Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018/19 NHL Conference futures

2018/19 NHL Conference futures

Viituri NHL Câștigătorii Conferinței de Est și Vest sunt disponibile. Toronto Leafs și Nashville Predators conduc respectivele conferințe, dar Liga Națională de Hochei este plină de paritate, iar fiecare echipă se confruntă cu o mulțime de concurență acerbă pe drumul cătreStanley Cup Finals.  

Câștigătorii Conferințelor de Est și Vest NHL

Cele mai bune echipe din fiecare conferință

Primul lucru pe care îl puteți observa când vă uitați la cote este modul în care cinci echipe domină viitoarele Conferinței de Est, în timp ce | ||670Sports Interaction oferă cote rezonabile pentru 11 echipe pentru a câștiga Conferința de Vest.

Ce înseamnă asta? Ei bine, răspunsul scurt este că există mai multă valoare în Conferința de Vest decât în ​​Est. Totuși, este bine să restrângi fiecare Conferință la câteva cluburi diferite. Cele mai bune echipe care vor paria sunt enumerate mai jos.

Cele mai bune pariuri la Conferința de Est

 • Toronto Maple Leafs +300
 • Tampa Bay Lightning +400
 • Boston Bruins +450

Cele mai bune pariuri la Conferința de Vest

 • Nashville Predators +475
 • Winnipeg +525
 • San Jose Sharks +575| ||698
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Pariez cel mai bine pentru a câștiga Conferința de Est

  NHL Eastern Conference Futures

  Odată cu începerea pre-sezonului de hochei, am avut în sfârșit șansa de a vedea câteva echipe pe gheață și de a vedea cum arată noile lor adăugări. Când vorbim despre noi completări, îmi vine în minte un nume față de restul – John Tavares. Tavares a marcat două goluri în debutul său cu Maple Leafs, insuflând un puternic sentiment de entuziasm.

  Desigur, este pre-sezon, iar golurile au venit împotrivaOttawa Senators (care proiectează să termine cu cel mai prost record din NHL în acest sezon) . Adevăratul test pentru Toronto Maple Leafs va veni atunci când se confruntă cuTampa Bay Lightning șiBoston Bruins.| ||1175

  Offseason signing John Tavares has played well against Tampa Bay in his NHL career.

  Tavares averages 1.10 points per game against the Lightning, the fifth most he averages against any Eastern Conference opponent.  His numbers against the Boston Bruins are not as strong. However, he does still have 13 goals in games.

  Leafs încă mai au nevoie de ajutor în apărare pentru a câștiga o Cupă Stanley. Cu toate acestea, ei pot aștepta până la termenul limită de tranzacționare pentru a găsi ajutor acolo. Desigur, dacă așteptați ca Leafs să facă o mișcare, șansele lor se vor schimba și veți câștiga mai puțin la pariul dvs. Luați în considerare să pariați pe Leafs acum, pentru a vă maximiza câștigurile potențiale.

  Alege: Toronto Maple Leafs +300 pentru a câștiga Conferința de Est 

  Toronto Maple Leafs Pentru a câștiga Cote Conferința de Est
  +300
  Sports Interaction

  Cel mai bun pariu pentru a câștiga Conferința de Vest

  NHL Western Conference Futures

  Intrarea în sezonul NHL 2018-19 , aproape o duzină de echipe au șanse rezonabile de a câștiga Conferința de Vest. Cu toate acestea, după ce a făcut un schimb important în urmă cu câteva săptămâni, există o nouă echipă pe care să parieze pentru a câștiga Conferința de Vest –San Jose Sharks.

  With the addition of Erik Karlsson, the San Jose Sharks have the best pair of defensive in the NHL. Karlsson could join Brent Burns on the Sharks first line, giving the Sharks two of the last four Norris Trophy winners.

  Karlsson și Burns s-au combinat pentru a marca 129 de puncte sezonul trecut, în scădere față de 2016-17 când Burns și Karlsson s-au combinat la 147 de puncte (cu Burns câștigând trofeul Norris și Karlsson terminând pe locul secund).

  Cele mai mari amenințări la adresa Sharks suntWinnipeg Jets șiPrădătorii din Nashville. Intră în sezon ca favoriți la câștigarea Conferinței de Vest. Principalul motiv pentru care se clasează înaintea Jets și Sharks este profunzimea lor în apărare. Cu toate acestea, apărarea Sharks cu Karlsson are o linie superioară mai bună decât Predators.

  Jets au cea mai bună ofensă din Conferința de Vest. Cu toate acestea, au marcat doar cu 0,305 goluri pe meci mai mult decât Sharks. Sharks au câțiva atacanți tineri(Tomas Hertl și Timo Meier – 43 de goluri combinate sezonul trecut) care ar trebui să-și vadă numărul îmbunătățindu-se Erik Karlsson, care este un apărător excelent de joc. .

  Adăugați conducerea veteranului Sharks, care i-a ajutat să ajungă în finala Cupei Stanley în 2016, iar în general, Sharks sunt cea mai bună valoare pentru a câștiga Conferința de Vest.

  Alege: San Jose Sharks +550 pentru a câștiga Conferința de Vest 

  Vegas Golden Knights din acest sezon

  NHL poate fi cea mai bună ligă din America de Nord pentru pariuri pe cei defavorizați. Uită-te doar la Vegas Golden Knights sezonul trecut. Unele case de pariuri sportive online au avut Vegas Golden Knights la +10000 pentru a câștiga Conferința de Vest.

  Care echipă poate fi Vegas Golden Knights din acest sezon? Deși nicio echipă din partea de jos a cotelor nu merită un pariu semnificativ, pariarea unei sume mici peNew Jersey Devils (+2000) ar putea plăti la sfârșitul lunii mai.| ||1240

  The Devils have the reigning league MVP, the 2018 first overall pick and a goaltender – who despite having the worst regular season of his career – looked excellent in the playoffs.

  Devils ar trebui să fie se îmbunătățește doar în acest sezon. Patru dintre cei mai buni șase marcatori ai lor aveau vârsta de 23 sau mai puțin anul trecut, inclusiv prima alegere generală din 2018, Nico Hischier, care a terminat pe locul al doilea în echipă cu 52 de puncte.

  Dacă Cory Schneider joacă mai mult așa cum a făcut-o în primii săi trei ani cu Devils(.924 procentaj de salvare și 2.14 GAA), atunci Devils i-ar putea surprinde pe mulți în acest sezon NHL.

  Alege: New Jersey Devils (+2000) pentru a câștiga Conferința de Est