Miercuri, 01.07.2015 - 11:08 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 07/01/2015 - 11:08 EST

Pittsburgh și Washington: NHL Parlay Wagering Best Bets

Pittsburgh and Washington: NHL Parlay Wagering Best Bets

Toronto vs Washington: Sinking Leafs se confruntă cu strie de capitaluri

În ciuda faptului că au un record de victorii cu 21-16-3, Toronto caută un nou antrenor principal, deoarece Maple Leafs l-a concediat pe Randy Carlyle ieri. Scorul recent de 2-7-0 de la Leafs a fost probabil punctul de răsturnare pentru Buds care nu reușesc. Lucrurile sunt total diferite în District, deoarece Washington este una dintre echipele cele mai tari din ligă. Capitals au câștigat cel puțin un punct în 13 din ultimele 14 jocuri, fiind 10-1-3 în timpul lor fierbinte, care include două victorii consecutive.

Pittsburgh vs Boston: Echipele aflate în dificultate se înfruntă atunci când Pinguinii se luptă cu Bruins

Căutând să revină la căile lor de câștig, Pittsburgh găzduiește Bostonul în această seară. Penguins se află într-o rundă de 2-4-1, care este cea mai proastă perioadă de șapte meciuri din acest sezon, și vin sâmbătă de la Montreal cu 4-1. Doar în afara punctului de jumătate din NHL, Boston (19-15-6) se află la patru înfrângeri distanță de a egala totalul pe care l-au postat pe parcursul întregului sezon anul trecut. De la începutul lunii decembrie, Bruins au un record de 5-6-5 și se află la un punct din ultimul loc în playoff din Est.

NHL Parlay Prediction: Obține un puck și jumătate cu Capitals vine cu un preț ridicat în seara asta, care nu rezistă bine de unul singur. Amestecarea în linia de bani Penguins, unul dintre prețurile lor cele mai mici acasă în acest sezon, atenuează lovitura. Oferă-ne linia pucurilor de la Washington plus linia monetară din Pittsburgh cu un bilet parlay de 300 de unități pentru două echipe folosind cotele afișate la casa de pariuri sportive online Bet365.

Maple Leafs vs Capitals - Prețuri de pariere la puci Bet365 NHL - Penguins vs. Bruins

Maple Leafs vs Capitals - Bet365 NHL Puck Wagering Lines - Penguins vs Bruins

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7312021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21
Cum să urmăriți NHL în România ? 
How to Watch the NHL in România?

Iubitorii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.