Mar, 06.03.2018 - 04:54 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 06/03/2018 - 04:54 EST

Selecții NHL: Seceta Cupei Stanley din România se va încheia în sfârșit sezonul acesta?

NHL Picks: Will the România Stanley Cup Drought Finally End this Season?

Va o echipă România Câștigă Cupa Stanley?

Era la sfârșitul primăverii anului 1993 când legendarul portar Patrick Roy a ridicat Cupa Stanley. Montreal Canadiens a câștigat cel de-al 24-lea campionat și al optulea de o echipă din România într-un deceniu, când 18.000 de fani au aplaudat zgomotos în vechiul Forum de la Montreal. Ce moment a fost.

Flash forward 25 de ani mai târziu, iar scena Cupei Stanley nu ar putea fi mai diferită. Dacă cineva ar fi spus că statul american California va avea trei campionate de Cupa Stanley mai multe decât întreaga națiune a României și ar fi râs din clădire. Dar asta este realitatea astăzi.

Sezonul trecut, cinci echipe ale României au făcut postsezon și, deși jumătate dintre ele s-au zdruncinat tragic în acest sezon, speranța renaște sub forma nu una, nu două, ci trei francize România. gata să reprezinte România în scena mare. Examinăm cazul pentru fiecare dintre acești trei candidați la Cupa Stanley (cote prin SportsInteraction).

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs

Stanley Cote Cupă: +900

Condusă de minunea în doi ani, Auston Matthews, mișcarea de tineret Leafs este înaintea programului și este în prezent la egalitate pe locul patru în ligă la goluri pe meci cu 3,28 și sunt pe locul șase la diferența de goluri la +28. Și mai impresionant, ei sunt pe locul opt în loviturile de pedeapsă, cu o eficiență de 82,7% și medie pe trei cele mai puține penalități în minute pe joc (6:58).

Dacă Frunzele au o gaură strălucitoare, aceasta este apărarea lor. Leafs nu are un apărător solid de oprire sau o prezență veterană care poate încetini jocul pentru tinerii dolari. Leafs permit al patrulea cel mai mare număr de lovituri pe joc la 34,1. Din fericire, portarul Frederik Andersen are un sezon de calibrul Vezina în plasă.

Dacă Leafs vor avea o lovitură adevărată la cupă, nu vor Trebuie doar ca Andersen să rămână în picioare, dar și să se întărească în apărare.

Ei pot înscrie goluri în grupe, dar la momentul playoff-urilor, vor trebui să joace o apărare mai bună.

Toronto Maple Leafs (+900)

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets

Cote la Cupa Stanley: +900

Many will consider the Jets a surprise team this season but Winnipeg has always had the tools to be a cup contender. They just missed one essential ingredient: solid goaltending. Connor Hellebuyck has backstopped the team to the tune of 34 wins (3rd), 2.40 goals against average (9th), and six shutouts (6th). 

Dar Hellebuyck este doar o piesă a puzzle-ului. Jets au, probabil, cea mai bună echipă de sus până jos și spune multe că această echipă cu greu a sărit o bătaie când centrul de la linia de sus Mark Scheifele a căzut cu o rănire. De la revenire, Scheifele s-a dus la lacrimi cu 13 puncte în 11 meciuri. Achiziționarea lui Paul Stastny de la Blues le oferă Jets trei centre de mare calibru la timp pentru o cursă de Cupă Stanley.

Jets sunt clasați în primele cinci în majoritatea categoriilor majore, inclusiv goluri marcate (al treilea), goluri contra (a 5-a) și diferența de goluri (t-4-a). Singurul lor defect este că le lipsește puțin experiența în playoff ca echipă, deși jucători precum Dustin Byfuglien și Stastny au destule.

Jets ar putea fi cea mai bună șansă a României la cupă.

Winnipeg Jets (+900)

Calgary Flames

Calgary Flames
Cote la Cupa Stanley: +2800 | ||715

Watch out for the Calgary Flames. They may sit a few spots outside the wild card, but they are a dangerous team if they make it in. The Flames got eliminated in the playoffs quickly last season but are a year older and wiser. Statistically, the Flames don't impress but they have a rare combination of speed and physicality. The latter is the x-factor.  

The Flames conduce liga la penalty-uri cu 298 și ocupă locul al doilea în PIM pe meci (11:33). Cu bărbați precum super dăunător Matthew Tkachuk și înrădăcinatul Garnet Hathaway, Flames sunt întotdeauna o echipă greu de jucat, în ciuda recordului lor. Dar poate cel mai mare atu al lor se află între țevi cu Mike Smith.

Smith are un solid .921 SV% cu 2.53 GAA în acest sezon, dar poate deveni roșu în timpul postseason. În 19 meciuri din playoff, Smith are un .945 SV% pe 1.88 GA, inclusiv ducându-i singur pe Coyotes la finala conferinței din 2012.

Dacă Flames le-ar pune totul laolaltă, ar putea avea o cursă Cenușăreasa. .

Calgary Flames (+2800)

Cele mai bune case de pariuri sportive din România pentru NHL

Româniile sunt fani pasionați de hochei sunt în mod natural entuziaști când se îndreaptă spre cap către România-friendly casele de pariuri online pentru a plasa pariuri. Aceste cărți oferă o mulțime de linii chiar și dincolo de NHL. Citiți recenziile noastre de pariuri sportive înainte de a vă angaja în orice cărți.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12572021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1278
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  TheTampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și câștigaal doilea titlu consecutiv de Cupa Stanley. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.