Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL 2018/19: Surprise Teams to Make the Playoffs

NHL 2018/19: Echipe surpriză vor ajunge în playoff

NHL: Echipe care fac cote în playoff

Edmonton este un pariu solid pentru a reveni la Playoff-uri

Chiar dacă au un preț ca o echipă probabilă de playoff la -135 (cote datorită luiBodog), Oilers au fost întotdeauna atât de disfuncționali. Chiar dacă cel mai bun jucător alNHL din Connor McDavid și-a ancorat echipa, Edmonton a ratat play-off-urile de anul trecut și a terminat pe locul trei inferioară la diferența de punctaj (-29).

Vina este împărțită de toată lumea, cu excepția lui McDavid, care a reușit să-și depășească totalul de puncte, în ciuda cât de prost a jucat echipa. Jucători cheie precum Oscar Klefbom și Cam Talbot au regresat în mare măsură, iar jocul de putere a fost atroce, terminând pe ultimul loc în ligă.

E întrebarea care echipă Oilers va apărea în acest sezon. Sunt șanse ca Talbot, Klefbom și restul echipelor speciale să revină la forma lor din 2016-17. Anul trecut a fost probabil unul dintre cele mai grave cazuri în afara lui McDavid. Și, oricât de grozav a fost, el încă se îmbunătățește.

Jucând în divizia stivuită Pacific, Oilers vor avea o luptă dificilă. San Jose și Las Vegas sunt deja înainte și trebuie să învingă Anaheim, Los Angeles și un Calgary mult îmbunătățit. Dar au o șansă decentă la locul wild card, cu condiția să revină să-și repare jocul de putere, în timp ce apărătorii lor rămân sănătoși.

Publicul este optimist cu Oilers, deci linia lor de pariuri. Dar acesta este încă un preț decent, deoarece probabil se vor îmbunătăți jocul echipelor lor speciale. Apărătorii lor vor fi mai buni, la fel și portarul lor. Luând în considerare toate lucrurile, Edmonton ar trebui cel puțin să lupte pentru un loc wild card.

Edmonton Oilers

NHL Futures - Bodog

-135

NHL Futures: Echipe underdog care ar putea ajunge în playoff

Oilers din punct de vedere tehnic nu sunt un underdog din cauza prețului lor de pariuri. Dar iată câțiva defavorizați adevărați care au o șansă decentă să ajungă în playoff în acest sezon NHL 2018-19:

Carolina (+165)

Uraganele au fost deja o echipă promițătoare ultima dată. sezon și sa îmbunătățit și în extrasezon. Selectarea lui Andrei Svechnikov, un extremă cu abilități de schimbare a jocului va adăuga putere de foc și grija atât de necesară infracțiunii lor.

Mutarea lui Jeff Skinner a deschis Carolina pentru herghelii mai tineri. Echipa a trecut cu 5-0-1 în presezon, demonstrând viteza și îndemânarea care constituie o echipă puternică în NHL de astăzi.

Singurul lucru care o reține pe Carolina, în afara lipsei de experiență, este situația lor de portar. Pickup Curtis McElhinney ar putea oferi cel mult 20 de jocuri decente. Scott Darling și Petr Mrazek nu sunt titulari de calibru NHL. În ciuda lor, Carolina are suficientă putere de foc și joc în două direcții pentru a alerga pentru locul final în playoff.

Uraganele Carolinei

NHL Futures - Bodog

+175

Bivoli Sabres (+275)

The Sabres au fost versiunea de Est a Oilers și, la un moment dat, colecția lor de perspective bluechip se va traduce în victorii. Acesta ar putea fi în sfârșit sezonul.

Buffalo a câștigat în sfârșit la loterie și l-a ales pe Rasmus Dahlin, poate cel mai bun apărător de la Drew Doughty. Dahlin va ajuta imediat unitatea de joc de putere bolnavă a echipei. Echipa a adăugat, de asemenea, puterea de foc atât de necesară, dobândind Jeff Skinner și Conor Sheary în timp ce i-a mutat pe Ryan O'Reilly.

La net, l-au schimbat pe Robin Lehner cu Carter Hutton, care a înregistrat un .931 SV% cu 2.09 GAA în 32 de jocuri cu Blues. Dacă Hutton se poate apropia de această formă, mai ales cu o linie albastră mai puțin experimentată în fața lui, Sabres vor bate la ușă.

Edmonton Oilers

NHL Futures - Bodog

+275

Arizona Coyotes (+375)

Există întotdeauna acea echipă pe care toată lumea o anulează, dar cumva dovedește că toată lumea greșește. Era Colorado sezonul trecut și Edmonton sezonul anterior. Ar putea fi rândul Arizona.

Arizona a avut unul dintre cele mai proaste starturi din istoria NHL, câștigând doar două jocuri în primele 18 jocuri. Dar au întors situația și au terminat puternic cu 11-7-2, în primul rând datorită jocului apărării și portarului Antti Raanta. Minerul finlandez a terminat cu un .930 SV%.

Apărarea va continua să fie mai bună, iar echipa va găsi modalități de a fi mai bună decât suma părților lor în cel de-al doilea sezon al lui Rick Tocchet. Ei vor fi în cursa pentru acel loc final în playoff.

Arizona Coyotes

NHL Futures - Bodog

+375

NHL Futures : Senatorii și alți Longshots

Există unele echipe care sunt chiar moarte înainte de a ajunge în apă. Senatorii de la Ottawa au avut unul dintre cei mai răi ani. Ei s-au prăbușit sezonul trecut și au terminat pe ultimul loc și, din nefericire, au fost trecuți din primii trei la loterie, luând în schimb pe locul patru.

S-a înrăutățit progresiv pe măsură ce l-au schimbat pe căpitanul și marele din toate timpurile, Erik Karlsson, cu aproape nimicși alegerea lor din prima rundă în acest sezon este cu Colorado. Da. Proprietarul Eugene Melnyk continuă să fie alături de fani, în timp ce singur a eviscerat echipa. Sens abia seamănă cu o echipă NHL.

Totuși, nu numărați niciodată nicio echipă. Sens vor juca din greu pentru fanii lor îndrăgostiți, dar nu există nicio șansă să ajungă în playoff. S-au întâmplat însă lucruri mai nebunești, dar trebuie să luați în considerare cote mai bune decât 9-1.

Ottawa Senators

NHL Futures - Bodog

+900

Ottawa nu este singura echipă care poate ajunge în playoff. Există o mulțime de alte echipe care par să fi trimis deja prin poștă. Deși unele dintre aceste echipe încă pot șoca lumea hocheiului și pot pătrunde în playoff, mai bine greșești din partea prudenței: 

  • Montreal Canadiens ( +375)
  • New York Rangers (+425)
  • Detroit Red Wings (+575)
  • Vancouver Canucks (+850)

Betting On NHL Hockey

Românii iubesc două lucruri: hocheiul și o poveste grozavă de nenorociți. La fel ca în Colorado anul trecut, oricare dintre echipele de mai sus ar putea sfida șansele și ar putea organiza un sezon stelar. Niciodata sa nu spui niciodata. De asemenea, România nu refuză niciodată o afacere bună, mai ales când vine vorba decase de pariuri sportive online care oferă cele mai bune linii de pariuri.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive