Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Making Money Betting On Canadiens
NHL News

Castig de bani pariând pe Canadiens

CuMontreal Canadiens în jos cu 3-0 în fața Tampa Bay Lightning în finala Cupei Stanley, care sunt cele mai bune strategii de pariere în viitor în ceea ce priveștea face bani pariând pe Canadiens? Ar trebui pariorii să fiesă susțină Habs-ul să stea pe acolo dincolo de Jocul 4? Este timpul să anulăm Montrealul și să admitem că Lightning sunt echipa mai bună? Dar 2021-22? SuntCanadiens demni de o viitoare carte pariu?

Canadiens Best Bets

 • Montreal Canadiens sunt în jos cu 3-0 la Tampa Bay Lightning în finala Cupei Stanley din 2021
 • Montrealul nu a mai câștigat Cupa Stanley din 1993
 • Habs au revenit de două ori din deficitele seriei 2-0 pentru a câștiga Cupa Stanley

Toate clișeele sunt acolo și sunt menționate în discuțiile despreStanley Cup viitorulMontreal Canadiens| ||673. Their backs are to the wall. It's do or die. There's no tomorrow.

Montreal Canadiens Pentru a câștiga Cupa Stanley 2021
18.00
Sports Interaction

Trailing the Tampa Bay Lightning 3-0 in the cel mai bun din șapte finala Cupei Stanley, care sunt cele mai bune strategii pentru parori în acest moment pentru a fi | ||700making money betting on Canadiens? Este timpul ca jucătorii să se estompeze din Montreal și să lovească puternic Tampa Bay? Ar fi prudent să anticipăm unstand de către Canadiens în meciul 4 al seriei de la Bell Center pentru a evita soarta jenantă de a fi măturat în finala Cupei și pierderea jocului 4 pe gheața de acasă?

Montrealul are o istorie în colț. Canadiens au jucat într-o serie de finalerecord 33 de finală a Cupei Stanley peste moștenirea lorplayoff-ul NHL. Au pierdut doar de nouă ori și au fostmăturați într-o singură serie finală. Asta a fost de către Detroit Red Wings în 1951-52. Cu toate acestea, Montrealul anu a fost niciodată măturat într-o serie finală pe gheața de acasă. De fapt, o singură echipă vizitatoare, Calgary Flames din 1988-1989, areușit să câștige Cupa Stanley pe gheața Montrealului.

Acesta estea cincea serie de finală consecutivă a Cupei Stanley în care Montreal a rămas în urmă. Canadiens au pierdut meciul 1 din seria 1993, 1989, 1986 și 1979. Eiau revenit pentru a câștiga Cupa în 1979, 1986 și 1993.

Conștiința Canadiensului includecâteva mitinguri impresionante după începuturile teribile ale finalei Cupei Stanley. În urmă cu cincizeci de ani, Canadiens din 1971a pierdut primele două jocuri din seria finală de la Chicago în fața Blackhawks. Habs-ul a revenit în serie șia câștigat în șapte jocuri.

În 1966, Montreal a fostapărând campionii Cupei Stanley.. Dar în finala împotriva Detroit-ului, Red Wings s-a deschis cu victorii consecutive la Forumul de la Montreal. Apoi Montreal a zguduitpatru victorii succesive pentru a păstra Cupa în șase jocuri.

Care suntcele mai promițătoare strategii de pariere în acest moment să faci bani pariând pe Canadiens? Să aruncăm o privire la unele dintre celecele mai bune site-uri de pariuri NHL pentru a vedea ce linii sunt oferite pe Montreal.

ComeOn Sports

If you want to să susțină Canadiens să se ralieze și să faci o serie de asta împotriva lui Lightning, atunci ComeOn Sports este locul în care să plasezi acele pariuri. Casa de pariuri oferă în prezent o promoție pentru unpariu fără risc pe seria finală a Cupei Stanley de până la 50$. Deci, dacă îi susțineți pe Canadiens pentru a câștiga jocul 4 la 50 de dolari din linia monetară, în cazul în care nu reușesc să ajungă, veți primi 50 de dolari returnați sub forma unui pariu gratuit. Și această promoție este bunăo dată pe joc în finala Cupei Stanley, astfel încât să poți conduce fără riscuri Habs-ul în fiecare zi în care rămân în viață în set.

ComeOn Sports oferă și un100% egal cu bonusul la prima depunere pentru jucătorii noi de până la 500 USD.

 • Joacă online acum
  ComeOn Recenzie
  BONUS 500$
 • PowerPlay Sports

  Nu există nimic ca un joc de putere bun pentrureaduceți o echipă într-o serie de playoff dar jocul de putere pe care fanii de la Montreal îl vor valorifica în acest caz i-ar putea face bogați. Pentru acei veșnici optimiști care refuză să renunțe la Habs,PowerPlay Sports oferă cote de 41,00 la câștigarea Cupei de la Montreal.

  La acea linie de pariuri, pariorii care au susținut Montrealul și i-au văzut pe Canadiens câștigând patru jocuri la rând pentru a lua Cupaar realiza un profit de 4.000 USD pe o miză de 100 USD. Cu toate acestea, o singură echipă, Toronto Maple Leafs din 1941-1942, a revenit vreodată dintr-un deficit de 3-0 pentru a câștiga o serie finală a Cupei Stanley.

  De asemenea, Tampa nu a pierdut jocuri consecutive în playoff-uri din ultimii doi ani. Acum, Montreal are nevoie deLightning pentru a pierde patru jocuri consecutive.

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • Interacțiune sportivă

  Poate te-ai săturat | ||836making a losing play la Canadiens. Cel mai bun pariu atunci este să vă restrângeți concentrarea. La Sports Interaction, ei oferă jucătorilor elemente de recuzită pentruoricand marcator pentru Montreal în meciul 4 din seria finală a Cupei.

  Cole Caufield (3.37) and Tyler Toffoli (3.48) are the jucători de top din Montreal. Consecvent Nick Suzuki poate fi avut pentru 3.96, dar poate credeți că Josh Anderson (4.33) sau Paul Byron (5.75) sunt gata săsă facă un alt punct pe serie.|| |857

 • Play Online Now
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 • 10Bet

  Dacă ești unul dintre acei pesimiști care sunt siguri că toată speranța este pierdută, atunci s-ar putea ca cel mai bun pariu să fie pur și simplu să te uiți la sezonul următor. La10Bet, jucătorii pot face exact asta atunci când vine vorba demiriază pe Canadiens.

  Deja, acest site de pariuri are2021-22 Stanley Cup cote viitoare la carte postate și disponibile pentru pariuri. Montreal a terminat pe locul 18 la general în NHL în sezonul curent. Nu există prea multe așteptări ca istoria să se repete șiCanadienii vor mai juca în playoff în 2022.

  Montrealul esteA 13-a alegere de pariere pentru a câștiga Cupa Stanley 2021-22 la cota de 26.00.

 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS 300$
 •