Dum. 03.09.2017 - 14:20 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 03/09/2017 - 14:20 EDT

Scotiabank cumpără drepturi de denumire Maple Leafs pentru un record de 800 de milioane de dolari

Scotiabank Buys Maple Leafs Naming Rights For Record $800M

Rich MLSE Empire devine mai bogat

Anheuser-Busch căuta să crească gradul de conștientizare a berii atunci când au încercat să redenumească Sportsman's Park în Stadionul Budweiser, în 1953. Președintele Ligii Naționale, Ford Frick, nu dorea un loc de baseball numit după o băutură alcoolică, așa că fabrica de bere a tras un capăt în jur. Președintele Frick a lăsat compania să-și schimbe numele în Busch Stadium, iar Anheuser-Busch a dezvoltat imediat un nou produs de bere: Busch Bavarian Beer.

De atunci, drepturile de denumire s-au concentrat pe produse și servicii consacrate și puține importante. Locurile sportive profesionale din America de Nord rămân neatinse de dolari publicitari. Exemple notabile includ Lambeau Field, Yankee Stadium și Fenway Park. În caz contrar, stadioanele și arenele câștigă venituri din vânzările de nume de locații, colectând milioane de dolari pe an.

A existat o scurtă pauză în acordurile privind drepturile de denumire în timpul recesiunii din 2008 și o explozie a noilor tranzacții pe măsură ce economia și-a revenit . Air România a plătit 4 milioane de dolari pe an din 1999, o afacere fantastică având în vedere explozia de preț.Scotiabank este încântată să plătească 40 de milioane de dolari pe an, reflectând creșterea bruscă a valorii percepute a sponsorizărilor sportive.

Sponsorizările pentru stadioane și arene continuă să crească| ||673

MLSE now owns the record for this type of sponsorship, but new construction in Los Angeles and San Francisco could lead to bigger deals. Chase and the Golden State Warriors agreed to a 20-year deal, but haven’t announced the financial details.

Los Angeles Rams dezvoltăcel mai scump stadion din lume|| |677, spending an estimated $2.6 billion to develop 300 acres into “NFL Disney World”. As these expensive new projects inch closer to completion, there’s a chance that companies will splash record amounts of advertising dollars on naming these modern marvels. If MLSE receives $40 million per year for their arena, it’s easy to imagine $50 million or more for sponsoring the newest stadium and arena in California.

Companiile doresc atenție milenială

Mai mult de 70 % dintre echipele NBA, NFL, MLB și NHL joacă în locații sponsorizate de companii, un număr care va continua să crească de-a lungul anilor. Afaceri precum Scotiabank, care doresc să se diferențieze de celelalte bănci majore din România, au obținut drepturi sportive de mare profil pentru a-și expune brandul la cât mai multe ochi.

Demografia sportivă are tendința de a se înclina către mulțimile mai tinere, inclusiv milenii, care vor deveni clienți în deceniile următoare. Pentru Scotiabank, obținerea drepturilor de denumire a Maple Leafs se încadrează în portofoliul lor de hochei, care include arena Calgary Flames și 8.000 de echipe comunitare din întreaga țară. Acoperirea hocheiului România cu marca lor va crește șansele ca fanii să viziteze filiale sau să cumpere produse financiare.

Un studiu de la Universitatea din Connecticut a urmărit prețurile acțiunilor și sponsorizările sportive, arătând ocreștere de 0,51 la sută pentru victoriile de luni seara în NFL. Pierderile nu au dus la o schimbare semnificativă, arătând o revenire sigură pentru aranjamentul mediu de sponsorizare a fotbalului. Combinată cu valoarea de marketing a denumirii unui loc de sport popular, se pare că Scotiabank și alte companii mari beneficiază mai des de milioanele pe care le investesc în drepturi de denumire.

Momentul Scotiabank nu ar putea fi mai bun

The Toronto Maple Leafs au revenit ca franciză, în poziţia de a concura pentru primul TorontoStanley Cup în cinci decenii.Toronto Raptors și-au câștigat noul respect ca franciză NBA, unind fanii baschetului din România sub mișcarea „Noi, nordul”. Scotiabank va fi numele pe arenă, pe măsură ce echipele de hochei și baschet din Toronto vor atinge vârful. ACC este locul de divertisment de premieră din Toronto, ceea ce îl face cea mai valoroasă arenă de numit din România. Nicio arenă și oraș din România nu atrage atât de multă atenție precum Centrul Air România.

Toată lumea iubește un câștigător, iar Scotiabank poate deveni sponsorul unei echipe câștigătoare a Cupei Stanley din Toronto – cel mai însetat oraș sportiv din America de Nord. Raptors au o șansă externă de a câștiga și ei, un alt eveniment istoric care ar crește prestigiul băncii. Scotiabank nu va culege roadele imediat, dar în următoarele două decenii, există șanse mari ca sponsorizarea hocheiului să îmbunătățească în mod măsurabil bogățiile acestei gigantice instituții financiare.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12242021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1245
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată mai multe moduri de aviziona NHL în România.

  NHL News - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montrealul a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.