joi, 21.12.2017 - 16:32 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 21/12/2017 - 16:32 EST

Urmărirea tendințelor pariurilor NHL

NHL Betting Trends Watch

Vegas NHL-Cel mai bun record rutier Claims Top of Western Conference

Cavalerii de Aur au fost cea mai bună surpriză din NHL, continuând să sfideze așteptările ridicându-se în vârful conferinței vestice. Un meci recent împotriva lui Tampa Bay Lightning a arătat plafonul considerabil al francizei din primul an.

După ce a căzut în urmă cu 2-0 în prima perioadă, Vegas a egalat scorul cu o pereche de marcaje power play în joc. a doua perioada. Cavalerii de Aur au marcat la începutul celei de-a treia, dar Victor Hedman a marcat egalarea cu mai puțin de patru minute rămase. Tocmai când jocul urma să meargă în prelungiri, apărătorul începător Shea Theodore a marcat câștigătorul cu trei secunde rămase, încheind cel mai interesant joc al sezonului pentru Knights.

Vegas a spart cele șapte de la Tampa Bay Lightning. în acest proces, o serie de victorii consecutive, ridicându-și recordul acasă la cel mai bun 14-2-1 din NHL. Săptămâna trecută a oferit un alt exemplu al celei mai surprinzătoare tendințe de pariuri NHL din acest sezon: când sunteți în Vegas, nu pariați împotriva Golden Knights.

Edmonton Oilers Returning To Full Strength

Oil Nation a fost gata să-l învinuiască pe McDavid și să schimbe jumătate din echipă după două luni în care a pierdut hochei, dar Edmonton a reușit să se întoarcă la hochei respectabil, deoarece calendarul s-a schimbat în decembrie.

Oilers se bucură de un record de 5-3 luna aceasta. , inclusiv patru victorii a două sau mai multe goluri. Ei au reușit chiar să-i dezbine pe Blue Jackets din Ohio, învingându-l pe Columbus cu un scor final de 7-2. Poate că Cam Talbot a avut nevoie pur și simplu de puțină odihnă pentru a reveni la sezonul de anul trecut, de 42 de victorii, demn de Vezina.

Revenirea la sănătate va fi următorul pas înainte, deoarece Andrej Sekera se alătură din nou formației. dintr-o dezintoxicare îndelungată din cauza unui LCA rupt. Acest lucru îi oferă lui Edmonton șansa de a-l odihni pe Oscar Klefbom și de a reduce numărul de minute pentru tânărul apărător, care s-a luptat cu o accidentare sâcâitoare la partea superioară a corpului.

Edmontonul va avea nevoie de o serie lungă de victorii pentru a-și recâștiga statutul de favorit în vest. Pentru prima dată în acest sezon, Oilers par poziționați să își îndeplinească promisiunea.

Păstrați evidența accidentărilor echipei România

Pe măsură ce se apropie mijlocul sezonului regulat, prima rundă de leziuni cauzate de uzură începe să pună mâna pe liste. Cu cât sezonul progresează mai mult, cu atât este mai mare probabilitatea de nenorocire. În prezent, Vancouver Canucks, Toronto Maple Leafs și Montreal Canadiens se confruntă cu noroc negativ în ceea ce privește sănătatea.

Bo Horvat de la Vancouver are o gleznă ruptă, Sven Baertschi a ieșit cu maxilarul crăpat, Chris Tanev și-a încordat inghinul și Brandon Sutter suferă de o accidentare la partea superioară a corpului. Austen Matthews din Toronto l-a ratat pentru câteva meciuri din cauza unei probleme misterioase la partea superioară a corpului, în timp ce Nikita Zaitsev va rata timpul cu o problemă nedezvăluită în partea inferioară a corpului. Montreal, care nu își poate permite un alt downswing, îi va lipsi Shea Weber pentru călătoria pe coasta de vest cu un fel de accidentare pe termen nedeterminat la picior.

Singura echipă care a absorbit o accidentare gravă fără a întrerupe pasul a fost Winnipeg Jets. , care a rămas fără Dustin Byfuglien după ce a fost plasat în IR retroactiv începând cu 9 decembrie. Desigur, Jets ar prefera să-l aibă din nou pe Big Buff în linie, dar Winnipeg ar trebui să fie bucuros că sunt suficient de adânci pentru a rata unul dintre cei mai mari contribuitori ai lor, fără a se scurge în spirală.

Winnipeg Wins Statement Game Împotriva St. Louis

Cei interesați de o alegere grozavă de cai întunecați pentruStanley Cup playoff-ul ar trebui să înceapă să considere Winnipeg Jets ca unul dintre cei mai buni concurenți în NHL. Un recent-acasă și acasă împotriva St. Louis Blues a dezvăluit o formație puternică capabilă să dicteze ritmul împotriva unuia dintre cele mai puternice cluburi din ligă.

Jets au turnat 48 de lovituri în pliul Blues pentru a începe acasă și acasă, iar St. Louis a avut norocul să primească o porțiune neîntreruptă de 48 de lovituri din partea lui Carton Hutton, care a stabilit un nou record de franciză pentru salvari într-un shutout.

În loc să se îngrijoreze. un portar fierbinte, Winnipeg sa întors și i-a dominat pe Blues în următorul lor meci, la mai puțin de 24 de ore mai târziu. Rezultatul a fost 4-0 pentru Jets la Bell MTS Place. Două zile mai târziu, Jets i-au învins pe Nashville Predators din Music City cu scorul de 6-4, eliminându-l pe liderul conferinței de vest. Atâta timp cât Jets rămân sănătoși, ar trebui să fie considerați periculoși împotriva oricărei echipe din ligă.

ClasamentNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7582021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||779
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley.