Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Season in Review: the best bets that cashed big for 2019-20
NHL News

Sezonul NHL în recenzie: cele mai bune pariuri care au încasat mari pentru 2019-20

This NHL season in review shares a similar theme with previous reviews: that the Cele mai bune pariuri ale NHL continuă să fie șocant, demonstrând că această ligă rămâne imprevizibil de interesantă. Tampa Bay Lightning care a câștigat Cupa Stanley poate să nu fie la fel de șocantă, dar au existat o mulțime de alte uimitoare care i-au făcut pe toată lumea să se zgârie capul, fie ca pandemie sau nu, în timp ce vedem cele mai profitabile pariuri care au încasat mari.

Cele mai bune pariuri NHL: de la favorite până la șocante complete

Orice se poate întâmpla în NHL și de aceeaPariuri NHL prezintă în mod constant profituri mari pentru recuzită și pariuri futures. Este o prostie în multe categorii, dar mai mulți pariori au reușit să ajungă la aceste pariuri și râd în fața băncii.

Iată câteva dintre cele mai bune pariuri NHL care au încasat (cote prin Bodog|| |662 when they were at their highest):

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Tampa Bay Lightning pentru a câștiga Cupa Stanley (+750)

  Tampa Bay a fost din nouone of the favourites to win Cana lui Lord Stanley în acest sezon, în ciuda unei sarcini epice de sufocare anul trecut. De data aceasta, Lightning și-a valorificat potențialul și a mers până la capăt, recompensând mai mulți susținători care au continuat să aibă încredere în ei.

  FulgerulFulgerul a început sezonul încet și chiar a avut un record sub-.500 până la jumătatea sezonului. Dar au plecat în lacrimi și nici măcar pauza de jumătate de an nu i-a încetinit.

  Tampa Bay și-ar deschidePlayoff-urile Cupei Stanley învingând Blue Jackets pentru a exorciza demonii sezonului trecut. Această serie a inclus un joc de cinci prelungiri în care Tampa Bay a supraviețuit plictisitoarelor Blue Jackets.

  În runda a doua, tfulgerul i-a eliminat pe colegii favoriți de la Cupa Stanley Boston în doar cinci jocuri și și-a punctat conferința condusă prin înlăturarea formidabililor insulari. in sase.

  În finala Cupei Stanley, Tampa Bay ar fi renunțat la primul meci împotriva Stars, dar s-a adunat pentru a câștiga primul lor campionat din 2004. Deși au fost favoriți pentru a începe sezonul, acesta a fost unpovestea răscumpărării pentru Tampa Bay.

  Dallas Stars câștigă Conferința de Vest (+900)

  Dallas a ajuns la două jocuri de câștigarea primului lor Stanley Cupa acestui mileniu, dar au câștigat ca campioni ai Conferinței de Vest la cotă 9-1. Stelele s-au aflat la mijlocul unei conferințe încărcate care i-a văzut în spatele unor oameni ca Colorado, Vegas și campionii de anul trecut, St. Louis.

  Dar la fel ca sezonul trecut,Dallas a depășit așteptările. Ei au intrat în playoff ca a treia cap de serie și i-au eliminat cu ușurință pe Flames. Apoi, în următoarele două runde, au scos semințele #2 și #1 în Colorado și, respectiv, Las Vegas.

  Deși au rămas scurte, semnele arată că acesta este doar un început pentru tinerii și talentați vedete. Ei vor continua să lupte într-o conferință profundă pentru mai multe sezoane.

  New York Rangers câștigă Loteria Draftului NHL (+1250)

  Așteptați doar.pic.twitter.com/gEaKtjZZlh

  — New York Rangers (@NYRangers)7 octombrie 2020

  Acesta a apărut din campul din stânga, spre bucuria fanilor Rangers. Nu numai că Blueshirts au depășit așteptările terminând cu un record de peste .500 și ajungând în playoff ca o echipă wild-card, dar i-au uimit și pe toată lumea câștigând la Draft Lottery.

  Cu prima alegere generală, Rangers au luat fenomenul franco-româniei,Alexis Lafraniere de la Rimouski, aceeași echipă care a produs foștii primii selecționari Vincent Lecavalier și Sidney Crosby.

  Pentru al doilea extrasezon consecutiv,Rangers au un început incredibil. Ei au dobândit piatra de temelie a defensive Jacob Trouba și candidatul la Trofeul Hart, Artemi Panarin, pe lângă pregătirea lui Kaapo Kakko. =s-au stabilit ca o nouă putere

  Now with Lafraniere, a franchise-changing forward, the Rangers have quickly established themselves as a new power în Conferinţa de Est. Ei sunt o echipă tânără și interesantă și vor fi o alegere sexy atât printre fani, cât și printre pariori.

  David Pastrnak va câștiga Trofeul Richard (+1700)

  Ultratalentatul ceh a întors capul în acest sezon când l-a egalat pe favoritul Alex Ovechkin pentru a împărți trofeul Richard. Pastrnak a marcat48 de goluri în 70 de jocuri și continuă să atingă noi niveluri după cele mai bune puncte înregistrate în sezonul trecut.

  Pastrnak a fost fierbinte în acest sezon și a avut o stăpânire pe cursa de goluri până la ultimele jocuri, când Ovechkin sa adunat pentru a-l egala. Cei care au pariat pe Ovechkin și/sau Pastrnak s-ar putea să fi încasat foarte mult pe asta, în funcție de condițiile de pariere ale cărților.

  Leon Draisaitl va câștiga Trofeul Hart (+2000*)

  Dacă sunteți unul dintre puținii ascuțiți care au pariat pe terenpentru a câștiga Premiul Hart Trophy înainte de începerea sezonului, apoi jos pălăria pentru tine. Dar chiar și cei mai mulți dintre acești pariori care au încasat mari nu au putut prezice că Leon Draisaitl va câștiga Trofeul Hart.

  A fost o furtună perfectă pentru Draisaitl, deoarece a condus Edmonton înapoi în postsezon, în ciuda unei accidentări a lui Connor McDavid. Draisaitl a fost în flăcări de la început până la sfârșit, marcând 43 de goluri și înregistrând110 puncte în 71 de jocuri. Ritmul său de 1,55 puncte pe joc este cel mai mare pentru un jucător Oiler de la Mark Messier acum 30 de sezoane.

  Găsirea și pariarea elementelor de recuzită și viitoare NHL

  Poate fi vremuri ciudate care se întâmplă astăzi în lume, dar fanii pot aștepta și verifica Recuzită și futures NHL de lacărți de pariuri sportive online pentru a obține o imagine a ceea ce urmează. Aruncă un pic de bani pe unele previziuni și nu se știe niciodată.

  Dacă acest sezon a dovedit ceva, că chiar dacă va fi o pandemie, spectacolul va continua.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive