joi 19.05.2016 - 18:37 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 19/05/2016 - 18:37 EDT

NHL 2015-16 Stanley Cup Championship Futures Prediction Cote Update

NHL 2015-16 Stanley Cup Championship Futures Prediction Odds Update

NHL Eastern Cup Stanley Cup LIVE Pariuri Lines Update

Cu Pittsburgh deținând un avans în serie de 2-1 în finala Conferinței de Est, Penguins sunt acum în frunte pentru a câștiga Cupa Stanley 2015-16. Creșterea la bibanul favorit a fost dramatică, deoarece Sidney Crosby și Crew aveau +2400 de pui în octombrie. Aceasta este o veste bună, deoarece Pens-urile au fost lovituri lungi în grupul nostru de trei echipe cu care am susținutpariul nostru pe viitor în presezon.

Leziunile au fulgerul. pâlpâind, în timp ce Tampa Bay sunt niște lovituri lungi în finala grupă cu un preț de +600 de bani. Am asigurat Bolts cu un preț de +1100 ML în octombrie. Candidatul la Trofeul Vezina, Ben Bishop, și căpitanul Steve Stamkos, se apropie de revenirea după accidentare este promițător pentru Bolts, dar asta trebuie să se întâmple mai devreme decât mai târziu, așa cum joacă Pens.

Liga Națională de Hochei 2015-16 Stanley Cupa Campionatului Cote de interacțiune sportivă

NHL 2015-16 Stanley Cup Futures Betting Odds

St. Louis Blues vs San Jose Sharks Clasamentul playoff-ului Conferinței de Vest NHL

Îndreptându-se spre meciul 3 din finala Conferinței de Vest, seria St. Louis vs San Jose este la egalitate la un meci fiecare. Rechinii au un impuls, deoarece au înregistrat un 4-0 în jocul 2 din Show Me State. San Jose a mers acasă cu 18-20-3 în sezonul regulat, dar sunt 4-1 la Shark Tank în playoff. Cele 15 goluri marcate de Sharks în power-play sunt în topul playoff-urilor până în prezent.

După victorii în serie de șapte meciuri împotriva lui Chicago și Dallas, St. Louis a câștigat 2-1 acasă în meciul 1, înainte de a fi oprit complet marți. Blues se află într-o zonă dificilă, deoarece sunt o echipă foarte fizică, care este acum sub lumina reflectoarelor la nivel mondial în fiecare seară în care joacă. Lovirea adversarilor și apoi mutarea discului în gheață este mantra Blues. Este o linie fină pe care St. Louis încearcă să se încadreze.

Pariul nostru futures returnează în prezent 24 de unități dacă Pens revendică Cupa și 18 unități dacă Tampa Bay câștigă – cu o pierdere de șase unități dacă un Western Echipa conferinței este NHL Champions. Prin sprijinirea San Jose și St. Louis, cu șase unități fiecare, investiția noastră originală de șase unități revine în siguranță la fondul nostru de pariuri. Conferința noastră de Est se întoarce la unități TBL de șase unități și PIT 12, dar adăugăm o întoarcere de 4,5 unități cu Blues și o întoarcere de șase unități cu Sharks. Iubim returnările garantate.

Sportsinteraction Stanley Cup Pariere Cote Pariază acum

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7432021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, la fel ca în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||764
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, parorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.