Top 10 Meanest NHL Players In History

Jucătorii medii din NHL vin în toate formele, dimensiunile și pozițiile și aceasta este una dintre acele liste care încearcă să cuprindă totul . Avem lideri din toate timpurile în minutele de pedeapsă, portari care nu s-au sfiat să pună cheresteaua și chiar un mare din toate timpurile care a fost cunoscut drept „Domnul Hochei” și ambasadorul mondial al hocheiului în cea mai mare parte a deceniilor sale. Carieră. Totuși, acești tipi aveau toți o trăsătură comună și anume că nu s-au sfiat niciodată să joace cu o atitudine de „nu luați prizonieri” pe gheață și au căutat să intimideze și să domine prin jocul fizic.

Lista celor mai răutăcioși de hochei. jucători - NHL

Jucători medii NHL de-a lungul istoriei

NHL a fost o ligă diferită de la blocarea din 2004-05, deoarece s-a schimbat într-adevăr la un joc despre viteză și îndemânare. Cei de-a patra lineri și cei consacrați sunt o cale a trecutului și este un motiv important pentru care vedem că aproape toată lumea de pe această listă are timp de joc în anii 1980. Acesta este deceniul în careNHL a fost ca Vestul Sălbatic, permițând jucătorilor să-și impună propriul cod în felul lor. Toți cei 10 băieți de pe această listă și-au arătat sinele medii în moduri diferite, dar abilitatea de a-și folosi fizicul ca o armă de intimidare nu a putut fi ignorată.

Deoarece jocul de astăzi este mult diferit de cel epoca este implicată în această listă, este greu să luăm în considerare sau să compari jucătorii „răi” de astăzi cu cei din trecut. Cu toate acestea, dintr-o perspectivă handicapantă, schimbarea făcută de NHL pentru a deveni o ligă de abilități și viteză înseamnă că există mai multe „cunoscute” pentru pariori în ceea ce privește aflarea la ce să se aștepte de la o echipă și un joc.

No longer are big bruisers like Bob Probert going out there for eight minutes a game to skate around and stir up trouble, meaning there is more shifts now available for the top scorers to produce goals and winning bets.

Results / FixturesNHL

Categorie :Știri NHL