Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Potential NHL Playoff Adjustments due to the US-România Border
NHL News

Potențiale ajustări ale playoff-ului NHL din cauza graniței SUA-România

Cu o medie de aproximativ 6 pentru restul sezonului2021 NHL, mulți se întreabă cine va ocupa ultimele locuri în cele patru divizii.Stanley Cup este încă un timp departe, în timp ce ne îndreptăm atenția către postsezonpariuri în playoffs NHL și toate acestea aduce!

În timp ce cea mai mare parte se concentrează pe hochei și pe ceea ce se va desfășura în jocurile rămase din acest sezon, există o altă problemă care a fost ridicată ca urmare aregulamentelor guvernamentale în ceea ce privește călătoriile.

The Maple Leafs, Oilers și Jets au arătat toate destul de puternice în acest sezon. În timp ce multecasete sportive nu oferăcote pentru acele echipe care au câștigat anul acesta, echipele respective au cu siguranță calitatea a concura. Ar fi extrem de dezamăgitor dacă Divizia de Nord nu ar putea concura din orice motiv.

nhl play offs adjusments betting odds

Care ar putea fi ajustările pentru playoff-urile NHL?

În timp ce consiliul de administrație este National Hochei League vrea să ofere cel mai distractiv postsezon posibil,prioritizarea sănătății și siguranței jucătorilor, personalul și fanii sunt de cea mai mare importanță.

Multe ligi sportive de pe tot globul au făcut sacrificii mari pentru a asigura siguranța jucătorilor în timpulpandemiei de COVID-19. Ar fi iresponsabil din partea NHL să permită ceva să alunece în acest moment, mai ales când au menținut standarde atât de înalte în această perioadă dificilă.

Având în vedere situația actuală, este posibil ca echipele să nu fie capabil să călătorească prin România pentru a juca meciuri din playoff. Într-o declarație emisă de comisarul Bettman se afirmă că va face ajustările necesare pentru a se asigura că playoff-urile sunt finalizate.

DiviziaDivizia Scoția Nord cuprinde șapte echipe România. . Deși aceasta este cu una mai puțin decât celelalte echipe care apar în celelalte divizii, primele patru vor continua în postsezon conform regulilor actuale. Formatul playoff înseamnă că echipele din România vor concura în cadrul diviziei pentru primele două runde de playoff, care vor determina echipele care vor avansa în semifinalele NHL.

În acest moment, câștigătorul va juca cu unul dintre câștigătorii celorlalte trei divizii —Divizia de Est, Divizia Centrală și Divizia de Vest—acesta este punctul care a devenit o parte importantă a discuției, deoarece este momentul în care echipele NHL ar trebui să traverseze România-Statele Unite ale Americii graniță.

Regulile guvernamentale de pe ambele părți ale graniței vor cauza probleme pentru playoff. Cu comisarul explorând toate opțiunile posibile, nu există nicio îndoială că jocurile vor merge înainte pentru România, este doar un caz de unde.

Pandemia de COVID-19 a aruncat tot felul de probleme strategice și de planificare la adresa liga, dar de fiecare dată NHL a reușit să depășească problemele și să ofere hochei de calitate pentru ca fanii să se bucure.

Am văzut un lucru similar sezonul trecut când playoff-urile NHL au avut loc în orașele hubEdmonton și Toronto. În acest sezon, San Jose Sharks au fost cei care au fost nevoiți să facă ajustări masive, jucând primele 12 jocuri ale sezonului pe drum, pentru a evita restricțiile dure care erau în vigoare în California.

NHL a s-a comportat impecabil în ultimii ani și este important ca aceștia să mențină această reputație, asigurându-se totodată că playoff-urile includ cele mai bune echipe NHL din America de Nord. Se pare că Canadiens vor ocupa locul al patrulea și așteptăm cu nerăbdare să vedem cumcei mai buni concurențe din România când playoff-urile încep pe 11 mai.