Top 10 Best Selling NHL Jerseys In 2016

tricourile de hochei costă aproximativ 90,00 USD, așa că vânzarea unuia cu numele tău pe spate este o realizare uimitoare. Vânzările de jerseu au devenit cu adevărat bara popularității în hochei de-a lungul deceniului și ceva, deoarece acestea devin din ce în ce mai accesibile consumatorilor. O mulțime de lucruri vă pot determina creșterea vânzărilor de tricouri. Totul, de laStanley Cup victorie, la un schimb mare, la un sezon de evaziune.

Cele mai bine vândute tricouri de hochei

Cele mai bine vândute tricouri NHL 

Chiar și o mutare pe o piață mai mare poate ajuta în mare măsură. Potrivit departamentului de PR al NHL, acestea sunt primele 10 tricouri vândute din 2015-2016, de la începutul playoff-urilor de anul trecut... Observați ceva? NuFrunze, unulCanadien, nu Canucks, nuSenatori, și fără Flame.

Deci, în ciuda faptului că fanii de hochei din România iubesc jocul, ei preferă să cumpere un jucător din România decât o echipă din România. Cauți să pariezi pe NHL în seara asta? Suntem cea mai bună sursă pentru toate cele mai bune știri, informații și linii de pariuri de la fiecare nivel de hochei. Simțiți-vă liber să răsfoiți tabelul de cote NHL de mai jos.

Rezultate/ProgrameNHL

Categorie :Știri NHL