Vi 08.12.2017 - 06:48 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 08/12/2017 - 06:48 EST

NHL Futures: Sunt Winnipeg Jets O afacere adevărată?

NHL Futures: Are the Winnipeg Jets The Real Deal?

Zburând sus în Winning-Peg| ||663

If you told us before the season that the Winnipeg Jets ar avea cel mai bun record dintre echipele din România, ai fost fie 1) cel mai devotat fan; sau 2) să te întinzi de pe fund. Jets au deschis sezonul regulat cu +4500 de șuturi lungi pentru a câștiga Cupa Stanley, a doua cea mai proastă dintre echipele României. Dar înainte rapid până în seara asta și Jets sunt la +1300,al doilea cel mai bun dintre România.

Sunt multe de defalcat cu privire la succesul Winnipeg-ului. Jets ocupă locul cinci la goluri marcate pe meci (3,35), al șaptelea la goluri contra pe meci (2,71), al treilea la rata de succes în jocul de putere (26,73 la sută) și al șaselea în procentajul de câștiguri la confruntare (52,09). Dar cel mai mare contributor: omul dintre țevi: Connor Hellebuyck.

Succesul lui Winnipeg pe umerii lui Hellebuyck

Hellebuyck a fostJucătorul cel mai valoros al Jets în acest sezon. Singurul lucru de care aveau nevoie Jeturile era stabilitatea în plasă. Sezonul trecut, ei au terminat pe locul 26 în ligă la goluri în contra cu 256, cel mai prost de la renașterea lor în 2011-12. Jets au marcat 246 de goluri, bune pentru locul șapte în ligă și au avut un corp de apărare solid cu Dustin Byfuglien, Tyler Myers și Jacob Trouba.

Ei au avut unul dintre cei mai buni centre în două direcții în Mark Scheifele, un nou începător fierbinte în Patrick Laine, iar căpitanul Blake Wheeler avea un an de carieră. Toate piesele veneau la locul lor pentru Jets. Dar Winnipeg nu a ajuns la playoff pentru al doilea an consecutiv. Au renuntat la 31,04 lovituri pe meci, locul 20 in campionat, dar doar doua echipe care au predat mai multe lovituri au avut cele mai proaste goluri impotriva.

Era clar, aveau nevoie de un joc mai bun in plasa.

Hellebuyck, un începător, a condus toți portarii Jets cu 2,80 de goluri împotriva mediei cu 0,907 la sută de salvare cu patru opriri. În acest sezon, Hellebuyck a făcut îmbunătățiri uriașe în jocul său și și-a îmbunătățit statisticile la nivel general: 2,44 goluri împotriva mediei și .921 la sută salvare.

Ceea ce face îmbunătățirea lui Hellebuyck și mai impresionantă este faptul că Jets. nu joacă la fel de bine defensiv în acest sezon ca anul trecut. Ei s-au clasat pe locul opt în ceea ce privește permisiunea de șanse mari de a marca anul trecut, iar anul acesta se află doar pe locul 16 în medie. Sezonul trecut, Jets au ocupat locul 14 la oprirea paselor adversarilor la slot, în timp ce anul acesta, ei sunt pe locul 24.

Hellebuyck a fost mult timp promovat ca o perspectivă esențială pentru Jets și îl oferă în acest sezon, având în vedere Jetsl-a semnat pe Steve Mason pentru doi ani de milioane de dolari contractul să fie starterul lor. Este o surpriză plăcută pentru aproape toată lumea, cu excepția lui Hellebuyck, careprovine dintr-o familie disciplinată care insuflă valorile concentrării și îmbunătățirii constante.

Jets vor mergeți atât de departe cât poate Hellebuyck să țină asta, dar pentru patinatori trebuie să-și ia jocul și să-și ajute omul, deoarece este încă în decembrie și mai este o mulțime de hochei. Hellebuyck nu trebuie să continue să joace ca un om posedat, dar tot ce trebuie să fie este solid, iar Jets sunt candidați legitimi la cupă.

NHL Stanley Cup Futures: România Teams Updates

Dacă Jet-urile au fost cei mai mari mutatori,Vancouver Canucks nu sunt departe. Au avut cele mai slabe cote dintre echipele din România la +10000, dar acum au scăzut la +5000 datorită unui start mai bun decât se aștepta. Conduși de tinerii arme Brock Boeser (13 goluri) și Bo Horvat (10 goluri) și câțiva portar decent de la Jakob Markstrom (2,41 GAA, .917 Sv%), Vancouver ar putea face prima călătorie în playoff în două sezoane.

The Toronto Maple Leafs rămân cu cele mai bune speranțe de Cupa Stanley pentru echipele din România acum la +700 (deschiderea la +1500). Leafs sunt pe locul doi în ligă în atac (3,48 goluri pe meci) și au al cincilea cel mai bun diferență de goluri la +16. Pe de altă parte,Edmonton Oilers continuă să scadă și acum au +3300 pentru a câștiga Cupa când au deschis la +100.

Ce urmează pentru Winnipeg ?

Winnipeg a primit un adevărat test când vizitează Tampa Bay Lightning, favoritul Cupei Stanley, sâmbătă, 9 decembrie, la 19:00 ET.

Următorul meci al echipei meleWinnipeg Jets

  • Acesta este primul dintre cele două meciuri ale lui Winnipeg împotriva Bolts și ar putea fi un semn dacă Jets sunt pretenți sau pretendenți.
  • Fulgerul conduce liga în atacul cu cele mai mari goluri pe joc (3,74, la egalitate cu New York Islanders) și sunt pe locul al treilea în apărare, permițând doar 2,56 pe joc.
  • Jets au 7-5-3 pe drum și au 9- 6 împotriva răspândirii (ATS). Ei au 16-12 ATS în general și au 2-4 împotriva lui Lightning din sezonul 2014-15.

*Notă: toate cotele de pariuri prinInteracțiune sportivă

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7962021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||817
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să vizionezi NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadienii au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley Finale 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.