Top 10 Hottest NHL Ice Girls Of All Time

Ice Girls suntNHL versiunea majoretelor nu numai că curăță gheața, ci și găzduiește evenimente pentru fani și arată grozav pentru toți fanii. Fetele de gheață au fost popularizate de locuitorii insulelor din New York în sezonul 2001-2002 și au câștigat atât faimă pe scară largă, cât și critici pentru că au prezentat în mod flagrant femei atractive puțin îmbrăcate. Mai multe echipe și-au modificat sau înlăturat acum echipele de fete de gheață, dar aruncăm o privire înapoi la unele dintre cele mai tari echipe de fete de gheață care au împodobit vreodată gheața:

Echipa care a declanșat nebunia fetelor de gheață nu s-a înscris pe listă, deoarece au încheiat programul și nu prea se adună cu Lady Panthers. Alte echipe care au avut echipe de fete de gheață de succes includ și Edmonton Oilers și Colorado Avalanche.

Fetele de gheață se întorc cu sezonul NHL și toate doamnele vor fi ocupate să susțină echipele lor favorite. Chicago Blackhawks vor căuta să câștige a patraStanley Cup în opt ani, în timp ce Sidney Crosby și Pittsburgh Penguins caută să-și apere titlul, o performanță pe care nicio echipă nu a făcut-o în aproape 20 de ani. anotimpuri. Acțiunea de hochei cu ritm rapid și puternic începe în octombrie și durează până în mai. Nu ratați șansa de a vă alătura echipelor și jucătorilor dvs. preferați pe liniile de pariuri.

Verificați casele de pariuri recomandate pentru cele mai bune prețuri de pariuri, pe lângă un bonus generos de înscriere pentru a începe.|| |662

Results / FixturesNHL

Categorie :Știri NHL