Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Article: Seattle Kraken Will Soon Become NHL's 32nd Team
NHL News

Articol NHL: Seattle Kraken va deveni în curând a 32-a echipă a NHL

NHL se pregătește să lanseze Krakenul.Seattle Kraken se va alătura NHL ca franciză de expansiune la timp pentru sezonul regulat 2021-22. Mutarea va oferi NHL un număr par de echipe, deoarece Seattle va fia 32-a franciză care se va alătura ligii și primul club nou de la nașterea Vegas Golden Knights. în 2017. Krakenul va fiaprovizionat printr-un draft de extindere în această vară.

Echipa a 32-a a NHL: Seattle Kraken

  • The Seattle Kraken se va alătura NHL ca o franciză de expansiune
  • Aprovizionat cu un proiect de extindere în această vară, Kraken va fi a 32-a echipă a NHL
  • Mitropoliții de la Seattle au fost prima echipă din America. pentru a câștiga Cupa Stanley în 1916-17

Seattle Krakena devenit oficial o franciză NHL pe 30 aprilie 2021. Aceasta a fost ziua în care proprietarii francizei au făcut plata finală a taxei de extindere de 650 de milioane de dolari. Krakenul,poreclit după o creatură mitică a mării, și-a oficializat numele în iulie 2020, debutând o schemă de culori de albastru glacial și bleumarin cu accente roșii.

The Kraken va juca înDivizia Pacificului a Conferinței de Vest a NHL, împreună cu Anaheim Ducks, Calgary Flames, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Vancouver Canucks și Vegas Golden Knights.Coioții din Arizona vor fi mutați în Divizia Centrală pentru a face loc Krakenului.

Panoarul de acasă pentru Kraken este || |689Climate Pledge Arena, unde capacitatea de hochei este de 17.100 și angajamentul este să devină primul International Living Future Institutearenă certificată zero carbon în lume.

Seattle recenta semnat primul său jucător. Au fost de acord cucentrul de agent liber Luke Henman pe un contract de trei ani de nivel de intrare.

Cum va fi stocat Kraken-ul?| ||702

The Kraken will begin the process of assembling a squad during the Programa de extindere a NHL care va avea loc pe 21 iulie. Seattle vaselectați jucători din 30 din cele 31 de echipe NHL. Vegas, care s-a alăturat NHL la timp doar pentru sezonul 2017-18, va fi scutită de acest proces.

Fiecare dintre celelalte 30NHL clubs must să trimită o listă de jucători protejați înainte de draft. Aceste liste pot fi compuse în două moduri. Ei pot opta pentru a proteja șapte atacanți, trei apărați și un portar, sau pot alege să meargă cu o listă care să includă un portar și orice combinație de opt patinatori (atacanti și apărați).

Toate echipele trebuie să expună grupului de draft de expansiune un minim de doi atacanți și un apărătorcare a jucat cel puțin 40 de jocuri în timpul sezonului NHL 2020-21 sau cel puțin un || |723combined 70 games over the past two seasons. De asemenea, trebuie să expună un portar care este sub contract pentru 2021-22 sau care devine agent liber restricționat în 2021. Dacă o echipă alege a doua opțiune, portarul trebuie să fi primit oferta de calificare înainte de depunerea listei protejate a echipei.

Toți jucătorii din echipele existente cuclauze de interzicere a mișcării la momentul draftului și care refuză să renunțe la aceste clauze,trebuie protejat și va fi luat în considerare pentru limitele de protecție aplicabile ale echipei lor. Toți profesioniștii din primul și al doilea an și toate opțiunile de draft nesemnate vor fi scutite de selecție și nu vor fi luate în considerare în limitele de protecție.

The Kraken trebuie să selecteze cel puțin 20 de jucători care sunt sub contract pentru 2021-22. Ei trebuie, de asemenea,alege un minim de 14 atacanți, nouă apărători și trei portari. Cei 20 de jucători selectați trebuie să aibă o valoare contractuală combinată care este între 60-100 la sută din limita superioară a sezonului anterior pentru plafonul salarial. Kraken nu poate cumpăra jucători aleși în proiectul de extindere mai devreme de vara care urmează primului sezon al echipei în ligă.

Cine este responsabil?

Ron Francis, un centru din Hall of Fame care a câștigat douăStanley Cup titluri cu Pittsburgh Penguins ca jucător, este directorul general al Kraken.

Echipa nu are în prezent un antrenor, dar există câțiva candidați de frunte care sunt agenți liberi. Printre aceștia se numără Bruce Boudreau, Claude Julien, uncâștigător al Cupei Stanley cu Boston Bruins și Gerard Gallant, carea condus Vegas către finala Cupei Stanley| ||761 as a first-year expansion club in 2017-18.

Seattle's Hockey Heritage

Chiar dacă aceasta este prima dată când Seattle va avea o franciză NHL, orașul a câștigat deja Cupa Stanley.Seattle Metropolitans of the Pacific Coast Hochei Association i-au învins pe Montreal Canadiens ai Asociației Naționale de Hochei în finala Cupei Stanley din 1916-17.

Seattle a jucat și în finalele Cupei Stanley din 1918-19 și 1919-20 împotriva echipelor NHL. Logo-ul principal al Kraken prezintă un S stilizat similar cu cel care împodobește tricourile Mitropoliților

De asemenea, există o istorie lungă a hocheiului minor pro și junior în oraș.

Where To Bet On The Seattle Kraken

Există mai multesite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a plasa un pariază pe jocurile NHL aleSeattle Kraken. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Sports Interaction și PowerPlay Sports ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un prim pariu fără riscuriprimul pariu as a signup bonus? Perhaps you find a bonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unprima depunere potrivită bonus. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive