Sâmbătă, 10.03.2018 - 12:17 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 10/03/2018 - 12:17 EST

Câștiguri duble NHL: promoție Moneyline Boost gratuită

NHL Double Winnings: Free Moneyline Boost Promo

Câștiguri duble sporesc liniile monetare NHL gratuit

Nu există nicio investiție suplimentară sau un proces complicat în spatele promoției NHL cu câștiguri duble. De fapt, premisa pentru acest bonus este simplă. Pariați pe linia monetară pentru o echipă NHL înainte de începerea jocului. Dacă echipa ta pierde prima perioadă și apoi continuă să câștige jocul, vei primi un pariu gratuit care se potrivește cu suma câștigată pentru pariul tău pe linia monetară.

Pariorii ar trebui să rețină că nu este miza, dar plata care determină pariul gratuit. Dacă pariezi 15 USD pentru câștiguri de 20 USD, suma pariului tău gratuit va fi de 20 USD. Un pariu de 20 USD cu o plată de 15 USD va produce un pariu gratuit de 15 USD. Un maxim de câștiguri suplimentare de 25 USD per joc este disponibil pentru fiecare joc, care se acumulează rapid în timpul unui program încărcat din martie în diverse sporturi și ligi.

Echipele NHL Underdog beneficiază cel mai mult

De când promoția cu câștiguri duble mărește plata, nu miza,pariurile defavorizate NHL ajung să primească cele mai multe beneficii. Un exemplu recent ar fi victoria Arizona Coyotes asupra Minnesota Wild. Coyotes au fost considerați nefavorabili pentru majoritatea meciurilor lor din acest sezon, inclusiv înclinarea de 1 martie împotriva Wild.

Plătirea pentru un pariu pe linie monetară pe Coyotes s-ar situa în jurul valorii de +125 pentru acest concurs, tradusă într-un Câștigă de 25 USD pentru un pariu de 20 USD. Minnesota a luat conducerea devreme pentru acest meci, aducând un avantaj 1-0 în a doua perioadă. Coyoții au egalat jocul în al doilea și au marcat patru goluri în al treilea pentru a finaliza revenirea.

Pe lângă câștigul de 25 de dolari, parorii ar primi un pariu gratuit de 25 de dolari, deoarece Coyoții au îndeplinit calificarea pentru dubla. promoție de câștiguri. Dacă Coyotes ar prezenta o linie de bani -200, câștigurile duble ar totaliza 10 USD. Încă un boost solid, dar nu la fel cu câștigurile duble pentru un defavorabil.

Următorul meci al echipei meleToronto Maple Leafs

Cum profit cât mai mult Despre câștiguri duble?

Parierele sportive tind să funcționeze cel mai bine atunci când pariezi cu o strategie și un buget pe termen lung, în loc să împroșcă bani atunci când intuiția îți vine în cap. Câștigurile duble ale Betway ar trebui să fie considerate o creștere procentuală a profitului tău pe parcursul unei luni, sporind profitabilitatea oferindu-ți pariuri suplimentare NHL gratuit.

Echipele care marchează des în prima perioadă, dar mai rar în al doilea și al treilea cadru vor fi cele mai bune echipe împotriva cărora să parieze pentru câștiguri duble. Cluburile care marchează mai des în a doua și a treia perioadă sunt cele mai probabile să se califice pentru aceastăPromoția de pariuri NHL.

Deoarece această promoție necesită să câștigați pariul, nu ar trebui să vă modificați strategia de pariere în încercarea de a îndeplini cerințele de câștig dublu.

OK - Care este captura?

Câștigurile duble sunt un program gratuit pentru pariuri NHL pe linie monetară, care expiră pe 8 aprilie 2018. Miza minimă este de 5 USD, în timp ce câștigurile suplimentare maxime sunt de 25 USD. Câștigurile duble sunt acordate ca pariu gratuit, care trebuie răscumpărat în termen de o săptămână.Vizitați site-ul Betway sau contactați departamentul de asistență pentru clienți pentru a vă asigura că înțelegeți cum să plasați pariul gratuit.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Category : NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12192021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1240
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent când sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.