Luni 19.03.2018 - 16:48 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 19/03/2018 - 16:48 EDT

NHL 3 Stars of the Week

NHL 3 Stars of The Week

România NHL Stars of the Week

Third Star – G Curtis McElhinney

Toronto Maple Leafs

După ce s-a chinuit în afara reflectoarelor într-un rol de sprijin, Curtis McElhinney a fost aruncat în lumini strălucitoare când Frederik Andersen a părăsit gheața, deoarece a unei coliziuni. Un profesionist desăvârșit, Curtis a fost suplimentul perfect toată săptămâna, câștigând trei jocuri pentru a ridica Leafs pe locul trei în clasamentul conferinței de est.

McElhinney a intervenit la jumătatea victoriei din revenirea Maple Leafs în fața Stars, salvând 13 împreună cu o pereche de încercări de lovituri de focuri pentru a asigura victoria. A fost din nou între țevi a doua zi, învingând Sabres respingând 38 din 40 de încercări de lovitură. Curtis și-a finalizat trei victorii cu o închidere de 33 de salvare împotriva Montreal Canadiens, a treia sa foaie liberă din campanie.

El intră în runda întinsă către playoff cu un sclipitor 2.09 GAA, .935 SV. % și un record de 10-4-1, care este cam tot ce poate cere o echipă de la un administrator de rezervă. Având în vedere că Curtis oferă o rețea constantă, Leafs își pot permite să-i acorde lui Andersen timp suplimentar pentru a se vindeca și a se odihni pentru post-sezon.

A doua stea – C Nathan MacKinnon

Colorado Avalanche

MacKinnon și-a continuat jocul de neoprit săptămâna trecută, înscriind șase goluri și înregistrând o pereche de pase decisive în timpul unei săptămâni pline de patru jocuri. După ce a umflat sfoara împotriva lui Wild, Nathan a marcat de două ori și a aruncat o asistență împotriva Flames, atingând marcajul câștigător al jocului. El a marcat din nou împotriva lui Nashville și a terminat cu încă două goluri și trei puncte peste Red Wings.

Nathan are acum 38 de goluri și 89 de puncte în 64 de apariții în acest sezon, conducând NHL cu 1,39 puncte. pe meci în 2017-18. Există șanse mari să aibă deja 100 de puncte dacă nu s-ar confrunta cu accidentarea, fapt care nu va fi ignorat când începe votul pentru Trofeul Hart.

Avalanșa a reușit una dintre cele mai bune retururi din Istoria NHL în acest sezon, pe cale de a câștiga 50 sau mai multe puncte decât anul trecut, ajungând înapoi în playoff. Hocheiul este în primul rând un joc de echipă, dar nu se poate nega că MacKinnon este indispensabil pentru Avalanșă.

Prima stea – D Alex Pietrangelo

St. Louis Blues

Un apărător care conduce NHL la punctaj săptămânal nu se întâmplă foarte des, ceea ce face din săptămâna de nouă puncte a lui Alex Pietrangelo o realizare remarcabilă. Alex merită din plin prima vedetă a săptămânii după ce a marcat trei goluri și șase pase decisive în patru jocuri, conducând St. Louis la trei victorii, susținând impulsul Blues în playoff.

Alex a avut o pereche de pase decisive împotriva Ducks, a marcat două goluri și o asistență împotriva Rangers și a încheiat săptămâna cu trei pase decisive și patru puncte în timpul unei victorii cu 5-4 împotriva lui Chicago. Această săptămână fantastică de la Pietrangelo l-a ridicat pe Alex la egalitate pentru primul dintre apărări pentru goluri cu 15 și pe locul zece la puncte cu 50 în 68 de jocuri.

Albaștrii păreau să iasă din playoff după ce l-au schimbat pe Paul Stastny și a îndurat o mini-scădere, dar St. Louis a reușit să rămână în balonul play-off datorită performanțelor de elită ale lui Alex Pietrangelo, liderul incontestabil al backline-ului Blues.

Three Stars România Onorable Mentions

LW – James Van Riemsdyk – Toronto Maple Leafs

Toronto avea nevoie de adâncimea lor înainte pentru a crește și străluci când Auston Matthews a căzut accidentat. JVR a ajuns să fie cel mai mare contributor pentru săptămâna perfectă a Leafs, înregistrând un hat trick într-o victorie cu 6-5 asupra lui Dallas și marcând de două ori împotriva Sabres în timpul unei victorii cu 5-2 asupra lui Buffalo. Van Riemsdyk acum 31 de goluri în acest sezon, conducând flota excelentă de atacanți din Toronto.

LW – Mike Hoffman – Ottawa Senators

Hoffman este unul dintre cei mai talentați atacanți din lista Ottawa Senators, în ritm pentru al patrulea sezon consecutiv de 25 de goluri, în ciuda unui an lent în capitala României. Mike a înregistrat trei meciuri consecutive cu mai multe puncte săptămâna aceasta, marcând trei goluri și trei pase decisive în timpul unui trio de victorii de la Ottawa Senators. Dacă nu este expediat în timpul extrasezonului, el va continua să servească drept una dintre cele mai importante amenințări cu goluri ale Ottawa.

RW – Patrik Laine – Winnipeg Jets

Laine are cea mai lungă serie de puncte pentru orice adolescent NHL din istorie, extinzându-și runda la 15 jocuri cu o pereche de goluri peste Stars. Acum este la egalitate la trofeul Rocket Richard alături de Alex Ovechkin, cu 43 de goluri. Realizările remarcabile ale lui Patrik nu par să atragă atenția pe care o merită. Dacă va continua să marcheze în acest ritm în timpul playoff-ului, Winnipeg va fi aproape imposibil de învins într-o serie de șapte meciuri.

Rezultate / ProgrameNHL

Category : NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7702021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||791
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley ||831 title. They lead the best-of-seven Cup final series against the Montreal Canadiens by a 3-0 count. In the Cup final for the prima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley.