Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Wed 11/04/2018 - 21:47 EDT

Leaf Report: Game 1 Vs Boston On Tap

Fanii din Toronto Look To Forget 2013

Nu va trece mult timp în difuzarea Meciului 1 al acestei serii Bruins/Leafs până când toată lumea își va aminti despre prăbușirea devastatoare a Toronto împotriva Bruins în 2013. Atunci Leafs aveau un avans de 4-1 cu 10. minute rămase în Game 7, doar pentru a vedea cum dispare în ultimele minute, înainte de a pierde în prelungiri. Nu există multe resturi pe Leafs din acea serie, dar fanii Toronto cu siguranță nu au uitat de acest rezultat și trebuie să le placă oportunitatea pe care o au acum de a-și exercita niște demoni împotriva Bruins.

Dar așa cum încântați de faptul că fanii Maple Leafs ar putea fi să obțină un alt crack laBoston în acest sens, ei nu se ridică în niciun caz de bucurie, acest adversar din prima rundă fiind Bruins. Boston a fost una dintre cele mai bune echipe din NHL pe tot parcursul anului și, deși au pierdut în ultima zi pentru a-i împiedica să revendice divizia, dacă Bruins nu s-ar fi luptat cu accidentări semnificative tot anul, am putea vorbi despre o echipă bună din punct de vedere istoric. Aici. Asta are Toronto în față și, fără îndoială, merită rolul de underdog.

Următorul meci al echipei meleToronto Maple Leafs

Poate Toronto să fure meciul 1?

Toronto a mers cu 3-1 SU împotriva Bostonului în timpul sezonului regulat și asta înseamnă că au reușit să câștige un meci în Beantown. Mizele sunt considerabil mai mari pentru Jocul 1 și, în condițiile în care +120 de bani sunt defavorizați (cote oferite de SportsInteraction), Leafs și-ar plăcea să fure una mai devreme. Știți că, având în vedere că întreaga narațiune a colapsului din 2013 este una dintre poveștile majore pentru această serie, nicio pistă – în cadrul seriei sau într-un joc individual – nu va fi suficient de mare pentru fanii Toronto.

Pot și vaToronto Maple Leafs fura Jocul 1 sunt două întrebări foarte diferite care merită răspunsuri foarte diferite. Pot Leafs să câștige jocul 1? Da, cu siguranță că se pot întâmpla, orice se poate întâmpla în postseason și tot ce este nevoie este ca un portar să se înfierbe și o echipă se îndreaptă.

Vor câștiga Leafs jocul 1? Din punctul meu de vedere, acest lucru este foarte puțin probabil, deoarece Bruins sunt mai sănătoși decât echipa Toronto, așa că în majoritatea acelor victorii și mă aștept ca Bruins să-și mărească nivelul de joc acum că playoff-urile sunt aici. Boston știe totul despre fantomele anului 2013 care se profilează peste Toronto și, ca un frate mai mare care știe că poate oricând să-l bată pe fratele mai mic, Boston poate folosi acele îndoieli pe care Toronto le are în avantajul lor.

Cum să pariezi jocul 1

Dacă ești ca mine și vezi că Bruins nu numai că câștigă jocul 1, ci avansează în runda următoare, punând -140 pe o abordare joc cu joc nu este o idee oribilă. Bruins ar trebui să fie la egalitate cu echipe precum Winnipeg și Pittsburgh în ceea ce privește prețul pe baza acestui meci, iar cele două echipe au încheiat meciul 1 acasă la -180 și, respectiv, -205. Oddsmakers nu pot ieși cu numere de genul ăsta în niciun joc Leafs, deoarece știu că Toronto va fi bătut, și este ceea ce face că există un pic de valoare în acest joc.

Măsind joc cu joc este doar o opțiune dacă nu preferați să puneți mai multă cretă pentru serie, dar Jocul 1 ar trebui să meargă pe calea Bruins. Ei au pierdut doar de 13 ori în total pe gheața de acasă anul acesta și nu este probabil să piardă mai mult de un meci acasă în această serie dacă merge la distanță. Amintiți-vă, Boston a învățat ceva și din 2013, și asta pentru a nu lua această echipă din Toronto cu ușurință, indiferent de cine au pe listă, și nu este greu de argumentat că Maple Leafs din acest an sunt exponențial mai talentați decât echipa din 2013.| ||683

 

Rezultate / ProgrameNHL

 

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7472021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||768
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.