Sâmbătă, 11.03.2017 - 02:47 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 11/03/2017 - 02:47 EST

Cote Maple Leafs pentru a câștiga Cupa Stanley 2017

Maple Leafs Odds To Win The Stanley Cup 2017

Cote Maple Leafs pentru câștigători definitivi 2017

Adăugând la liniile de pariere ale sezonului obișnuit, care sunt postate în fiecare joc NHL, tabla de pariuri Bodog este acum încărcată cu cote viitoare pentru playoff din Liga Națională de Hochei. Aceste oferte includ câștigătorii absoluti ai Diviziei, Campionii din Est șiConferința de Vest și câștigătorul Cupei Stanley 2017. Deși există încă suficient timp pentru handicapații să-și plaseze pariurile viitoare ale postseason NHL, acum este cel mai bun moment pentru a obține cele mai bune prețuri. Având de lucru înaintea lor pentru a participa la petrecerea de playoff, șansele pentru câștigătorii definitivi Maple Leafs sunt o varietate lungă.

Maple Leafs Odds To Win The Stanley Cup 2017

Își doresc prima lor apariție în postsezon din 2012-13 și doar a doua vizită la partidul playoff-ului NHL. în doisprezece ani, Toronto se află în prezent într-o luptă uriașă cu Boston pentru locul trei în Divizia Atlantic. Primele trei echipe vor câștiga o înscriere automată în urmărirea Cupei Stanley, iar Toronto este încă în lupta pentru o înscriere laEastern Conference Wild Card. Pariorii care se gândesc să facă un salt de credință cu Buds primesc prețuri foarte robuste pe piața futures laBodog. În urmă cu șapte echipe, Toronto este la egalitate cu New York Islanders cu o linie de bani (+1800) pentru a câștiga titlul Conferinței de Est. În urma celor șaptesprezece echipe, Maple Leafs sunt dezamăgiți și mai mari, cu o linie de futures umflată (+4000 ML) din Stanley Cup Championship.

Bucurându-se de o noapte liberă în seara asta (10/03/17) în urma unui clutch 4-2 victorie asupra Philadelphia, Toronto este la două puncte în spatele Bostonului în cursa pentru a treia și ultima garantăDivizia Atlantică locul în playoff. Buds au un meci în mână pe Bruins, iar acești rivali Original Six vor juca al patrulea și ultimul concurs din sezonul regulat pe 20 martie 2017. Toronto are 3-0 față de Boston în acest sezon și au câștigat acele competiții cu o marjă de 14-7. . Pretinderea locului trei în Conferința de Est pare a fi cea mai clară cale de playoff a Leafs. Ei sunt, de asemenea, la doar un punct din poziția Wild Card în vreme ce îi urmăresc pe Islanders, ambele echipe având 16 meciuri în programul sezonului regulat NHL 2016-17.

Următorul meci al echipei mele Toronto Maple Leafs

StatsGuru Scenariul: Toronto este plin de tineri talente și au o listă foarte bogată de minți solide de hochei care ghidează nava. Lista include cel mai bun antrenor principal din ligi de la Scotty Bowman - Mike Babcock. Deși credem că lucruri mai mari și mai strălucitoare se află la orizont în centrul universului, este dificil să recomandăm oricare dintre Torontocote viitoare în acest moment. Aceasta include prețul titlului Leafs (+2200) în Divizia Atlantică, deoarece sunt în urmă cu trei echipe, inclusiv Canadiens, care sunt cu zece puncte mai sus pe primul loc. Ottawa este cu opt puncte mai sus pe locul doi și trecerea de Senatori poate fi o sarcină mai mare decât prinderea Montrealului. Vă sugerăm să vă uitați în flăcări roșii (+2800) ca o echipă din România cu șansă. Calgary joacă hochei încrezător. O atenție este că Stampede City Crew are o listă de joc finală 15 foarte dură - așa cum îl ilustrează Programul Flames.

Șansele de la Maple Leafs Playoff-uri

Se schimbă zilnic, datorită rezultatelor proprii și ale echipelor pe care le urmăresc,Maple Leafs șansele de a face postseason se situează în prezent în jurul nivelului de 46%. Toronto are opt meciuri acasa si pe drum, inclusiv o casa de patru meciuri pentru a incheia sezonul. Dintre aceste 16 concursuri, șapte sunt împotriva echipelor care ocupă în prezent o pozițieplayoff plus două meciuri atât împotriva Tampa Bay, cât și împotriva Florida, care sunt cu trei, respectiv cinci puncte în spatele lui Buds.|| |697

We would like to check the public pulse on Toronto's playoff chances. Can the Leafs survive to the second season or will they fall and get raked away before the party begins? Head to Facebook și spuneți-ne ce părere aveți despre șansele Maple Leafs pentru a revendica Stanley Cup în timpul NHL 2016 -17 serii de campionat. Plănuiți să pariați în playoff? Cele mai bine cotate pariuri sportive de mai jos sunt personalizate pentru Canadiens, iar acești case de pariuri sunt cei mai buni dintre cei mai buni experți în pariuri la puci.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12262021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1247
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montrealul a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.