joi 14.12.2017 - 18:01 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 14/12/2017 - 18:01 EST

Urmărirea tendințelor pariurilor NHL

NHL Betting Trends Watch

Flyers se ridică la o serie improbabilă

Mulți observatori credea că Flyers au terminat după ce au suferit o serie de zece înfrângeri consecutive, dar echipa a săpat adânc și s-a ridicat deasupra celei mai dificile părți a programului lor. Philly i-a învins pe Flames, Oilers și Canucks în timpul unei schimbări rutiere din vestul României, care a constat în trei jocuri în patru zile.

Flyers și-au încheiat seria cu o victorie solidă cu 4-2 împotriva celor de la Toronto Maple Leafs, câștigând. toate cele patru jocuri la două sau mai multe goluri. Brian Elliott a fost clutch, câștigând patru consecutive permițând două goluri sau mai puțin.

Cea mai mare provocare a Philadelphiei în următoarele două săptămâni va fi un meci acasă împotriva Kings. Dacă Flyers susțin un joc de nivel înalt, ei s-ar putea pune într-o poziție avantajoasă pentru a doua jumătate a campaniei, cu un sezon de vacanță impresionant.

Tampa Bay arată supremația NHL

The Tampa Bay Lightning a arătat de ce nu ar trebui să existe nicio îndoială cu privire la motivul pentru care sunt cei mai buni din NHL. St. Louis i-a găzduit marți pe Bolts, încheindu-se cu o victorie decisivă cu 3-0 de către Lightning, susținută de un gol Kucherov și un shutout Vasilevskiy.

Aceasta a pus capăt seriei de victorii ale Blues și a extins runda lui Tampa la cinci. jocuri, care include victorii asupra Jets, Sharks și Islanders. Pe lângă conducerea ligii la puncte, Nikita Kucherov și Steven Stamkos ocupă locul întâi și al doilea în cursa pentru trofeele Art Ross.

St. Louis Blues Are Damn Good Too

Înainte de a se ciocni de Lightning, Blues au reușit să câștige patru jocuri într-o săptămână prin performanța lui Brayden Schenn și Jake Allen, care au fost numiți vedetele numărul unu și două saptamana.

Sf. Louis are deja cinci victorii consecutive de cel puțin trei jocuri în acest sezon, dovedind abilitatea de a se reface după pierderi dificile. Nu lăsați marea victorie a lui Tampa în fața Blues să vă descurajeze să-i selectați săptămâna aceasta, mai ales în timpul turneului lor din România.

Jets Cea mai bună echipă de gazdă Puckline din NHL

Echipa de top din Winnipeg acasă în conferința de vest, câștigând un record fantastic de 11-2-1 la Bell MTS Place. Tampa Bay poate avea cel mai bun record acasă, câștigând un meci în plus decât Jets, dar modul în care Winnipeg îi atacă adversarii din Manitoba este o priveliște de văzut.

În ultimele cinci meciuri de acasă, Jets au câștigat cu o marjă medie de patru goluri, inclusiv victorii împotriva Vegas, Minnesota, New Jersey, Vancouver și Ottawa. Următoarele lor două jocuri pe teren propriu includ meciuri împotriva lui Chicago și St. Louis, care ar trebui să dea cel puțin un rezultat solid în această săptămână. cu săptămâni în urmă, media de goluri marcate de o echipă NHL era cu puțin peste trei pe meci. În ultimele două săptămâni, acest număr a scăzut la 2,99 goluri pe meci, ceea ce înseamnă o tendință puternică de scădere a punctajului. În ultima săptămână, echipele au înregistrat șapte blocaje, contribuind la această tendință.

Dip In Scoring Across The League

A couple of weeks ago, the average goals scored by an NHL team was just above three per game. Over the past two weeks, this number dipped to 2.99 goals per game, signifying a strong downwards trend for scoring. Over the past week, teams have recorded seven shutouts, contributing to this trend.

Deoarece scorul general a scăzut, ar trebui să fii precaut când pariezi pe totaluri în următoarele două săptămâni. Există șanse mari ca scoruri mai mici să rămână pentru restul sezonului, pe măsură ce echipele își îmbunătățesc acoperirea defensivă și se adaptează la cei mai buni producători de puncte ai opoziției.

ClasamentNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7532021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, la fel ca în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||774
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să vizionezi NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, parorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.