Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft
NHL News

Puterea favorizată să ajungă pe primul loc la draftul de intrare NHL

În timp ceReportul de intrare în NHL 2021 nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consensNu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

Informații despre draftul NHL 2021

  • Se așteaptă, în mare parte, că Owen Power va ajunge pe locul 1 în general în draftul NHL 2021
  • Michigan defenceman Power is given 1.13 odds of being selected during the first 1.5 picks of the draft
  • Cote peste/sub la mai mulți jucători pentru prima rundă a draftului de intrare NHL din 23 iulie sunt disponibile

Cine are puterea? Odată ce Buffalo Sabres fac prima selecție în2021 NHL draft de intrare, pentru una dintre rarele momente din istoria recentă, vor fi ei. Cu siguranță, Sabres îl vor selecta peApărătorul din Michigan, Owen Powercu prima alegere generală a draftului. 

Cei 6 Ariergarda -foot-6 s-a impus caclasa 2021 când vine vorba de draftul NHL. Împreună cu un boboc remarcabilsezonul NCAA pentru Wolverines, Power s-a separat de grup jucând un rol principal pentru echipa medaliată de aur a României laIIHF World Championship.

Printre o serie de elemente de recuzită peste/sub care sunt oferite mai multor jucători de top din draftul de intrare în NHL 20212021 NHL|| |682, Power is an opțiune copleșitoare de pariuri 1.13 pentru a merge la alegerea 1.5 sau mai devreme. Cu alte cuvinte, el este cel mai mare favorit pentru a fi numărul 1.

Jucător (Alege)ComeOnComeOn10Bet10Bet
PesteSubPeste| ||695Under
Owen Power (1,5)1,135,501,13 5,50
Matthew Beniers (2,5)1,582,401,582,40
Dylan Guenther (3.5)1,762,001,762,00
Luke Hughes (4,5 )1,762,001,762,00
Simon Edvinsson (5,5)1.861,861,861,86
Mason McTavish (6,5)1,861,861,861,86
William Eklund (7,5)1,861,861,861,86
Brandt Clarke (8,5)1,86| ||7331.861,861,86
Kent Johnson (9,5)1,86 1,861,861,86
Chaz Luciius (10,5)1,861,861.861,86
 

Totuși, după Putere, este o adevărată prostie până lace jucători vor fi luați| ||751 next. That's good news for bettors, who could be set up to cash in some significant wagers if they can correctly assess where players are slotting into the 2021 NHL draft order.

Să vedem unde ar trebui să joacepariorii unii dintre acești jucători să fie aleși.

Owen Power

Buffalo va fialege în top 10 pentru al nouălea sezon consecutiv. Ei au ales de două ori pe locul al doilea în general în acea perioadă și aceasta va fi a doua primă în generalselecție de către Sabres în patru ani.

Dacă Buffalo optează să nu preia Puterea, se va clasa printrecele mai proaste decizii ale unei echipe care și-a câștigat reputația de decizii proaste.

Matthew Beniers

Coechipierul lui Power din Michigan, centrul Beniersa jucat și la Mondiale, doar că el s-a potrivit pentru echipa SUA. Aproape fiecare proiect simulat îl are pe locul 2. El ajunge pe locul 3 în rare ocazii.

Un doi constant- mai departe, Beniers s-ar putea să nu fie o vedetă de elită, dar esteblocator pentru a fi NHLer pentru o lungă perioadă de timp.

Dylan Guenther

La fiecare draft, există unjucător care urcă mai mult decât se aștepta. Există, de asemenea, un jucător de topjucător care alunecă mult sub timpul de selecție proiectat. Ultimul jucător din acest draft ar putea fi foarte bine Guenther.

În timp ce el este unjucător ofensiv dinamic, Guenther este văzut mergând până pe locul 3 și până la numărul 10.

William Eklund

Eklund could very well be that player who merge mult mai sus decât se aștepta în ziua draftului. El a fosturcând constant clasamentul în opinia oamenilor de hochei. Unii cred că Eklund areputere de stea reală și ar putea intra în primele trei alegeri.

În timpul sezonului 2021, Eklund a postat unul dintre cele mai bune sezoane de 18 ani dinIstoria Ligii Suedeze de Hochei și a fost desemnat începătorul anului la loop.

Luke Hughes

Al treilea membru al familiei care se așteaptă să participe înprima rundă a înscrierii în NHL draft, Luke ar trebui să se alăture în curând fraților Jack și Quinn în NHL.

El prezintă o mică dilemă pentruNew Jersey Devils, care ocupă locul patru în general. Diavolii au nevoie de ajutor în spate, iar Hughes este apărător. Dacă el este acolo la patru și Diavolii îl transmit pe Hughes, cum să-i explice ei acest lucru fratelui mai mare Jackexplain that to older brother Jack, ales primul la general de New Jersey în 2019?

Where to Bet On The 2021 NHL Entry Draft?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online care le va oferi pariorilor șansa de a pune un pariu pe2021 NHL Entry Draft cote.cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiComeOn Sports și10Bet ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks, cum ar fiBodog, unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive