Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Regular-Season Dates Postponed Due to COVID-19
Știri NHL

Datele sezonului regulat NHL amânate din cauza COVID-19

Încheierea primului sezon regulat complet în mijlocul pandemiei de COVID-19,NHL a acceptat și chiar a anticipat că vor exista întreruperi. Cu siguranță s-a dovedit că este cazul. Pe măsură ce liga intră în dinamica jocului din sezonul regulat,58 de jocuri au necesitat reprogramare din cauza diferitelor focare de COVID-19 în rândul celor 31 de echipe ale NHL. Peste150 de jucători din 29 de echipe diferite au intrat în protocoalele NHL COVID-19.

Sezonul regulat al NHL are date noi

 • NHL a fost forțată să reprogrameze 58 de meciuri în acest sezon din cauza focarelor de COVID-19
 • Peste 150 de jucători din 29 din cele 31 de echipe NHL au intrat în protocoalele COVID-19 ale ligii
 • amânările au impus NHL să prelungească ultima zi de joc din sezonul regulat de la 8 mai la 19 mai

Trofeul Hart este acordat anual celui mai valoros jucător dinNHL|| |669. You've probably never heard of him, but this season Steve Hatze Petros would be a worthy recipient. Hatze Petros is the vicepreședintele executiv al NHL pentru planificare și afaceri de difuzare. Printre sarcinile sale majore se numără pregătirea programului NHL.

În timpul sezonului 2021 ,pandemia de COVID-19 a făcut ravagii în programul NHL. A devenit foarte asemănător cu listele TV - mereu supuse modificărilor. Cu58 de amânări de meci, liga a fost forțată să utilizeze fereastra de 10 zile instalată la sfârșitul sezonului pentru a găzdui jocurile reprogramate. În loc să se încheie pe 8 mai,sezonul regulat cu 56 de jocuri se va încheia acum pe 19 mai.

Canucks Hardest Hit

Pe parcursul sezonului, au existatpeste 150 de jucători care au intrat în protocoalele NHL COVID-19. Dintre cele 31 de echipe NHL, 29 au văzut cel puțin un jucător intră pe această listă. De fapt, a început înainte de sezonul. Un focar de COVID-19 printrefinalistul Cupei Stanley 2020 Dallas Stars a necesitat ca echipa să închidă cantonamentul de antrenament și să-și amâne primele trei jocuri.

În mod uimitor, abia pe 22 martie a existat o anulare COVID-19 printre cele șapte echipe din România ale LNH. Cu toate acestea, odată ce virusul și-a găsit drum încluburile NHL din România, a lovit cu răzbunare. Vancouver Canucks a avut21 de jucători testați pozitiv pentru COVID-19.

Dar playoff-urile Cupei Stanley?

În timp ce liga a putut săsă modifice programul pentru a face față focarelor de COVID-19 în timpul acțiunilor din sezonul regulat, aceasta nu va fi o opțiune în timpul unuiPlayoff Cupa Stanley seria. Este posibil ca unele divizii NHL să înceapă seria playoff-urilor, în timp ce altele încă se încheie în sezonul regulat.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri la Cupa Stanley
 • Liga poate alege, de asemenea, să meargă cu balon format pentrujocurile postseason cu orașe hub similar cu sistemul care a fost implementat pentru a finaliza playoff-urile NHL 2019-20. Toronto și Edmonton au fost orașele hub anul trecut, dar este aproape o certitudine de data aceasta că dacăacest format este opțiunea aleasă, va fi găzduit în orașele americane.|| |741

  TeamBetway888 SportSports Interaction
  Colorado Avalanche5,005,005,50
  Tampa Bay Lightning| ||7508.509,008,50
  Vegas Golden Knights8,508,50| ||7569.00
  Toronto Maple Leafs9,009,009,00
  Uraganele Carolinei11.0011.0011.50

  Orașele din România rămân subrestricții COVID-19 mult mai stricte|| |769 than their American counterparts. Many American-based franchises are now permițând unui număr limitat de spectatori să participe la jocuri. Nu este cazul nicăieri în România. Se poate spune că prezența unei mulțimi poate crea un avantaj de acasă, care este cu siguranță un element care trebuie luat în considerare atunci cândparii pe NHL playoff-uri.

  Este posibil că, dacă nu este utilizat un format cu bule, câștigătorulDivizia Nord-România va trebui să se mute într-un oraș din SUA pentru a concura înStanley Cup final four. Granița România-SUA rămâne închisă tuturor călătoriilor, cu excepția celor esențiale. România a fost, de asemenea, lent în administrarea vaccinurilor COVID-19. În timp ce 29 la sută dintre americani au fost vaccinați, mai puțin de trei la sută din România au primit vaccinul.

  Planuri pentru sezonul NHL 2021-22

  În timpul unei întâlniri virtuale a directorului general NHL, care a avut loc la sfârșitul lunii aprilie,12 octombrie a fost vizată ca dată de lansare pentru sezonul regulat 2021-22 al ligii.

   

  S-a discutat și cu privire laOlimpiade de iarnă din 2022. În timp ce jucătorii și proprietarii au ajuns la un acord pentru a participa la Jocurile de iarnă din 2022 de la Beijing,NHL, IOC și IIHF încă elaborează detalii despre un acord pentru a juca în olimpiade.

  NHL speră săsă rezolve această situație până la sfârșitul lunii mai. Trebuie să știe dacă să includăPauză olimpica din februarie 2022 înainte de a ridica joc deprogrammul NHL din sezonul regulat 2021-2022.

  Unde să pariezi pe NHL

  Există o serie de importantesite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a pune un pariu peacțiunea NHL. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați PowerPlay Sports și SportsInteraction ca exemple.

  Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și, deoarece veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce să nu evaluați opțiunile disponibile pe mai multe site-uri șigăsiți potrivirea ideală pentru nevoile dvs.?

  Vrei mai întâi unfără riscuri pariu ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci cânddepun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați de sfaturile de pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive