote și piețe pentru pariuri sportive pentru aproape orice ligă și sport la care vă puteți gândi.

  De asemenea,oferă un număr competitiv de cai. piețe de curse – care se îmbunătățește doar datorită parteneriatului lor cu Spotlight Sports Group.Bet365 este printre companiile care cred în creșterea pariurilor pe eSports. Nu ne-ar șoca dacă, în următorul an și ceva, Bet365 a anunțat un parteneriat oficial cu o echipă sau o ligă de eSports.