Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Can the Toronto Six win the NWHL League?
NHL News

Poate Toronto Six să câștige Liga NWHL?

Nu există o dată curentă pentruPlayoff-urile NWHL și lupta pentru reluarea Cupei Isobel. Experiența negativă de la Lake Placid probabil că a determinat echipele și liga să regândească cum să abordeze o reluare.

Înainte de suspendarea playoff-ului NWHL din cauza provocărilor de la "bulă" Lake Placid, Toronto Six urcau National. Clasamentul Ligii de hochei feminin și pregătirea pentru o cursă la Cupa Isobel. Dacă și când sezonul se reia,poate Toronto Six să câștige campionatul NWHL League 2021 în primul lor sezon? Există câteva motive pentru care credem că Toronto Six poate câștiga totul în 2021.

Poate Toronto Six să câștige totul în 2021?

EchipăSports Interaction1xbetBet99
Toronto ȘaseTBATBATBA
Minnesota WhitecapsTBATBATBA
Boston PrideTBATBATBA
Balena din ConnecticutTBATBATBA
Buffalo BeautsTBATBA| ||684TBA
Metropolitan RivetersTBATBATBA

Deși Toronto Șase au fost începătorii din NWHL – s-au alăturat ca o echipă de expansiune în 2020 –au intrat în playoff-urile NWHL ca cap de serie. Clasamentul a fost oarecum o anomalie – deoarece Toronto și Minnesota Whitecaps au terminat cu același procentaj de puncte – .750 – dar Toronto a jucat mai multe jocuri terminând cu un record de 4-1-1, în comparație cu Whitecaps, al căror record a fost de 3- 1-0.

Toronto a jucat mai bine decât Minnesota - terminând sezonul regulat cu o diferență de +7 goluri, comparativ cu un +2 pentru Minnesota.

The playoff picture is a mess și depinde de balena din Connecticut. Connecticut – pentru sănătatea și bunăstarea jucătorilor lor – și-a pierdut ultimul joc și s-a retras din turneu (care le-a încheiat sezonul). La acea vreme, Connecticut era pe locul trei în clasament.

Deoarece toate playoff-urile au fost suspendate, noi Mă întreb dacă Connecticut se va întoarce când sezonul va reporni. Dacă sezonul se reia și Connecticut nu se întoarce, astaajută Toronto Six. Dar de ce, ați putea să vă întrebați?

Pentru cădepășește Boston Pride de pe locul al patrulea și un meci din primul tur cu Toronto pe locul trei și un întâlnirea semifinalelor cu Minnesota.

În ciuda faptului că a terminat pe locul al patrulea – nicio echipă nu a arătat mai bine înainte ca turneul de la Lake Placid să fie anulat decât Boston Pride.The Pride a scos 13 goluri în ultimele două jocuri – arătând că poate fi cea mai periculoasă echipă din turneu – și adversarul numărul unu pe care nu vrei să-l joci în prima rundă din playoff.

Dacă turneul se reia cu Boston pe locul trei,ajută enorm șansele celor de la Toronto Six . Boston a arătat că s-ar putea înfierbânta – dar nu neapărat pentru o perioadă lungă de timp – ceea ce înseamnă că s-ar putea încinge și să învingă Minnesota sau să joace plat și să piardă în fața Minnesota (cu care Toronto se potrivește bine în finală).

Dacă joacă Boston în semifinale – va fi o sarcină mai mare pentru cei Șase să aducă un campion de hochei înapoi înOntario, dar femeile de pe cei Șase au destulă plăcere, am fi totușimiriau pe ele pentru a câștiga Trofeul Isobel.

Toronto Six Pentru a câștiga campionatul NWHL
TBA
Sports Interaction

Când se vor relua playoff-urile NWHL?

Nu există o dată curentă pentru playoff-urile NWHL și lupta pentru reluarea Cupei Isobel. Experiența negativă de la Lake Placid a determinat echipele și liga să regândească cum să abordeze o repornire.

Când liga a anulat jocurile rămase, erau doar o zi distanță de a avea ligadifuzată pe NBC Sports Network – ceea ce ar fi fost un avantaj pentru viitorul ligii tinere. Credem că parteneriatul dintre ligă și NBC a fost pozitiv și ambele părți vor căuta o soluție sigură care să permită încheierea play-off-urilor.

Nu putem stabili o dată când vor relua acestea – totuși, ce Asociația Jucătoarelor Profesioniste de Hochei pentru Femei la Madison Square Garden pe 28 februarie ar putea ajuta la clarificarea imaginii.PWHPA joacă un joc de prezentare în acea seară de duminică – care este, de asemenea, prima etapă a unui turneu care va prezenta liga și hocheiul feminin în diferite locații.

Deși este multdiferit de un sistem cu bule NWHL legat de angajare – dacă are succes, deschide ușa pentru o abordare diferită pentru NWHL.| ||798

Where to Find the Best NWHL Odds

Românii își iubesc hocheiul, iar cele mai bune case de pariuri online disponibile în România îl știu. Când liga anunță o dată de reluare, vă recomandăm să verificațiSports Interaction,BetCris,Bet99 și1xBet pentru a găsi cote de pariuri NWHL.

Dacă vizitați unul dintre aceste site-uri chiar acum, puteți găsi o mulțime de cote excelente la pariuri pe hochei în NHL – inclusiv futures pecine va câștiga Cupa Stanley 2021și o mulțime de acțiune din fiecare joc NHL prin Regular. Sezon și playoff.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive