Citiți
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Latest News on the NHL Schedule for 2020-21 Season
Știri NHL

Ultimele știri despre programul NHL pentru sezonul 2020-21

Ca NHL 2019-20 se termină, la aproape un an de la începutul ei, liga se uită laGalendrul sezonului NHL 2020-21. În afara draftului NHL 2020 și a începerii agențiilor libere NHL, liga nu a anunțat încă multe pentru sezonul viitor. Liga se așteaptă ca sezonul să înceapă pe 1 decembrie. Cu toate acestea, provocări precum dacă granița România-SUA se va deschide în acest an, cu siguranță fac ca planificarea să fie o provocare.

Detalii despre 2020-21Ligii Naționale de Hochei programul apare încet, deși NHL trebuie să le facă față încă multor provocări înainte de a lansa totul.

Datele stabilite pentru 2020-21 Programul NHL

Doar câteva lucruri sunt stabilite în piatră pentruprogramarea Ligii Naționale de Hochei 2020-21. Draft-ul NHL 2020 (pariu pe Alex Lafreniere care va merge primul la Draft-ul NHL 2020 la New York Rangers) și agenția liberă NHL.

The | ||666first round of the 2020 NHL Draft is set for Tuesday, October 6, iar restul draftului a doua zi.Agenția liberă se deschide la prânz pe 9 octombrie. Într-un sezon standard NHL, sezonul regulat începe la aproximativ patru luni după draft și agenție liberă. Desigur, lumea nu trăiește la standard și începerea la patru luni după octombrie nu este ceea ce se așteaptă nimeni.

Datele provizorii pentru 2020-21

Liga în prezentse așteaptă ca sezonul să înceapă pe 1 decembrie. De asemenea, nu au schimbat data a două meciuri în aer liber – unul în Minnesota pe 1 ianuarie și al doilea în Carolina de Nord pe 21 februarie. Jocul All-Star este programat pentru 30 ianuarie, în Sunrise, Florida.

Ouzeci și două de jocuri din decembrie până în august?

Faceți jocuri mari și playoff-uri muncești vara? După ce am văzut cum oameni ieșiră într-o pandemie pentru a sprijini Toronto Raptors împotriva Boston Celtics, răspunsul este da. De obicei, NHL începe la începutul lunii octombrie șifinalele Cupei Stanleyse încheie la începutul până la mijlocul lunii iunie.

Returul începutului sezonului la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie înseamnăfinalele Cupei Stanley 2021 vor avea loc la mijlocul lunii august. NBA, de asemenea, respingând începutul sezonului, înseamnă că va avea loc aceeași competiție pentru spectatori. Desigur, NHL și NBA au concurat întotdeauna una împotriva celeilalte, cu excepția finalelor, când au ales să joace jocurile finale în zile diferite.

Ambele ligi ar fi de acord căîncheierea totul înainte de începerea sezonului NFL 2021 deoarece cifrele pentru meciurile playoff din ambele ligi împotriva Săptămânii 1 NFL au fost foarte dezamăgitoare.| ||695

 

Gary Bettman a ieșit să spună liga plănuiește un program de 82 de meciuri. Desigur, el cunoaște provocările cu care se confruntă fiecare echipă și liga în general. Flexibilitatea este o necesitate, alături de o echipă capabilă să facă ajustări rapide. Echipa ar putea privi sezonul NHL 2012-13 ca exemplu de bază despre cum să-și construiască programul.

Programul sezonului de blocare

NHL s-a confruntat cu o provocare de programare pentru sezonul 2012-13 NHL. Sezonul, programat inițial să înceapă pe 11 octombrie 2012,a fost amânat până la 19 ianuarie 2013 – din cauza că ambele părți nu s-au înțeles asupra unui nou CBA.|| |710

The NHL and NHLPA came to terms pe un program de 48 de jocuri, cu mai multe rânduri consecutive, dar mai puține călătorii deoarece au jucat doar jocuri în cadrul conferinței . Formatulplayoff-urile NHL din acel sezon a fost neschimbat.

Desigur, problemele negocierii unui nou ACB sunt mult diferite (și mai puțin severe) decât pandemia actuală și efectele acesteia asupra sistemului de sănătate, călătoriilor și economiei. Apropo de călătorie...  

Cea mai mare provocare

Un obstacol stă în calea NHL (mult mai mult decât ligi cu o singură echipă România). Acel obstacol esteînchiderea frontierei România-SUA. Închiderea estecontinuă până pe 30 noiembrie (din 21 septembrie). În timp ce data actuală de deschidere nu ar afecta sezonul regulat al ligii, o prelungire (probabilă) ar fi.

Dacă cineva face programul,echipele din România se joacă între ele pentru a începe anul ar avea sens. O astfel de teorie rănește NHL? Poate. Cu toate acestea, meciurile de la sfârșitul sezonului dintre Montreal Canadiens și Boston Bruins sau Toronto Maple Leafs și Pittsburgh Penguins s-ar descurca cu siguranță bine în Noaptea de Hochei din România.

*La scurt timp, este trist că Seattle Emeralds vor Nu vom vedea pucul să scadă până în sezonul 2021-22 – am fi menționat un joc între ei și Vancouver Canucks pe HNIC.

Cealaltă întrebare este dacă NHL ar condensa jocurile cufăcând programul mai intensiv consecutiv pentru a face programul să se termine mai aproape de normă. Întrucât aceste ligi au pierdut zeci de milioane din cauza jocurilor anulate și a lipsei de fani și în tribune, ar fi un șoc dacă liga taie voluntar jocurile.

Ar fi aproape mai logic să începem sezonul mai ușorcu speranța ca mai multe locuri să se deschidă și să le permită unor fani să participe la jocuri.|| |745

Best NHL Betting Sites

Căutați să pariați pe Cupa Stanley sau pe orice meci NHL, consultațicasele de pariuri sportive onlinemai jos.Oferă cote mari NHL la fiecare meci și excelenteViituri NHL despre cine va câștiga Cupa Stanley 2021. Înscrieți-vă prin linkul de mai jos pentru a primi un bonus exclusiv pe care îl puteți folosi pentru a paria totul NHL!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive