The 10 Maple Leafs Worst Seasons

Deși mulți fani Toronto Maple Leafs din această generație se vor grăbi să-și sublinieze suferința îndelungată de la începutul anilor 2000, ultimii 10+ ani de hochei în Toronto nu au fost cei mai proasți ai francizei de departe. Fanii Leafs din anii 1980 au suferit cel mai mult, an de an, fiind 20 de jocuri sub pragul de .500 pentru această franciză. Această listă de top 10 se uită înapoi la multe dintre aceste campanii, deoarece discută despre cele mai proaste 10 sezoane ale organizației.

Cele mai proaste sezoane By The Toronto Maple Leafs

Dacă ai fi obosit. Fan Leafs în anii 80, s-ar putea să nu vrei să mergi mai departe în cazul în care unele coșmaruri vechi revin la viață.

Horrific Seasons In Toronto Maple Leafs History

Cu opt dintre cele mai proaste 10 sezoane dinIstoria Maple Leafs într-un interval de 10 ani din 1981 până la începutul anului 1992, nu există nicio îndoială că suferința recentă a bazei de fani scade în comparație cu acei ani. Cu toate acestea, chiar și cu toate luptele din anii 1980, Toronto încă avea unul dintre cele mai bune recorduri de prezență în NHL și vă arată cât de bună din punct de vedere financiar a fost întotdeauna această organizație. Indiferent cât de bună sau rea a fost jocul pe gheață, fanii Leafs vor continua să treacă prin toate suișurile și coborâșurile cu organizația.

Sperăm că nu va fi nimic asemănător acei ani dezastroși din anii 1980. să fie experimentat vreodată în Toronto, deoarece par să fie pe o cale solidă de reconstrucție în aceste zile.

Când organizațiile trec prin faza de reconstrucție este întotdeauna nevoie de puțin noroc. Ultimul final general al lui Toronto din 2015-16 a avut momentele sale, dar partea norocoasă este faptul că au reușit să obțină un talent generațional precum Auston Matthews pe care să-l construiască.

Următorul meci al echipei mele|| |667Toronto Maple Leafs

Cote NHL pariorii încep să vadă din prima mână tânărul talent pe care Toronto l-a adunat cu toate alegerile lor mari la draft în ultimii ani și are o senzație mult diferită față de mijlocul anilor 80, când alegerea numărul 1 în general Wendel Clark era considerat salvatorul francizei. Cu un câștigător dovedit în spatele băncii de conducere în Mike Babcock, Toronto Maple Leafs din viitorul imediat va înregistra în continuare multe înfrângeri, dar vor fi, de asemenea, o echipă solidă „de joc” atunci când vor fi dezamăgiți considerabili în +140. sau interval mai mare. Toronto este cu siguranță o echipă de urmărit din perspectiva pariurilor în următorii doi ani, în timp ce urcarea lor spre a fi un anualStanley Cup Candidatul ar putea fi foarte profitabil dacă pariorii își aleg locurile.

Categorie :Știri NHL