Dum. 24.09.2017 - 06:22 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 24/09/2017 - 06:22 EDT

Cele mai bune pariuri NHL Rookie of the Year

NHL Rookie of The Year Best Bets

NHL Calder Trophy Props Favorites

Charlie McAvoy – Boston Bruins

Charlie McAvoy

Charlie McAvoy și-a făcut debutul în hochei profesionist în atmosfera de oala sub presiune din playoff-urile NHL, încingând patine împotriva Senators de la Ottawa.Boston Bruins nu au câștigat seria, dar au descoperit că McAvoy arată ca adevărata afacere. Charlie a contribuit cu trei puncte în timpul seriei de șase jocuri, inclusiv o pereche de asistență la jocul de putere.

Ceea ce năucește mintea este timpul petrecut de Charlie pe gheață. Antrenorul Claude Julien nu a ezitat să se sprijine pe McAvoy, trimițându-l pe apărătorul începător peste table pentru o medie de 26:12 pe meci. Încrederea acestor minute cuiva care joacă primele jocuri în NHL dezvăluie un plafon înalt pentru Charlie.

Rapoartele sugerează că Bruins îl vor prezenta pe McAvoy alături de Torey Krug ca pereche defensivă de top pentru a începe sezonul. Observatorii NHL tind să noteze comportamentul său calm și calm, ceea ce îl face să fie cea mai bună alegere pentru începătorul anului înainte de începerea sezonului.

Juuse Saros – Nashville Predators

Juuse Saros

Un alt începător NHL cuExperiența în Cupa Stanley, Juuse Saros își va provoca coechipierul finlandez pentru statutul de portar numărul unu incontestabil în următorii doi ani. Pekka Rinne este încă un portar grozav, dar se descurcă de-a lungul anilor și are o șansă scumpă de 7 milioane de dolari pe sezon.

În timpul scurtului său pasaj înNashville, Saros has showed why he’s considered one of the top young goaltending prospects in the NHL. Despite his relatively moderate height of 5’11”, Juuse covers the net well via excellent lateral movement while flashing a quick glove hand. Saros earned a shutout and a .922 save percentage in 22 games, superb numbers for a first-year backup.

Dacă Saros ajunge cu 50 de starturi din cauza unei accidentări sau a unui joc ineficient din partea lui Rinne, el ar putea produce tipul de statistici care adună o grămadă de voturi Calder.

Josh Ho-Sang – New York Islanders

Josh Ho-Sang

Josh Ho-Sang este unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din NHL , cu potențialul de a deveni o extremă de top pentruNew York Islanders. Are o dimensiune mare, un prim pas rapid și un slapper cu o precizie asemănătoare laserului. Din păcate, Josh a avut de-a face cu o mulțime de critici în timpul carierei sale de juniori, în ciuda faptului că a produs constant cu fiecare echipă.

A avut șansa să lovească gheața în NHL la sfârșitul anului trecut, achitându-se bine prin înscrierea a patru goluri și zece puncte în 21 de jocuri. În ultimul său an în OHL, el a strâns 82 de puncte în 50 de jocuri și a continuat să producă în playoff, înregistrând șase goluri și 26 de puncte în 17 jocuri.

Poate mai important, John Tavares nu a aliniat. în timpul mandatului său cu Islanders, iar Josh are instrumentele necesare pentru a ține pasul cu căpitanul Islanders. Ho-Sang s-ar putea alătura lui Jordan Eberle pe linia de sus. Dacă Jordan își repetă dezamăgirea sezonului trecut cu Edmonton Oilers, Josh ar putea servi ca înlocuitor pe prima linie.

Ho-Sang ar putea ajunge să se bucure de un an de desfacere, marcând 20 de goluri și 50 de puncte în primul său complet. campanie – un CV dificil pentru începători pentru majoritatea jucătorilor din primul an de învins.

Nico Hischier – New Jersey Devils

Nico Hischier

Fiind prima selecție numărul unu la draft care provine din Elveția, Nico vrea să fie la înălțimea plății sale contribuind imediat laNew Jersey Devils. Hischier a urcat rapid în clasamentele de hochei minor, selectat al șaselea la clasamentul CHL înainte de a câștiga începătorul anului.

Aceasta l-a ridicat pe Nico în fruntea topurilor prospect, împreună cu performanța sa superbă la World Junior. campionate. Similar cu majoritatea perspectivelor demne de considerație Calder, el prezintă abilități ofensive de elită și patinează ca vântul. Ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe cercetași, însă, a fost simțul său de elită la hochei. Devils s-au distrat îngrozitor umplend plasa anul trecut, chiar și cu adăugarea lui Taylor Hall. Nico va începe probabil sezonul pe linia de sus împreună cu fostul Edmonton Oiler, oferindu-i o șansă grozavă de a-și prezenta scorurile alegătorilor premiilor NHL.

Dylan Strome – Arizona Coyotes

Dylan Strome

ReconstrucțiaArizona Coyotes a durat câțiva ani, biroul din față arătând răbdare în timp ce dezvolta hochei profesionist în deșert. Aceste perspective par să fie gata să facă următorul pas în acest an, în special cu adăugarea lui Derek Stepan în extrasezon – un centru de linie de vârf de la New York Rangers. Strome va juca primul sezon complet în NHL după ce și-a dezvoltat jocul la minori. Anul trecut, el a rezistat doar șapte în liga mare.

Acum, va fi de așteptat să contribuie cu abilitățile sale ofensive ca potențial atacant în top-6. Va avea șansa de a juca cu colegul candidat Max Domi și de a învăța trucuri veterane de la Stepan.

Strrome a răspuns bine retrogradării, luminând OHL cu Erie Otters cu 22 de goluri și 75 de puncte în 35 de jocuri. Anul precedent, el a marcat 111 puncte în 56 de meciuri la vârsta de 18 ani. Acest tip de producție ar trebui să se traducă bine în NHL, oferindu-i lui Strome o șansă bună de a câștiga primul Calder pentru franciza Coyotes de când Teemu Selanne a aprins liga cu Winnipeg Jets din 1993.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Category : NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12432021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1264
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Iubitorii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.