150$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Toronto and Edmonton to host the Stanley Cup Playoffs
NHL News

Toronto și Edmonton vor găzdui playoff-urile Cupei Stanley

Toronto și Edmonton vor fipartajarea the Playoff-urile Cupei Stanley deoarece mai multe rapoarte au indicat că NHL a ales cele două orașe ca lor „orașe hub”. Deși acest lucru nu a fost încă finalizat și urmează să vină mai multe detalii, acest lucru ar putea fi un avantaj atât pentru Toronto Maple Leafs, cât și pentru Edmonton Oilers, care vor juca în propriul oraș. Cu toate acestea, playoff-urile Cupei Stanley rămân o cursă larg deschisă.

Toronto și Edmonton nu sunt favoritele pentru a câștiga titlul NHL

Toronto și Edmonton vor împărțiStanley Cup Playoffs, deoarece mai multe rapoarte au indicat că NHL a ales cele două orașe drept „orase centru”. Deși acest lucru nu a fost încă finalizat și urmează să vină mai multe detalii, acest lucru ar putea fi un avantaj atât pentruToronto Maple Leafs cât și pentruEdmonton Oilers| ||664 who will be playing within their own city. Yet the Stanley Cup Playoffs remain a wide-open race. Who will lift the Stanley Cup?

 Cote 2020 NHL Stanley Cup  Spin Palace Sports BetWay sportsinteraction
Boston Bruins 6,50 7,00 7,50
Vegas Golden Knights 7,25 7,50 7,00
Tampa Bay Lightning 7,50 6,50 6,00
Toronto Maple Leafs 11.00 18,00 26,50
Edmonton Oilers 10,0 23,00 28.50

 • Joacă online acum
  BetWarrior Recenzie
  BONUS 300 USD
 • Playoff-urile Cupei Stanley 2020 Întrebări frecvente

  • Taberele de antrenament plănuiesc să se redeschidă pe 10 iulie 
  • Toronto va folosimai multe arene|| |755 including the Marlies' Coca Cola Coliseum
  • Jucătorii NHL pot ocoli perioada obligatorie de izolare de 14 zile
  • Opt echipe au obținut deja locuri în playoff
  • The other 16 teams will play a three-game series to decide the remaining eight spots

  Ce înseamnă asta pentru Toronto, Edmonton și NHL

  La în cele din urmă, ceața începe în sfârșit să se limpezească. Deși știrile nu trebuie să fie finalizate de duminică, 5 iulie,NHL este de așteptat să facă anunțul foarte curând. Atât Toronto cât și Edmonton vor împărți playoff-urile Cupei Stanley. Deocamdată, planul este ca echipele din Est să joace la Toronto, în timp ce echipele vestice să facă din Edmonton casa lor temporară.

  Desigur, logica convențională dictează că Leafs și Oilers vor avea un „avantaj de gheață acasă”, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Nu vor fi prezente audiențe live, iar pauză lungă ar fi putut fi de folos altor echipe, precum Arizona Coyotes și Washington Capitals, care se odihnesc atât de necesar.

  Cote de la Cupa Stanley sunt toate. peste locul așa cum indică site-urile de pariuri. Așteptați-vă ca ei să înceapă să se alinieze în mod similar atunci când se confirmă mai multe detalii. Dar, mai important, revenireaNHL va fi de bun augur pentru Toronto și Edmonton, în special.

 • Joacă online acum
  Site de pariuri NHL
 • COVID-19 a fost dur cu milioane de România, inclusiv cu cei care lucrează în industria sportului.Rata șomajului din Albertarata șomajului a atins 13,4% în aprilie. Revenirea NHL în oraș ar revigora economia Edmontonului, chiar dacă măcar puțin, și ar avea Albertanii ceva pozitiv despre care să vorbească.

  În ceea ce priveșteToronto și pariurile sportive, cazurile de COVID-19 au scăzut constant, deși orașul a suferit încă cele mai multe cazuri și decese în afara Quebecului . Ontario are al doilea cel mai mare număr de cazuri de COVID-19, după Quebec, printreprovincile din România, dar scăderea l-a determinat pe premierul Doug Ford să reducă mai multe restricții.

  The NHL's return to Toronto will fire up the city and while it may not necessarily help open up the city, the economy will get a welcome shot of adrenaline with the return of several employment opportunities. 

  Și pentru NHL, revenirea la acțiune înseamnă mai mult decât posibilitatea de a-și relua sezonul. Ei au, probabil, un produs mai intrigant acum cu sistemul play-in. Iar pauză lungă a făcut cursa Cupei Stanley mai proaspătă. Fiecare echipă are o lovitură.

  Cursa Stanley Cup: care echipe vor fi cele mai afectate 

  Trebuie să joace în Toronto și Edmonton, fără suport de gheață acasă din partea nimănui, vor avea impact asupra tuturor echipelor. Deși unele echipe vor rata acest avantaj mai mult, cum ar fi Philadelphia Flyers, care conduc liga cu 25 de victorii acasă. St. Louis, Vancouver și Pittsburgh au dominat de asemenea acasă și nu vor avea acest avantaj.

  Pe de altă parte, Colorado și Washington au avut rezultate mai bune pe drum. Avalanche are cel mai bun record rutier cu 24 de victorii, în timp ce Capitals au 23. Oilers au, de asemenea, un record rutier mai bun decâtrecord acasă, destul de interesant.

  Pauza de trei luni a afectat și multe echipe. Pe partea pozitivă, mai multe echipe vor avea șansa să fie sănătoase. Echipe mai vechi precum Washington și Pittsburgh s-au odihnit și ele. Cu toate acestea, echipele care se aflau pe rol înainte de pauză și-au pierdut din avânt. Philadelphia, Vegas și Colorado au fost toate în flăcări până la pauză.

  Formatul play-in poate fi, de asemenea, mai benefic pentru unele echipe, cum ar fi Montreal Canadiens și Chicago Blackhawks, care s-au abătut în playoff cu un fir. Între timp, Pittsburgh și Toronto ar putea să nu fie atât de încântați de a fi eliminate potențial din playoff. Ambele echipe se află confortabil pe locul trei al diviziilor lor și acum trebuie să câștige două jocuri din trei pentru a ajunge în playoff.

  Unde poți paria playoff-urile Cupei Stanley?

  Revenirea NHL și a playoff-urilor Cupei Stanley înseamnă, de asemenea, căcasete de pariuri sportive online vor fi din nou foarte ocupate. Banii vor curge ca șampania la o nuntă. Desigur, România are unele rezerve în primul rând cu aceste cărți.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   Majoritatea acestor cărți nu numai că întâmpină România, ci oferăbonusuri de depozit. Read into the terms and conditions and peruse each sportsbook. If you play it right, you might be able to avail of more than one deposit bonus. If you use cryptocurrency like Bitcoin, pot fi disponibile și mai multe bonusuri.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
   Taxe mai rapide și mai mici
  • Obțineți excitat! NHL se întoarce. Televizorul tău va reda în sfârșit altceva decât Netflix. Și poți face totul mai dulce adăugând ceva în plus la echipele tale favorite. Douăzeci și patru de echipe! Un nou format de redare. NHL se întoarce cu răzbunare.