Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who Will The Seattle Kraken Take From Each România Team?
NHL News

Pe cine va lua Seattle Kraken de la fiecare echipă România?

Nu a lipsit entuziasmul în anul acestaplayoff-urile NHL. Aceste jocuri au toate golurile, loviturile și dramele la care orice fan de hochei le-ar putea spera.

Au mai rămas doar patru echipe, ceea ce înseamnă că celelalte 27 de cluburi sunt complet concentrate pe sezonul viitor. Desigur, prioritatea lor principală este să-și dea seama pe cine să protejeze/să expună în viitorul proiect de expansiune Seattle Kraken.

Se așteaptă ca fiecare franciză să se apropie de 2021NHL Expansion Draft with hypervigilance, în special cei care au renunțat prea mult în timpul Vegas Golden Knights Expansion Draft. La urma urmei, Vegas a evoluat de la „nouă organizație” la „Stanley Cup concurent” în scurt timp.

Să aruncăm o privire la cine ar putea Kraken-ul selectați din fiecare echipă România.

Selectii potențiale ale draftului de expansiune Seattle Kraken

Majoritatea echipelor din România vor fi forțate să privească în interior heading into the offseason, as only the Montreal Canadiens can truly call this season a success. Vor fi câțiva jucători buni disponibili și atenuarea pierderii unui bun decent este ceva ce poate experimenta fiecare echipă.

Echipe de playoff din Divizia Nord| ||675

The Toronto Maple Leafs seem all but certain to lose a defenceman. Travis Dermott și Justin Holl au făcut obiectul a numeroase zvonuri, în timp ce unii chiar au gândit la posibilitatea ca Morgan Rielly devine disponibil.

Alegând Dermott ar fi cel mai logic, având în vedere vârsta și prețul lui. Are 24 de ani și este un RFA în așteptare cu eligibilitate pentru arbitraj. El se profilează ca un solid din spate, iar următorul său contract probabil că nici nu va sparge banca.

Edmonton Oilers au, de asemenea, un jucător albastru care ar putea atrage dobândă. Caleb Jones, care este fratele mai mic al apărătorului Columbus Blue Jackets, Seth Jones, se află într-un loc similar cu Dermott. Are 24 de ani și a arătat câteva fulgerări promițătoare, dar încă nu s-a impus pe deplin ca un minut consecvent.

Ceea ce este atrăgător la Jones este faptul că a semnat deja sezonul viitor. $850K is very affordable, and his next deal will probably be reasonable as well. If not Jones, some believe Seattle could potentially snag 22-year-old netminder Stuart Skinner, who is coming off a breakout year in the American Hockey League.

Un apărător poate să nu fie o prioritate pentru Kraken atunci când aleg din Winnipeg Jets. Există cu siguranță câteva nume interesante care ar putea fi disponibile, cum ar fi Logan Stanley, Sami Niku sau chiar Neal Pionk (deși este probabil că este protejat).

Un nume care iese cu adevărat în evidență din grupul atacant este Mason Appleton. Tânărul de 25 de ani a fost un swingman NHL-AHL în ultimii trei ani, dar s-a impus cu adevărat ca un jucător eficient în două direcții în acest sezon. Ar arăta grozav în șase mijlocii din Seattle și este semnat pentru încă un an în valoare de 900.000 de dolari. De asemenea, va fi în continuare un RFA odată ce afacerea lui va fi încheiată.

Nu există chiar o multitudine de jucători uimitori din care să aleagă când vine vorba de Habs.Cei mai noti doi atacanți ai lor, Cole Caufield și Nick Suzuki, sunt deja scutiți și, prin urmare, nu necesită protecție.

Montrealul deține de fapt mai mult controlul asupra listei lor decât majoritatea, dacă nu toate, echipele de pe această listă. O parte din acest beneficiu provine din faptul că protejarea a opt patinatori, în loc să protejeze șapte atacanți și trei apărători, ar putea fi în interesul lor. Shielding Shea Weber și Jeff Petry se simt automat, fie Ben Chiarot, fie Joel Edmundson completând trio-ul defensiv. Dar dacă acel trio s-ar transforma într-un cvartet?

La urma urmei, protejarea a patru atacanți și a celor patru apărați menționați nu ar lăsa pe nimeni prea remarcabil în joc. Perhaps Jake Evans or Paul Byron could have some appeal, but others who come to mind like Phillip Danault and Tomas Tatar are pending UFAs anyways. At the end of the day, cel mai atrăgător activ din lista lor va fi probabil Jake Allen.

Echipele non-playoff din Divizia de Nord

Calgary Flames sunt, de asemenea, într-un loc grozav deoarece nu au pe nimeni care să fie atât interesant, cât și disponibil. Multe dintre UFA-urile și RFA-urile lor viitoare nu sunt nimic speciale, cu excepția căpitanului lorMark Giordano.

La 37 de ani, însă, lupta lui continuă cu Tatăl Timp continuă să se accelereze. Este mai mult decât corect să presupunem că Flames își vor folosi cele trei locuri de apărare pentru a-i proteja pe Noah Hanifin, Rasmus Andersson și Chris Tanev. Giordano a acumulat încă nouă goluri și 26 de puncte în 56 de jocuri în sezonul trecut, ceea ce este fantastic, dar probabilitatea de a menține acest tip de productivitate este în cel mai bun caz minimă. Indiferent de opinie, el este aproape sigur cea mai bună opțiune disponibilă.

Există câțiva jucători pe lista Ottawa Senators care ar putea returna o mare valoare, dacă sunt disponibile. Chris Tierney este un jucător al cărui nume pare să fie aruncat mult. Centrul de 26 de ani are un joc foarte complet și este capabil să strângă în jur de 40 de puncte în timp ce joacă în toate situațiile. Cu doar un an rămas de la afacere (3,5 milioane de dolari), el nu va sparge banca și probabil ar putea fi resemnat la un număr rezonabil.

Canucks de Vancouver ar putea avea cel mai puțin de oferit dintre oricare. Echipa România, deoarece jucătorii care se preconizează a fi disponibili din lista lor sunt departe de a fi jucători NHL de bună credință. Singurul jucător care ar putea să depășească formația de deschidere a serii de la Seattle este Zack MacEwen. Unii cred că există încă un potențial de scor neexploatat acolo. Cel puțin, el ar putea fi o prezență ieftină și utilă, care ar putea ajuta la menținerea celeilalte echipe sincere în fiecare noapte.

Când are loc draftul de extindere a NHL 2021?

Asigurați-vă că vă conectați la Draftul de extindere a NHL 2021 pe 21 iulie 2021.