Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL 2018/19: Top Goalscorer Odds

NHL 2018/19: Cote pentru cel mai bun marcator

Sezonul NHL începe miercuri, 3 octombrie, și înainte ca primul puck să cadă, intrați aici pentru previzualizarea pariurilor pe trofeul Art Ross. Înainte ca Connor McDavid să-l câștige în sezoane consecutive, a existat un câștigător diferit în fiecare sezon în ultimii 15 ani. Deci, probabil, la prețul său mare, este supraevaluat, ceea ce înseamnă că există cel puțin o altă bijuterie acolo.

Trofeul Art Ross

Cote de pariuri pentru cel mai bun marcator NHL pe SportsInteraction

On the Eve of the NHL season let's take one final look at the odds for the Art Ross Trophy, given to the NHL's leading point getter that season.

În vârful Sports Interaction chartul este câștigătorul de două ori consecutiv al trofeului Art Ross, Connor McDavid.

Arts Ross Trophy Odds on SportsInteraction

McDavid este primul jucător care a câștigat premiul în sezoane consecutive de la sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000. când Jaromir Jagr a câștigat-o 4 ani la rând și 5 din 7 sezoane. Înainte de asta, câțiva bărbați pe nume Lemieux și Gretzky au jucat să se țină departe de restulNHL.Cu toate acestea, din 2002 până în 2017, niciun jucător nu a câștigat-o în sezoane consecutive, făcând realizarea lui McDavid deosebit de impresionantă.Deci ar fi ridicol ca altcineva să ia acasă premiul în acest sezon?

Când Sidney Crosby a ieșit pe scenă în urmă cu peste un deceniu, nu ar fi fost ridicol să ne gândim că va prelua ca marcator principal al NHL pentru câteva sezoane, dar, din păcate, accidentările, i-au modificat traiectoria în carieră pentru câțiva ani, ceea ce este un lucru important de luat în considerare atunci când plasați un pariu pe viitor ca acesta.Calul pe care îl alegeți trebuie să rămână sănătos.

Acum nimeni nu v-ar reproșa că ați pariat pe Connor McDavid, chiar și la valoarea scăzută de a pune 55 de cenți, totuși există un alt nume pe această placă care iese în evidență la mine.

Nikita Kucherov +1200

Rusul de 25 de ani intră în apogeu și va avea toată șansa pe Tampa Bay Lightning să facă bine pe eticheta lui de preț de +1200.

Sezonul trecut, el a adunat primul sezon de 100 de puncte și a terminat pe locul 3 în cursa de punctaj, la 8 puncte în spatele lui McDavid.

Pentru început, este rezistent. a jucat 82, 77, 74 și 80 de jocuri în ultimele 4 sezoane. Fiecare sezon a înregistrat o creștere a punctelor pe joc, a șuturilor, a punctelor plus/minus și a punctelor ofensive.

Următorul este oportunitatea lui. Jocul pe Tampa Bay Lightning îi îmbunătățește șansele datorită abordării jocului.A marcat 296 de goluri sezonul trecut a fost cel mai bun sezon din ligă și au terminat cu 113 puncte în fruntea conferinței de Est.

În mod stilistic, Kucherov joacă într-o echipă care are cea mai bună șansă de succes este să alerge și pistol, ceea ce face oportunitățile sale de a înscrie mult mai evidente.

Nikita Kucherov Pentru a deveni cel mai bun marcator al acestui sezon Cote
+1200
Sports Interaction

Nume de evitat

Sidney Crosby +650

Crosby este grozav și nu există nimic rău ce poate spune orice observator neutru despre el, dar la +650 și dat fiind faptul cănu a mai făcut un sezon de 100 de puncte din 2013-14, probabil că nu mai are în el să câștige asta.| ||725

John Tavares +1300 and Auston Matthews +1800

Aici cobor din trenul publicitar Maple Leafs. Tavares, pe măsură ce cariera sa s-a maturizat, a demonstrat capacitatea de a rămâne sănătos timp de mai multe sezoane și va fi în cea mai bună situație vreodată în cariera sa, venind la Toronto, concurând în mod legitim pentru Cupa Stanley.Dar în cele 9 sezoane ale sale NHL, el nu a acumulat niciodată mai mult de 86 de puncte în nicio campanie.

john tavares

Dacă ar fi să joci avocatul Diavolului, ai spune că asta se întâmplă pentru că era pe Islanders, unde era singurul jucător de calibru all star. Poate... dar a crede că la 10 ani de carieră a cuiva va începe să producă la o rată exponențială mai mare este cel puțin optimist și, în general, fără precedent.

Auston Matthews este, de asemenea, un jucător bun, dar din nou. , care nu este încă la nivelul de a conduce NHL la punctaj. Și până când suntem siguri că poate juca în mod constant peste 75 de jocuri pe sezon, acesta ar fi, în cel mai bun caz, un pariu speculativ.

Încă un cal întunecat pe care să luați un fluturaș

De asemenea, interacțiunea sportivă are o linie separată pentru trofeul Rocket Richard. Și principala favorită pentru a conduce NHL în goluri în acest sezon la +320 nu este McDavid, sau Ovechkin sau Malkin, totuși este... (rodare de tobe vă rog)

Patrik Laine +320 pentru Rocket Richard și + 5400 pentru Art Ross

După ce mi-au incendiat lumea 44 de goluri în al doilea sezon, unii experți pun ștacheta sus pentru tânărul de 20 de ani, spunând că poate chiar să facă ceva absurd, cum ar fi notch 60 goluri pentru Winnipeg Jets în acest sezon.

Deci de ce să nu ținți mai sus și să-i iei un mic fluturaș pentru a conduce NHL la toate scorurile. Dacă este deja proiectat să marcheze în jur de 50 de goluri în acest sezon, atunci există o lume în care ajunge la 100-110 de puncte, ceilalți jucători majori pierd cu toții câteva meciuri ici și colo cu accidentări, iar Laine ia acasă Art Ross.| ||744

See below the top sportsbooks where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Ma poți urmări pe twitter@ zahir_gilani