Top 10 Funniest Drunk NHL Stars Pics

Ei spun că jucătorii NHL sunt de obicei blânzi în comparație cu omologii lor din NBA sau NFL, dar asta se referă doar la interviuri. Nu bateți la ei, la urma urmei sunt încă „jocs” și petrecerea este o activitate firească pentru tipi ca ei. Dar există câteva vedete NHL care pur și simplu duc petrecerea la un alt nivel: multă băutură și o mulțime de fotografii amuzante cu bețiune. Pentru a evita ca acest lucru să fie un singur om, jucătorii vor apărea o singură dată pe listă. Lista este clasificată în funcție de modul în care arată jucătorii:

NHL Stars Looking Wasted

Mai multe cupe Stanley, mai multe petreceri

Mai multe poze beți vor apărea în următorul sezonsezonul NHL fără îndoială dacă este de la sărbătorile Cupei Stanley sau cu totul altceva . Sidney Crosby și Pittsburgh Penguins caută să-și apere Cupa. Alex Ovechkin este încă în căutarea primei sale apariții în Cupa Stanley, iar capitalele lui Washington sunt încă o amenințare majoră. Și Jonathan Toews și Patrick Kane își caută a patra Cupă Stanley în opt sezoane.

Acțiunea rapidă pe gheață este egalată doar de mișcările pe gheață pe care fiecare echipă le face pe măsură ce competiția devine mai intensă cu fiecare dată. sezon. Mai multe echipe precum Montreal Canadiens, Nashville Predators și Edmonton Oilers au zguduit deja lumea hocheiului cu mișcări majore și urmează să vină altele. Recompensează-ți pasiunea pentru NHL înscriindu-te la casele noastre de pariuri și câștigă împreună cu echipele și jucătorii tăi preferați, precum și primind unbonus de înscriere doar pentru o perioadă limitată.|| |664

Results / FixturesNHL

Categorie :Știri NHL