Vi 23.02.2018 - 04:51 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 23/02/2018 - 04:51 EST

Olimpiade de iarnă: Cele mai bune perspective NHL pentru 2018

Winter Olympics: Best NHL Prospects for 2018

Stelele olimpice de hochei 2018 vor afecta NHL|| |663

LW - Eeli Tolvanen – Nashville Predators

Următorul meci al echipei meleNashville Predators

Cu ușurință, cea mai impresionantă perspectivă a turneului, Eeli Tolvanen a câștigat nouă puncte în cinci apariții la Jocurile Olimpice din 2018. Acesta a fost al doilea cel mai bun total pentru un jucător sub 19 ani la jocurile de iarnă, cu două mai puțin decât Eric Lindros în 1992. Lindros a avut o pereche de jocuri în plus pentru a-și atinge totalul, ceea ce înseamnă că Eeli ar fi doborât recordul dacă Finlanda a supraviețuit mai mult timp turneului.

Nu este prima dată când Eeli a întors capul. Tolvanen’s a marcat 34 de puncte în 37 de jocuri pentru Jokerit, devenind cel mai bun marcator sub 19 ani din istoria KHL, în fața lui Yevgeni Kuznetsov. El este, de asemenea, cel mai tânăr jucător care a marcat un hat-trick din ligă.

Există șanse mari ca Eeli să devină un contribuitor cheie pentru Nashville Predators în acest sezon, alăturându-se clubului pentru playoff-ul lor. Maturitatea deja dovedită a lui Tolvanen, dincolo de tânărul obișnuit, în competițiile profesionale și internaționale, stimulând birourile să se întrebe despre disponibilitatea lui Eeli. Predatorii par să știe că l-au furat ca a 30-a alegere generală în draftul din 2017, adăugând potențial profunzime echipajului lor de top șase atacanți chiar acum.

C - Ryan Donato – Boston Bruins

Următorul meci al echipei meleBoston Bruins

Dacă nu ar fi fost grupul american de tineri remarcați NCAA, echipa masculină olimpică a SUA ar fi avut dificultăți să concureze în turneul. Donato a ajuns să fie MVP-ul americanilor, marcând cinci goluri și câștigând șase puncte în cinci apariții. Performanța sa de două goluri împotriva echipei slovace a salvat ceea ce ar fi putut fi un dezastru complet la jocurile de la Pyeongchang din 2018.

Ryan a fost și o vedetă pentru echipa Universității Harvard, înregistrând 21 de scoruri în 23 de jocuri, ceea ce ocupă locul al doilea în NCAA. În timpul sezonului NCAA 2016-17, el a terminat cu 21 de goluri și 19 pase decisive în 36 de jocuri.

Boston Bruins au ales acest produs din Massachusetts ca a 56-a alegere în timpul celei de-a doua runde a draftului de intrare în NHL 2014. Asemănător celorlalți remarcabili olimpici, performanța lui Ryan face ca departamentul de cercetători ai Bruins să pară genii în identificarea talentelor câștigătoare relativ târziu în draft.

RW - Kirill Kaprizov – Minnesota Wild

Următorul meci al echipei meleMinnesota Wild

Ca alegere în runda a cincea pentru Minnesota Wild, Kirill Kaprizov pare cu siguranță pregătit pentru debutul său în NHL. Acest lunetist KHL a marcat un hat-trick pentru Atleții Olimpici din Rusia, clasându-se printre primii zece în punctaj de turneu, producând alături de Pavel Datsyuk și Ilya Kovalchuk.

A devenit unul dintre atacanții de top ai turneului, adăugându-se la un atac rusesc care era deja bogat în stele NHL și KHL. Ca atare, OAR a dominat turneul olimpic din 2018, rămânând favoriții pentru a lua acasă medalia de aur.

Kirill este al treilea cel mai bun marcator sub 19 ani din istoria KHL, înregistrând 11 goluri și 16 pase decisive în 53 meciurile din sezonul 2015-2016. El este unul dintre cei patru sub-19 din istoria ligii care a câștigat 20 sau mai multe puncte, alături de Vladimir Tarasenko, Eeli Tolvanen și Yevgeni Kuznetsov. În ciuda unei scurte controverse care implică o prelungire bruscă a contractului KHL, Kaprizov se va alătura probabil Wild în NHL în următoarele 12 luni.

C - Troy Terry – Anaheim Ducks

Următorul echipei mele. MeciAnaheim Ducks

În ciuda vârstei sale fragede, Troy Terry nu este străin să reprezinte hocheiul Statelor Unite pe scena internațională. Această vedetă în devenire a câștigat medalii de aur cu echipa sub 18 ani în 2015, după care a urmat un alt aur cu echipa de juniori din SUA din 2017. Terry face parte din cohorta NCAA care a inspirat echipa masculină a SUA din Pyeongchang, ajutând echipa americană să ajungă în sferturi.

În timpul călătoriei sale olimpica din 2018, Terry a ajutat la facilitarea unei mari părți a atacului american, contribuind cu cinci asistă în timpul turneului. În turneul mondial de juniori din 2017, Troy a realizat o performanță care amintește de T.J. Oshie și Jonathan Toews, reușind un trio de goluri de lovituri de bare pentru a avansa în finală.

Troy își va încheia sezonul la Universitatea Denver înainte de a face saltul la profesioniști. În calitate de remarcabil internațional și nominalizat pentru premiul Hobey Baker, Terry va avea probabil un impact pentru Anaheim Ducks mai devreme decât mai târziu.

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7642021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||785
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley.